pas mane situacija yra tokia - gydytoja nustate 3cm kiausides cista, antra karta bandom naikinti kontacept., bet gydytoja vilciu nedave - sake jau moraliskai ruostis operacijai. o juolab, kad ir pati vis uzciuopiu ta padidejusia kiauside - reiskiasi nenyksta
tai po svenciu eisu pas gydytoja ir jau tarsimes konkreciai...bijau, nemoku ziureti i visa tai optimistiskai, tik gasdinu save, o nuo to niekam negeriau

Mano operacija kovo 28d. Bijau labai, taciau stengiuosi iziureti visus pozityvius dalykus.
Nebijokit merginos, juk operuojates tam, kad jums butu geriau. Vadinasi viskas bus gerai, nors prisimenu kaip pacios asaros pradejo riedet, kai atsiguliau ant operacinio stalo, pati net nezinau kodel, saves kazkaip pagailo....
Bijoti yra naturalu, blogiau butu jei nieko nebijotume
Bijoti yra naturalu, blogiau butu jei nieko nebijotume

QUOTE(dinaja @ 2007 02 09, 14:25)
as dar pergyvenu del randeliu (nors aiksu tai paskutineje vietoje turetu buti), bet vistiek nesinori darkyti pilvuko....kai pagauna tokios mintys, galvoju, kad zmones gyvena su suzalotais veidais ir pan. 

Va čia tai mažiausiai reikėtų pergyventi

QUOTE(dinaja @ 2007 02 09, 14:25)
as dar pergyvenu del randeliu (nors aiksu tai paskutineje vietoje turetu buti), bet vistiek nesinori darkyti pilvuko....kai pagauna tokios mintys, galvoju, kad zmones gyvena su suzalotais veidais ir pan. 

Nepyk, Dinaja, bet žinok, aš sutikčiau turėti n randų ant pilvo, kad tik galėčiau tirėti vaiką.Po 2 op. mano bamba tikrai ne tokia kaip anksčiau ir randeliai yra

Veronika, verkei prieš op.

O man juokas ėmė

QUOTE(Ūlla @ 2007 02 09, 15:32)
Veronika, verkei prieš op.
O man juokas ėmė
Labai juokinga buvo su ratukais važiuoti, o po op. pabudus blevyzgojau 

O man juokas ėmė

Taip, verkiau, prieš pat operaciją vos ne tokia isterija užėjo.

Dar atmintyje įstrigo, kad operacinėje buvo pajungta muzika.