Amade, o kaip rezultatai?
Ne, ne per daug save saugai.Ir man po operacijos prireikė apie 10 dienų kol pasijutau geriau.
QUOTE(Veronika @ 2007 05 15, 07:44)
Amade, o kaip rezultatai?
Ne, ne per daug save saugai.Ir man po operacijos prireikė apie 10 dienų kol pasijutau geriau.
na, rezultatai visai geri. Kiausintakiai pratekami, kiausides nrmalios (subadyt nebuvo reikalo), pasalino cista (ji susidrae is nesprogusio folikulo ir nebuvo pavojinga), rado keleta super mazu endometriozes zidineliu, kuriuos pridegino. Operavusi gine sake, kad ta endometrioze buvo nrealiai mazyte ir ka kita gine greiciausiai net nebutu pamacius

Dabar liepe ciupt vyra uz kiausiniu ir darbuotis...

QUOTE(Amade @ 2007 05 15, 09:00)

Smagu kad viskas ok pas tave

QUOTE(linasi @ 2007 05 14, 15:08)
Nenoriu nugąsdinti, bet gali būti, kad stimuliuojant labai daug šansų, kad ta cista gali padidėti ir tada pinigėliai bus nemaži sumokėti už vaistus ir viską reiks nutraukti.
Vat ir aš apie tai pagalvojau... Kažin, jei pradėtų stimuliuot, kiek šansų, kad ta cista užaugs? Bet vėkgi - ji pas mane makšties sienelėj, tai gydytoja sakė pastojimui kaip ir netrukdo, bet man gyvent gali trukdyt... Ir tikrai - kai apžiūrinėjo, vos nekaukiau iš skausmo. Dabar ji apmažėjus, nebejaučiu visai. Bet skambinsiu ir užsirašysiu pas ją, pasitarsiu kaip čia geriau padarius...
QUOTE(Ina_ @ 2007 05 15, 14:11)
Vat ir aš apie tai pagalvojau... Kažin, jei pradėtų stimuliuot, kiek šansų, kad ta cista užaugs? Bet vėkgi - ji pas mane makšties sienelėj, tai gydytoja sakė pastojimui kaip ir netrukdo, bet man gyvent gali trukdyt... Ir tikrai - kai apžiūrinėjo, vos nekaukiau iš skausmo. Dabar ji apmažėjus, nebejaučiu visai. Bet skambinsiu ir užsirašysiu pas ją, pasitarsiu kaip čia geriau padarius...

QUOTE(Ina_ @ 2007 05 15, 14:11)
Žinai, kaip tiksliai bus niekas negali pasakyti, niekas to šanso paskaičiuoti negali, tai labai nuo organizmo priklauso.
Gal paklausk gydytojos (tai mano manymu svarbiausia), jei stimuliuojant padidės ta cista ar nereikės nutraukti IVF, tai manau ir svarbiausia. Jei teks viską nutraukti, manyčiau, tikrai neverta rizikuoti ir geriau pašalinti tą cistą.
Kiek pastebėjau, gydytojai kiek galima apsidraudžia ir pašalina bet kokius trukdžius, kurie gali būti nesekmės priežastimi (juk neveltui darom visus citomegalo ir kt. tyrimus, geriam aspiriną, dexametazoną ir pan., juk visa tai t.t. saugikliai)
Sveikos merginos
jungiuosi aš prie jūsų
birželio 26 darys laparoskopiją ir kiaušidžių drilingą. Bijau klaikiai kažkodėl. Tiksliau labiau bijau blogų atsakymų.

QUOTE(Amade @ 2007 05 15, 16:36)

Aha, pasirodo, būna ir tokių zarazų. Net pati nežinojau, tai kai išdygo didžiulis gumbas, pamaniau - auglys

Dabar jau neskauda, nes ji sumažėjo. Bet kai buvo didelė, tai gyvenimas atrodė oi koks nemielas

QUOTE(tiesiog aš
@ 2007 05 14, 11:06)

*****, bet pas mane ciklas reguliarus, edometriozės požymių nėra, gimdos nuotrauka puiki, tai kažin ar verta daryti laparaskopiją?
pas mane ir buvo ciklas reguliarus ir kiausintakiu praeinamuma dare, viskas liuks, ryzausi daryti laparaskopija ir suzinojau, kad turiu I stadijos endometrioze, kuria operacijos metu prdegino ir dvi 2cm cistas, kurias nemate per echoskopa. Taip kad del sventos ramybes pasidaryk. Randukai, kurie lieka po operacijos tikrai netrukdo

[quote=pachira,2007 05 15, 22:43]
pas mane ir buvo ciklas reguliarus ir kiausintakiu praeinamuma dare, viskas liuks, ryzausi daryti laparaskopija ir suzinojau, kad turiu I stadijos endometrioze, kuria operacijos metu prdegino ir dvi 2cm cistas, kurias nemate per echoskopa.
Pachira, o kokie pas tave veiksmai po laparaskopijos? Ar geri kokius stimuliuojancius?
pas mane ir buvo ciklas reguliarus ir kiausintakiu praeinamuma dare, viskas liuks, ryzausi daryti laparaskopija ir suzinojau, kad turiu I stadijos endometrioze, kuria operacijos metu prdegino ir dvi 2cm cistas, kurias nemate per echoskopa.
Pachira, o kokie pas tave veiksmai po laparaskopijos? Ar geri kokius stimuliuojancius?

tarškaliukas laparaskopinsimes ta pacia diena, man irgi birzelio 26, o sirdis dreba nuo tos dienos kai uzsirasiau operacijai

Amade, darbuokitės abu dabar
darbštumas yra geras būdo bruožas
sveik
Kitą savaitę rašysiuosi pas gydytoją, tarsiuosi dėl laparoskopijos. Noriu paimt dvi savaites, kad atsigaučiau, šiandien kaip tik įmonės vadovai buvo atvažiavę, bet nesuspėjau paklaust, kada vėl atvažiuos: visą buhalteriją peržiūrinėjo...

Kitą savaitę rašysiuosi pas gydytoją, tarsiuosi dėl laparoskopijos. Noriu paimt dvi savaites, kad atsigaučiau, šiandien kaip tik įmonės vadovai buvo atvažiavę, bet nesuspėjau paklaust, kada vėl atvažiuos: visą buhalteriją peržiūrinėjo...