o labiausiai erzina, kad grizes namo.. pasiima laikrasti.. ir skaito.. skaito.. ir dar karteli skaito.. gal ir nieko.. vyras nori but ispruses ir pan.. bet kai visa diena nematai..ir jis grizes tik laikrasciu domisi..
mane erzina, kad jis sunaudojes pvz grietine, tuscia indeli ideda atgal i saldytuva.. vietoj to, kad ismestu
o labiausiai erzina, kad grizes namo.. pasiima laikrasti.. ir skaito.. skaito.. ir dar karteli skaito.. gal ir nieko.. vyras nori but ispruses ir pan.. bet kai visa diena nematai..ir jis grizes tik laikrasciu domisi..
valgo skaitydamas, i tualeta eina skaitydamas.. ir kol neperskaito galiu nekalbet nieko.. nes jei ka ir sakysiu tai tikrai negirdes.. priklausomybe nuo laikrasciu
Mane nervina: daznas niurzlumas ; ir baisiausia kai as ko paprasau jis visada atsauna "neaiskink". Nervai nebelaiko
QUOTE(Tommika @ 2008 06 11, 20:06)
mane erzina, kad jis sunaudojes pvz grietine, tuscia indeli ideda atgal i saldytuva.. vietoj to, kad ismestu
QUOTE(rudaake @ 2004 11 18, 18:44)
juk nera taip kad jusu brangusis yra be trukumu ir taskas.
mane tiesiog siutina ,kai maniskis parukes palieka pelenine ant virtuvinio stalo arba tualete ant grindu (viena karta netycia isverciau)
taip pat nepatinka kai jis isejes is vonios pereina visa kambari slapias,o tik paskui pradeda sluostitis.
o kas jus siutina?butu idomu paskaityti.
mane tiesiog siutina ,kai maniskis parukes palieka pelenine ant virtuvinio stalo arba tualete ant grindu (viena karta netycia isverciau)
taip pat nepatinka kai jis isejes is vonios pereina visa kambari slapias,o tik paskui pradeda sluostitis.
o kas jus siutina?butu idomu paskaityti.
Pilni kambariai ismetytu nesvariu rubu...
Maniškis tai kojnes numeta ant žemės, ir kol aš nesurenku spėju net nemėgintų pakelt jų... Siaubelis.
kad rytais kartais labai ilgai miega....
QUOTE(aviete5 @ 2008 06 22, 13:31)
Maniškis tai kojnes numeta ant žemės, ir kol aš nesurenku spėju net nemėgintų pakelt jų... Siaubelis. 
mete mete jis tas kojines..kol karta nuejes i darba,eme pinigine is kisenes striukes ir betraukiant pinigine iskrito kojines
ir antras variantas iki galo padejes suprast jam kur turi but padetos nesvarios kojines
daugiau problemos del to neturiu
QUOTE(_vetra_ @ 2007 01 07, 15:42)
pas mane irgi tokia bėda būdavo, dabar važinėju viešuoju transportu.
Siutina neatsakingumas, pažadų nevykdymas:"vakar pažadėjau - šiandien pamiršau)
dar, niekada neišsilygina savo rūbų, tipo "ant kūno išsilygins"
Su murzinais rūbais vaikšto tol kol neatimu! Kaip koks mūrza!
Dar nervina, kad išeidamas iš namų parūko, išlipęs iš mašinos vėl užrūko ir t.t., nesvarbu, kad kažkur vėluojam.
Dar siutina nuolatiniai pažadai mesti rūkyti, tiek pagyrų prisiklausiau, nesuprantu kaip galiam neturėti valios mesti?
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 22, 16:41)
mete mete jis tas kojines..kol karta nuejes i darba,eme pinigine is kisenes striukes ir betraukiant pinigine iskrito kojines
ir antras variantas iki galo padejes suprast jam kur turi but padetos nesvarios kojines
daugiau problemos del to neturiu
QUOTE(rasuole20 @ 2007 01 30, 23:41)
cia top 3 pas mane butu toks:
...
visada viska komentuoja kai žiūrim TV ir per jį neišgirstu pačios įdomiausios vietos!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
va šitas tai super, pas MB tas pats. Na kaip galima!!!!