Kai bandau papriestaraut jo mamai
kazkoks siaubas
Sveikos
Gera tema. dabar cia ir as pasisakysiu...
Mane be proto siutina kai jis kramto/krapsto nagus
nu negaliu *****.... kartais palupys dreba is nervu o kartais pasiusdavau
kad sienos bildedavo
nepadejo....
paskutiniu metu nebesaukiu o tiesiog kiek jis mane buciuoja ( o taip yra daznai
) tiesiog nusisuku/ignoruoju jei pries tai maciau kad katik krapste nagus. pask karta klause manes kame beda? bet taip susirupines
ale ramiai susivaldydama pasakiau kad atstumia jo tokia yda.
manau susirupino... bet kazi kas is to iseis
nepadejo....
tai gal jis ju nesikerpa ? o apsikramto
Negaliu pakesti, kai jis nesiskutes mane buciuoja! Skudziuosi, kad braizo veida, tada dar specialiai smakru per zanda perbraukia!
Ir kartais prisiukslina namuose, atseit, netrukus valysiu, tai kam keliauti iki siuksliadezes. Grrrrr.
Ir jeigu ka nors gamina, aptasko virykle, ijungia tokia didele ugni, kad puodo krastus siekia, o as nenoriu, kad puodai pajuoduotu!
Ir kartais prisiukslina namuose, atseit, netrukus valysiu, tai kam keliauti iki siuksliadezes. Grrrrr.
Ir jeigu ka nors gamina, aptasko virykle, ijungia tokia didele ugni, kad puodo krastus siekia, o as nenoriu, kad puodai pajuoduotu!
[quote=_Ruby_,2009 03 29, 14:26]
Negaliu pakesti, kai jis nesiskutes mane buciuoja! Skudziuosi, kad braizo veida, tada dar specialiai smakru per zanda perbraukia!
Oi geras, maniškis lygiai taip pat daro kai sakau,kad braižo,kad nenusiskutęs.
Neveltui sako,kad visi vyrai vienodi
Oi geras, maniškis lygiai taip pat daro kai sakau,kad braižo,kad nenusiskutęs.
QUOTE(uogute @ 2009 03 28, 22:00)
Sveikos
nu negaliu *****.... kartais palupys dreba is nervu o kartais pasiusdavau
kad sienos bildedavo
nepadejo....
) tiesiog nusisuku/ignoruoju jei pries tai maciau kad katik krapste nagus. pask karta klause manes kame beda? bet taip susirupines
ale ramiai susivaldydama pasakiau kad atstumia jo tokia yda.
nepadejo....
aha manau turetu padet jam toks pasakymas/ignoras, kadangi vyrai dideli vaikai tai esu skaicius jog vaikus pvz nuo nagu kramtymo galima atpratint keliais budais, o vienas ju tai tiesiog pasakyt kad neduosi jam rankos nes nemalonu liest jo apkramtyta ar panasiai
o as tai negaledavau pakest kai pamatydavau jo "sutvarkytus" namus pvz :ax:dabar stengiuos jam primint kad tik nieko namie neliestu jei manes nera, nes po jo "tvarkos" kazkaip darbo dvigubai pasidaro
ir dar nervuoja kad jis megsta viska labai garsiai daryt(kad ir po kambarius vaiksciot) ir butinai tada kai as jau miegu
p.s. prie paliktu ne vietoj kojiniu jau kaip ir pripratau per 10 metu...gerai kad bent iprocio palikt dangti tulike atidengta neturi
Oi, prisiminiau dar daugiau mane siutinanciu MB savybiu.
Tvarkytis megsta velai vakare, apie 22 ar 23 valanda. As noriu kartu televizoriu paziureti ar dar ka nors malonaus nuveikti
, o jis staiga pradeda spintele tvarkyti arba sugedusia rozete taisyti ar pan. Apie vidurnakti, kai jau beveik miegu, nusprendzia, kad laikas mums seimyninius namu darbus atlikti. O as jau nebenoriu. Grrrrr.
Ir dar labai triuksmingai su suniu zaidzia. Ypac jei televizoriu ziuriu. Per suns lojima nieko negirdziu!
Tvarkytis megsta velai vakare, apie 22 ar 23 valanda. As noriu kartu televizoriu paziureti ar dar ka nors malonaus nuveikti
Ir dar labai triuksmingai su suniu zaidzia. Ypac jei televizoriu ziuriu. Per suns lojima nieko negirdziu!
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 03 29, 12:26)
negaliu ir aš neisskutelio pakęst... o tam juokinga, kad aš pykstu
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 03 31, 09:59)
, o jis staiga pradeda spintele tvarkyti arba sugedusia rozete taisyti ar pan. Apie vidurnakti, kai jau beveik miegu, nusprendzia, kad laikas mums seimyninius namu darbus atlikti. O as jau nebenoriu.
o aš rytais pradedu virtuvėj dundėt, o tam jau miego stoka reiškiasi
Mane tai ziauriai siutina kai koki savaitgali vakare draugai kur nors pasiulo varyt (pvz i koki bara). Tada MB mykia mykia valanda, kad gal nevarom, po to jau sugalvoja, kad varom, o as turiu per 10 min susikuist
o nei galva neplauta, nei nepasidazius, nei nesugalvojus ka rengtis, o tas tai ka cia tiek kuistis, vos ne eik belenkaip ir zyzia zyzia kad greiciau, jetus kaip siutina... 
Arba pats valgyt nk negali pasimt
Na siuo metu pas mus tokia situacija, kad jis dirba, o as ne, tik studinu, tai visalaik man tai prikisa, atseit va kai tu dirbsi tai kartu viska darysim (kazkodel labai abejoju), o dabar nk negali padaryt, net skalbenkes ijungt....
Dar veikia, kad netaupus visai, pinigu nera, o pataupyt nesugeba, o vis aiskina va dabar tai jau taupysim, bet su jo tokiu taupymu tai tyliu
Kritikuot jo isvis negaliu, tada jau vadinas kad prota knisu...
Kartais taip noris su kokia keptuve per galva jam
Arba pats valgyt nk negali pasimt
Dar veikia, kad netaupus visai, pinigu nera, o pataupyt nesugeba, o vis aiskina va dabar tai jau taupysim, bet su jo tokiu taupymu tai tyliu
Kritikuot jo isvis negaliu, tada jau vadinas kad prota knisu...
Kartais taip noris su kokia keptuve per galva jam
QUOTE(black_angel @ 2009 04 06, 12:49)
Kas trukdo? Bijai, kad pasodins ar siek tiek gaila?
QUOTE(Maidenana @ 2009 04 06, 15:50)
Kas trukdo? Bijai, kad pasodins ar siek tiek gaila?
Bijo kad atgal duos taip kad nebekils durnos mintys.
QUOTE(black_angel @ 2009 04 06, 12:49)
Mane tai ziauriai siutina kai koki savaitgali vakare draugai kur nors pasiulo varyt (pvz i koki bara). Tada MB mykia mykia valanda, kad gal nevarom, po to jau sugalvoja, kad varom, o as turiu per 10 min susikuist
o nei galva neplauta, nei nepasidazius, nei nesugalvojus ka rengtis, o tas tai ka cia tiek kuistis, vos ne eik belenkaip ir zyzia zyzia kad greiciau, jetus kaip siutina... 
Ai dar, negali savo drabuziu pasikabint,i o palieka bet kaip suglamzytus ant lovos hrrrr