QUOTE(Planuojanti @ 2007 03 18, 12:26)
Siaip tai aisku, del komplikaciju, tai visko gali buti, kad turesiu pabut ilgiau, jei taip iseis
Bet jei viskas gerai, jei as jausiuosi gerai, tai ar imanomas toks paleidimas namo...
Sivana, o ka tau dare? Ar ta laparaskopija tau buvo daroma tik paziuret ar nera saaugu?
Narkoze as esu turejusi labai trumpa, kokiai pusei valandos, ir po jos labai greitai atsigavau? Kazkur po 2 val buvau namie. Tai kazkaip turiu vilciu ir dabar, kad gal ir po sios operacijos gal gerai jausiuos.
Ir dar mane klaidina, tai, kad mano ginekologe patikino, kad po sitos operacijos as tikrai jausiuos gerai ir drasiai galesiu vaziuot egzamino laikyt

Bet jei viskas gerai, jei as jausiuosi gerai, tai ar imanomas toks paleidimas namo...
Sivana, o ka tau dare? Ar ta laparaskopija tau buvo daroma tik paziuret ar nera saaugu?
Narkoze as esu turejusi labai trumpa, kokiai pusei valandos, ir po jos labai greitai atsigavau? Kazkur po 2 val buvau namie. Tai kazkaip turiu vilciu ir dabar, kad gal ir po sios operacijos gal gerai jausiuos.
Ir dar mane klaidina, tai, kad mano ginekologe patikino, kad po sitos operacijos as tikrai jausiuos gerai ir drasiai galesiu vaziuot egzamino laikyt

O mano patirtis visai kitokia nei kitų. Mane paleido tą pačią dieną, šiaip narkozę pakenčiu prastai, bet man būna bloga kitą dieną. Operacija truko pusvalandį, nors buvo ir sąaugų ir IV stadijos endometriozė. Taip kad manau, labai sunku prognozuoti, kaip jausiesi, nes kiekvienai labai individualu

QUOTE(kutvela @ 2007 03 18, 22:19)
sveikutes! o mergaites po operacijos kada galima jau myletis? ui kaip drasiai paklausiau 

Man leido tuomet, kai baigsiu kraujuoti, o kraujavau savaitę