QUOTE(Veronika @ 2007 02 16, 20:55)
Dėl to žarnyno valymo, tai kitą kartą rinkčiausi klizmą, o ne tuos bjaurybes laisvinančius.
Dar patarčiau pasiimti savo vienkartinius moteriškus skustuvus, nes prieš operaciją nuskutama atitinkama vietelė.
Visiskai sutinku su veronika del to kad tie laisvinamieji tikros bjaurybes

, klizmos procedura tikrai trumpiau truktu, o tas bjaurybes reikia gerti dvi valandas is leto, zodziu reikia "megautis"
Mergytes, idomus dalykai pas mane vyksta. Man laporoskopija dare sausio pabaigoj ir po jos mano manymo man atejo mmm sausio 28d. (Mano diagnoze policistines kiausides ir abu kiausintakiai nepraeinami, kuriuos atidare operacijos metu ir dar padare ta vadinama kiausidziu drilinga) Iki operacijos as savu, be dufastono mmm neturejau apie puse metu ir bt sokinedavo kaip pamisus nepakildama auksciau kaip 36.6. Dabar vyksta bent jau man stebuklas (gal dar nusivilsiu, bet...

:
14cd 36.6
15cd nematavau
16cd 36.4
17cd 36.95
18cd 36.95
19cd 36.9
20cd 36.7
21cd 36.9
Negaliu patiket, bet nejau man ivyko pirmoji O? Be jokiu vaistu? Gal uzteko to sujudinimo per operacija? Net nezinau O pojuciu, gal siek tiek nugara (kaip pries mmm) maude 16cd. O dabar SB neleidziu prie speneliu liestis, nes jie kazkokie jautroki

Nu pagyvensim pamatysim, kas cia su manim vyksta. Apie

nesvajoju, butu labai faina jei ciklas atsistatytu
Gal kuri girdejus panasiu atveju? parasykit