Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(JolkitaS @ 2007 02 17, 21:13)
Nu super pokyciai. Esu girdejusi, kad po laparaskopijos daznai organizmas pabunda ir jau pirma cikla mergaites pastoja. To ir linkiu tau  nestuke.gif

oi tooookiu geru naujieu nesitikiu, bet labai noooriu kad atsistatytu ciklas. Aciu JolkitaS uz linkejimus. Ziuresim kas cia bus su ta BT......?
Atsakyti
4u.gif
Sveikutes, NESULAUKIANCIOS GANDRO mirksiukas.gif

Vasario 5-8 dienomis gulejau KMUK ligonineje del LAPARASKOPIJOS. Operacija praejo sekmingai - nieko nera baisaus (man laparaskopija dare pirma karta), nebijokite, kurios tam dar tik ruosiates...viskas bus gerai ax.gif
Kadangi pas mane jokiu patalogiju nerado ir sake, kad ir kiausides, ir kiausintakiai, ir gimda yra tvarkoje, o kadangi as turiu nemaza problemele del PROLAKTINO, tai is sios temeles apie LAPARASKOPIJA, as persoksiu i ta, kuriame kalbama apie HYPERPROLAKTINEMIA beee.gif
Visom JUMS linkiu, kad LAPARASKPIJOS parodytu tik gerus rezultatus victory.gif ir JUS nugalesit.
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif norejau paklausti, o kaip viskas vyksta, ka ten daro per laparaskopija ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollkutt @ 2007 02 24, 19:26)
sveikutes visos  smile.gif norejau paklausti, o kaip viskas vyksta, ka ten daro per laparaskopija ?  g.gif

Čia gali pasiskaityti:

http://www.kmuk.lt/A...os_ir_lapar.htm
Atsakyti
QUOTE(Jolitajanina @ 2007 02 24, 11:41)
Vasario 5-8 dienomis gulejau KMUK ligonineje del LAPARASKOPIJOS. Operacija praejo sekmingai - nieko nera baisaus (man laparaskopija dare pirma karta), nebijokite, kurios tam dar tik ruosiates...viskas bus gerai ax.gif

aš rytoj guluosiu į greitosios pagalbos ligoninę, jau pasiruošuosi viskam. unsure.gif Tik stengiuosi apie kitus dalykus galvoti, nes iškart scare.gif scare.gif
Atsakyti
As pirma karta kai guliausi laparoskopijai, tai net su migdomaisiais puse nakties blioviau
ir negalejau uzmigti blush2.gif Dabar kai prisimenu juokas ima, nes nera ne kiek baisu ir skausminga. Tik nemalonus pojutis apie savaite po operacijos kaip sona duria. Nes ,kaip aiskino daktare, tai oro pripucia ir kol issivaiksto jis tai del to ir duria. Bet kenteti galima. Taip, kad mergaites nebijokite nieko baisaus nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 02 24, 19:38)
aš rytoj guluosiu į greitosios pagalbos ligoninę, jau pasiruošuosi viskam.  unsure.gif Tik stengiuosi apie kitus dalykus galvoti, nes iškart  scare.gif  scare.gif

sveikute, kaip sekesi operacija? jau praejo nemazai laiko
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 02 09, 15:32)
Nepyk, Dinaja, bet žinok, aš sutikčiau turėti n randų ant pilvo, kad tik galėčiau tirėti vaiką.

ir as tos nuomones, pritariu smile.gif man jau 2 kartus laparoskopija daryta, pirma kart del uzakusiu kiausintakiu, antra kart tulzies akmenis operavo, turiu tu pjuviu pakankamai, bet del to neimu i galva, tos operacijos gi ne del pilvo darkymo buvo, o del mazu stebukleliu ir pacios sveikatos smile.gif
Nebijokit, nesijaudinkit, laparoskopija tikai nebaisus dalykas, man baisiausia narkoze buvo, nu sunkiai as jas pernesu, o tie pjuveliai menkniekis smile.gif dar tebera tie randai bet nesureiksminu to .....
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2007 03 10, 22:46)
ir as tos nuomones, pritariu  smile.gif  man jau 2 kartus laparoskopija daryta, pirma kart del uzakusiu kiausintakiu, antra kart tulzies akmenis operavo, turiu tu pjuviu pakankamai, bet del to neimu i galva, tos operacijos gi ne del pilvo darkymo buvo, o del mazu stebukleliu ir pacios sveikatos smile.gif
Nebijokit, nesijaudinkit, laparoskopija tikai nebaisus dalykas, man baisiausia narkoze buvo, nu sunkiai as jas pernesu, o tie pjuveliai menkniekis  smile.gif dar tebera tie randai bet nesureiksminu to .....

Leilla, o po kiek laiko tu atsigavai po operacijos? Man beda yra tame, kad operacija man 13, o egzaminas 14 diena. Kazin ar as galiu tiketis patekt i egzamina jau kita diena po operacijos verysad.gif
Atsakyti
neesu turejus narkozes, bet logiskai mastant - be sansu po tokios operacijos - eiti laikyti egzamina schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaičiukės. Štai ir mano istorija. Su vyru nesisaugojom daugiau kaip tris metukus - labai leliuko norėjom, tačiau nepavyko. Pradėjau lankytis vaisingumo klinikoje. Matuodavau temperatūrą, bet nepakildavo tiek kiek reikia. Buvo tik viena išeitis pasiūlyta - arba gimdos nuotrauka, arba laparoskopija. Pasirinkau antrąjį. Nekantraudama laukiau tos dienos ir ji išaušo. Jaudinausi, nes tai pirmoji mano operacija. Pats nemaloniausias dalykas šiame visame procese - tai klizma. Nors aš ją įsivaizdavau dar nemaloniau. Pamenu tik tiek, kad tik pabudusi dar operacinėje pradėjau verkti ir paklausiau ar viskas gerai. Ašarą nubraukiau iš džiaugsmo, jog žengiau didžiulį žingsnį stebuklo link. Galiu pasakyti ti tiek: NIEKO NEBIJOKIT, tas skausmas nėra jau toks baisus. Pirmosios dienos tai tikrai nekokios. Tačiau tas skausmas - tai niekis, palyginti su gimdymo sąrėmiais.
Beje, po operacijos paaiškėjo, jog man jos nereikėjo - viskas viduje gerai. Pastojau skatinamųjų vaistų pagalba. Dabar auginam mažą chuliganą, o aš svajoju jau apie antrą pipiriuką smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
QUOTE(dinaja @ 2007 03 10, 20:20)
sveikute, kaip sekesi operacija? jau praejo nemazai laiko

viskas gerai praėjo, sveikstu dabar smile.gif randai vos matosi tongue.gif
QUOTE(Planuojanti @ 2007 03 10, 22:02)
Leilla, o po kiek laiko tu atsigavai po operacijos? Man beda yra tame, kad operacija man 13, o egzaminas 14 diena. Kazin ar as galiu tiketis patekt i egzamina jau kita diena po operacijos  verysad.gif

čia nuo organizmo priklauso, pati kitą dieną po operacijos vos vaikščioti galėjau unsure.gif ir kankino pilvo pūtimas nuo dujų doh.gif
QUOTE(jjuurrggaa @ 2007 03 10, 22:57)
Jaudinausi, nes tai pirmoji mano operacija. Pats nemaloniausias dalykas šiame visame procese - tai klizma. Nors aš ją įsivaizdavau dar nemaloniau. Pamenu tik tiek, kad tik  pabudusi dar operacinėje pradėjau verkti ir paklausiau ar viskas gerai. Ašarą nubraukiau iš džiaugsmo, jog žengiau didžiulį žingsnį stebuklo link. Galiu pasakyti ti tiek: NIEKO NEBIJOKIT, tas skausmas nėra jau toks baisus. Pirmosios dienos tai tikrai nekokios. Tačiau tas skausmas - tai niekis, palyginti su gimdymo sąrėmiais.
Beje, po operacijos paaiškėjo, jog man jos nereikėjo - viskas viduje gerai. Pastojau skatinamųjų vaistų pagalba. Dabar auginam mažą chuliganą, o aš svajoju jau apie antrą pipiriuką smile.gif

bigsmile.gif kaip džiaugiuosi už Tave thumbup.gif
man pirmą kartą darė laparaskopiją ir klizmą blush2.gif Nemalonu buvo, bet nieko baisaus, gal gerai ištveriau ,kad parą buvau nevalgusi g.gif
Atsakyti