Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

Nauja tema. ax.gif
Atsakyti
na, mergaites, kaip jauciates, kaip sekasi ruostis operacijoms, kaip sveikstate po ju? vis narsau, ieskau info apie operacija - tai jauciu mane tempte reikes nugabenti pas gydytoja. kuo toliau, tuo baisiau darosi
Atsakyti
Dinaja, kada darysi laparoskopiją?
Atsakyti
pas mane situacija yra tokia - gydytoja nustate 3cm kiausides cista, antra karta bandom naikinti kontacept., bet gydytoja vilciu nedave - sake jau moraliskai ruostis operacijai. o juolab, kad ir pati vis uzciuopiu ta padidejusia kiauside - reiskiasi nenyksta verysad.gif tai po svenciu eisu pas gydytoja ir jau tarsimes konkreciai...bijau, nemoku ziureti i visa tai optimistiskai, tik gasdinu save, o nuo to niekam negeriau
Atsakyti
Mano operacija kovo 28d. Bijau labai, taciau stengiuosi iziureti visus pozityvius dalykus.
Atsakyti
Nebijokit merginos, juk operuojates tam, kad jums butu geriau. Vadinasi viskas bus gerai, nors prisimenu kaip pacios asaros pradejo riedet, kai atsiguliau ant operacinio stalo, pati net nezinau kodel, saves kazkaip pagailo....
Bijoti yra naturalu, blogiau butu jei nieko nebijotume mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi žliumbdama buvau nugabenta į operacinę. blush2.gif Kas keisčiausia, kad ir pabudus po operacijos dar ašaros riedėjo. cray.gif
Atsakyti
as dar pergyvenu del randeliu (nors aiksu tai paskutineje vietoje turetu buti), bet vistiek nesinori darkyti pilvuko....kai pagauna tokios mintys, galvoju, kad zmones gyvena su suzalotais veidais ir pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 09, 14:25)
as dar pergyvenu del randeliu (nors aiksu tai paskutineje vietoje turetu buti), bet  vistiek nesinori darkyti pilvuko....kai pagauna tokios mintys, galvoju, kad zmones gyvena su suzalotais veidais ir pan.  unsure.gif

Va čia tai mažiausiai reikėtų pergyventi doh.gif Man du kartus daryta laparaskopija- prieš daugiau 6 metus, ir prieš 3 metus. Randelių net nesimato tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 09 vasario 2007 - 14:31
QUOTE(dinaja @ 2007 02 09, 14:25)
as dar pergyvenu del randeliu (nors aiksu tai paskutineje vietoje turetu buti), bet  vistiek nesinori darkyti pilvuko....kai pagauna tokios mintys, galvoju, kad zmones gyvena su suzalotais veidais ir pan.  unsure.gif

Nepyk, Dinaja, bet žinok, aš sutikčiau turėti n randų ant pilvo, kad tik galėčiau tirėti vaiką.Po 2 op. mano bamba tikrai ne tokia kaip anksčiau ir randeliai yra lotuliukas.gif Bet dėl to nesigraužiu, nuogu pilvu nevaikštau, talijos nedemonstruoju ir tiek lotuliukas.gif

Veronika, verkei prieš op. unsure.gif
O man juokas ėmė g.gif Labai juokinga buvo su ratukais važiuoti, o po op. pabudus blevyzgojau lotuliukas.gif
Atsakyti
zinau, kad sioje situacijoje tai turetu buti maziausia problema, bet visokiausiu minciu lenda i galva
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 02 09, 15:32)
Veronika, verkei prieš op.  unsure.gif
O man juokas ėmė  g.gif Labai juokinga buvo su ratukais važiuoti, o po op. pabudus blevyzgojau  lotuliukas.gif

Taip, verkiau, prieš pat operaciją vos ne tokia isterija užėjo. blush2.gif Norėjau pati nueiti į operacinę, bet ir mane su ratukais vežė. lotuliukas.gif
Dar atmintyje įstrigo, kad operacinėje buvo pajungta muzika. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 09 vasario 2007 - 14:46