Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija ir kt. chirurginiai būdai

Mergaitės, aš nesupratau.. Man 15CD, ryt turiu gult, poryt operacija.. Šiandien žiūriu teplioja sad.gif Niekada taip nebūdavo.. Negi prasidės man mmm? Tai ką, tada neoperuos??? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudži: 12 birželio 2007 - 10:47
QUOTE(Fudži @ 2007 06 12, 11:47)
Mergaitės, aš nesupratau.. Man 15CD, ryt turiu gult, poryt operacija.. Šiandien žiūriu teplioja sad.gif Niekada taip nebūdavo.. Negi prasidės man mmm? Tai ką, tada neoperuos???  verysad.gif

keista g.gif negali būti taip anksti mmm blink.gif g.gif
na per mmm nelabai rekomenduotina daryti laparaskopiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2007 06 12, 10:47)
Mergaitės, aš nesupratau.. Man 15CD, ryt turiu gult, poryt operacija.. Šiandien žiūriu teplioja sad.gif Niekada taip nebūdavo.. Negi prasidės man mmm? Tai ką, tada neoperuos???  verysad.gif

labas, man buvo tas pats drinks_cheers.gif nezinau, del ko tau lapar. darys, bet pas mane buvo cista, tai lapar. nusprende paankstint. 15 CD pradejjo normaliai kraujuot, lapar. dare berods 17 CD ir siek tiek kraujavo, bet del kraujavimo neatidejo operacijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2007 06 11, 18:38)
Man darys liepos 16diena blush2.gif
bijau verysad.gif

Paskaičiau, kad tu darysies liepos 16 d. pas gyd. Vildaitę. Kaip su ja tareisi? Gal galėtum parašyt jos kontaktus į až? Būčiau labai dėkinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 12, 12:55)
labas, man buvo tas pats  drinks_cheers.gif  nezinau, del ko tau lapar. darys, bet pas mane buvo cista, tai lapar. nusprende paankstint. 15 CD pradejjo normaliai kraujuot, lapar. dare berods 17 CD ir siek tiek kraujavo, bet del kraujavimo neatidejo operacijos.  mirksiukas.gif

oo labai ačiū kad parašei. Pas mane irgi cista, tiksliau 2 cistos doh.gif
Labai tikiuosi kad neatidės..
Atsakyti
Fudži, jeigu tik teplioja ir dar tokiomis kraujingomis gleivėmis, tai čia tau O gali būti, juk 15 c.d. mirksiukas.gif Man kas kelintą ciklą taip būna mirksiukas.gif Be to ir pojūtis toks, lyg mm tuoj prasidėtų.
Atsakyti
Sweiko mergaites....
Cia as esu kaip ir naujoke..pasiskaitinejau sena tema apie laparaskopija,bet nelabai gal ir supratau ax.gif ax.gif
Tai vat:Zodziu ryt as gulu i ligonine ,o ketvirtadieny jau darys operacija,gal kas galit pasakyti kaip viskas ten trunka??Ar labai po to skauda?ir mazdaug kiek dienu tenka praleisti ligoninej doh.gif Esu is tu,kur gydymo istaigos - man ne draugai..todel labai nervinuosi del to... blush2.gif ax.gif Gal ir kvaila..bet tokia jau esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 06 12, 19:30)
Fudži, jeigu tik teplioja ir dar tokiomis kraujingomis gleivėmis, tai čia tau O gali būti, juk 15 c.d.  mirksiukas.gif Man kas kelintą ciklą taip būna  mirksiukas.gif Be to ir pojūtis toks, lyg mm tuoj prasidėtų.

Man anksčiau taip nebuvo, dėlto sustresavau... Jo tokios kraujingos tamsios gleivės.. Na ryt jau žinosiu ar operuos mane smile.gif

Dzaclina gaila kad neparašei kur gulsies, gal mes vienoj alatoj gulėsim bigsmile.gif mane irgi ryt guldo ax.gif (RK)
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2007 06 12, 19:35)
Man anksčiau taip nebuvo, dėlto sustresavau... Jo tokios kraujingos tamsios gleivės.. Na ryt jau žinosiu ar operuos mane smile.gif

Dzaclina gaila kad neparašei kur gulsies, gal mes vienoj alatoj gulėsim  bigsmile.gif  mane irgi ryt guldo  ax.gif (RK)

I Krikscioniskus - Kaune bigsmile.gif bigsmile.gif O tu??
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2007 06 12, 22:38)
I Krikscioniskus - Kaune bigsmile.gif  bigsmile.gif O tu??

Ech, aš Vilniuj, gulsiu į raudoną kr.. Na sėkmės mum abiem dideliausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2007 06 12, 19:41)
Ech, aš Vilniuj, gulsiu į raudoną kr.. Na sėkmės mum abiem dideliausios  biggrin.gif

Gaila verysad.gif Sekmes tau dideles..... 4u.gif 4u.gif
As tai jau snd depresuoju kazkaip doh.gif doh.gif Nors ir nebijau...bet jau laukiu kada baigsis viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2007 06 12, 22:43)
Gaila  verysad.gif Sekmes tau dideles..... 4u.gif  4u.gif
As tai jau snd depresuoju kazkaip doh.gif  doh.gif Nors ir nebijau...bet jau laukiu kada baigsis viskas ax.gif

Aš tai labai noriu kad mane operuotų, kad tik nenukeltų operacijos dėl tų tepliojimų doh.gif Einu daiktus krautis g.gif
Atsakyti