Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

O man niekas galvon neįstrigo, labai greitai supakavo lotuliukas.gif , nes prašiau blush2.gif Prisiminus, kiek kankinausi prieš 1 op., nes tai į veną nepataikė, tai gyd. kažkur užtruko, o aš guliu ir laukiu blink.gif Buvo baisu, norėjau pabėgt, bet pririšta buvau lotuliukas.gif
O per 2 op. nespėjau nei dorai operacinės apžiūrėt doh.gif Tik užlipau ant pjedestalo, pririšo kojeles rankeles ir vsio, pasaka baigta lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane kažkodėl tą dieną operavo paskutinę.Atsimenu, jau seselės pietus pradėjo dalinti, o aš dar laukiu, kada mane išveš į operacinę.Ir toks alkis po visų klizmų užėjo, kad net anesteziologą sujuokinau. blush2.gif Jis operacinėj sako:"reikia ją greičiau operuoti, nes ir vėl valgyti užsimanys". blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 09 vasario 2007 - 15:00
QUOTE(dinaja @ 2007 02 09, 15:37)
zinau,  kad sioje situacijoje tai turetu buti maziausia problema, bet visokiausiu minciu lenda i galva

As turjau 3 pilvo operacijas ir 3 ne pilvo. Randu yra bet kaip Ulla sako, sutikciau ju n tureti, kad tik Dievulis atsiustu leliu. Patikek kai daug metu jo lauki niekas tampa nebesvarbu taip kad nekvarsink galveles be reikalo blush2.gif
Atsakyti
aciu uz palaikymus 4u.gif dabar bandysiu tartis su savim, tikiuosi randai bus didziausia problema
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 02 09, 14:32)
Veronika, verkei prieš op.  unsure.gif
O man juokas ėmė  g.gif Labai juokinga buvo su ratukais važiuoti, o po op. pabudus blevyzgojau  lotuliukas.gif

Aš prieš operaciją taip pat juokiausi. Verkiau tik tuomet, kai sužinojau, kad reikės operuotis, bet greitai nusiraminau ir labai labai labai laukiau laparoskopijos. Norėjau kuo greičiau sužinoti savo nevaisingumo priežastis.
Mergaitės, laikykitės, nebijokit. Svarbiausia, kad taip po truputį keliaujat link savo tikslo.
Atsakyti
doh.gif merginos, tikrai visai visai nebijokit tos laparoskopijos, nes tikrai nieko per ja neskauda, nebent truputi po jos jauciasi, kad tau kazka dare, o del randeliu tai isvis tik trys skylutes, kurios labai graziai uzsitraukiair lieka tik raudonas taskelis zirnio dydzio ir viskas, taigi vardan 2.gif tikrai verta tai daryti ir tikrai nebijoti, o tik greiciau daryti laparoskopija ir tada jau bus aisku kas kaip ir kame,
As irgi verkiau pries laparaskopija, vien tik pagalvojau, kad darys narkoze ir iskar asaros, bet zinokit ta narkoze tik 1,5 val jums bus ir psio mirksiukas.gif
taigi sekmes visoms ir tikrai nieko nebijokit, juk jus su ratukais (tokios jau pas juos taisykles) nuves i operacine, jus priris su dirzais kojas ir rankas ir suleis vaistukus ir viskas, jus uzmigsite ir poto po visko atsikelsite.
P.S. man po narkozes buvo bloga, tai jei ir jum bus bloga, prasykit kad seseles suleistu vaistu ir kaip ranaka nuims visa bloguma, as po 5 min jau nejauciau jolio blogumo rolleyes.gif
Taigi tikrai dar karteli sekmes visoms besiruosiant operacijai ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos 4u.gif
Aš va visai neseniai po laboroskopijos. Nebijokit, nieko baisaus nėra. Aš labai bijojau, prieš operaciją baisiai verkiau, bet tą operacijos dieną norėjau, kad tik viskas greičiau baigtųsi ir galėčiau sveikti bigsmile.gif. Nemačiau, kad mane ten kas nors rištų ar pan. Man jau buvo prieš 4 m. daryta laboroskopija, o randelių net žymės nėra. taigi tikiuosi, kad ir dabar neliks. ax.gif
Po operacijos praktiškai neskaudėjo ir albai jau namo norėjosi. paleido po 4 dienų. tikiuosi, kad pašalinus sąaugas galėsiu kuo greičiau lelių daryti wub.gif .
Atsakyti
sveikutes! zinau kad jums bus juokingas mano klausimas, bet vistiek paklausiu: as pirma karta darysiuosi laporaskopija na tiksliau kiausidziu drilinga, ir pirma karta gulsiu i ligonine, mergaites parasykit, kokiu reikia daiktu i ligonine, ar gydytojas duoda biuleteni ir kiek laiko, as gulsiuosi i kauno klinikas g.gif g.gif is anksto dekoju uz issamu atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 15 vasario 2007 - 17:21
QUOTE(kutvela @ 2007 02 15, 18:20)
sveikutes! zinau kad jums bus juokingas mano klausimas, bet vistiek paklausiu: as pirma karta darysiuosi laporaskopija na tiksliau kiausidziu drilinga, ir pirma karta gulsiu i ligonine, mergaites parasykit, kokiu reikia daiktu i ligonine, ar gydytojas duoda biuleteni ir kiek laiko, as gulsiuosi i kauno klinikas  g.gif  g.gif  is anksto dekoju uz issamu atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pirmiausia neuzmirk pasiimti paso, tyrimu ir siuntimo. O poto pagal savo poreikius: pizama, chalata, tapkes, higieninius reikmenis. Man dar gydytojas buvo liepes pasiimti Cololito, zarnynui isvalyti ir 5l vandens.
Sekmingos operacijos smile.gif
Atsakyti
Dėl to žarnyno valymo, tai kitą kartą rinkčiausi klizmą, o ne tuos bjaurybes laisvinančius.
Dar patarčiau pasiimti savo vienkartinius moteriškus skustuvus, nes prieš operaciją nuskutama atitinkama vietelė. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronika: 16 vasario 2007 - 19:56
QUOTE(Veronika @ 2007 02 16, 20:55)
Dėl to žarnyno valymo, tai kitą kartą rinkčiausi klizmą, o ne tuos bjaurybes laisvinančius.
Dar patarčiau pasiimti savo vienkartinius moteriškus skustuvus, nes prieš operaciją nuskutama atitinkama vietelė. blush2.gif

Visiskai sutinku su veronika del to kad tie laisvinamieji tikros bjaurybes lotuliukas.gif lotuliukas.gif , klizmos procedura tikrai trumpiau truktu, o tas bjaurybes reikia gerti dvi valandas is leto, zodziu reikia "megautis" blink.gif

Mergytes, idomus dalykai pas mane vyksta. Man laporoskopija dare sausio pabaigoj ir po jos mano manymo man atejo mmm sausio 28d. (Mano diagnoze policistines kiausides ir abu kiausintakiai nepraeinami, kuriuos atidare operacijos metu ir dar padare ta vadinama kiausidziu drilinga) Iki operacijos as savu, be dufastono mmm neturejau apie puse metu ir bt sokinedavo kaip pamisus nepakildama auksciau kaip 36.6. Dabar vyksta bent jau man stebuklas (gal dar nusivilsiu, bet... 4u.gif :

14cd 36.6
15cd nematavau
16cd 36.4
17cd 36.95
18cd 36.95
19cd 36.9
20cd 36.7
21cd 36.9

Negaliu patiket, bet nejau man ivyko pirmoji O? Be jokiu vaistu? Gal uzteko to sujudinimo per operacija? Net nezinau O pojuciu, gal siek tiek nugara (kaip pries mmm) maude 16cd. O dabar SB neleidziu prie speneliu liestis, nes jie kazkokie jautroki blush2.gif Nu pagyvensim pamatysim, kas cia su manim vyksta. Apie nestuke.gif nesvajoju, butu labai faina jei ciklas atsistatytu bigsmile.gif thumbup.gif

Gal kuri girdejus panasiu atveju? parasykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2007 02 17, 12:05)

Negaliu patiket, bet nejau man ivyko pirmoji O? Be jokiu vaistu? Gal uzteko to sujudinimo per operacija? Net nezinau O pojuciu, gal siek tiek nugara (kaip pries mmm) maude  16cd. O dabar SB neleidziu prie speneliu liestis, nes jie kazkokie jautroki  blush2.gif  Nu pagyvensim pamatysim, kas cia su manim vyksta. Apie  nestuke.gif nesvajoju, butu labai faina jei ciklas atsistatytu  bigsmile.gif  thumbup.gif

Gal kuri girdejus panasiu atveju? parasykit  ax.gif

Nu super pokyciai. Esu girdejusi, kad po laparaskopijos daznai organizmas pabunda ir jau pirma cikla mergaites pastoja. To ir linkiu tau nestuke.gif
Atsakyti