uzknisa mane daug kas ,
kojnes nevietoje ,indai nenunesti ,daiktai jo ismetyti ... zodziu rasyciau ir rasyciau ...
QUOTE(rudaake @ 2004 11 18, 17:44)
juk nera taip kad jusu brangusis yra be trukumu ir taskas.
mane tiesiog siutina ,kai maniskis parukes palieka pelenine ant virtuvinio stalo arba tualete ant grindu (viena karta netycia isverciau)
taip pat nepatinka kai jis isejes is vonios pereina visa kambari slapias,o tik paskui pradeda sluostitis.
o kas jus siutina?butu idomu paskaityti.
mane tiesiog siutina ,kai maniskis parukes palieka pelenine ant virtuvinio stalo arba tualete ant grindu (viena karta netycia isverciau)

taip pat nepatinka kai jis isejes is vonios pereina visa kambari slapias,o tik paskui pradeda sluostitis.

o kas jus siutina?butu idomu paskaityti.
Mane siutina, kad jis visas spinteles ir stalčius palieka atidarytus

Nervina ilgas sėdėjimas tūlike...biblioteka pasidaro...ir kad nors išsineštų savo skaitalus
ir dar nervina kompiuteriniai žaidimai, ačiū dievui kompas genda
sėdi tol kol pakimba

QUOTE(Agonija @ 2009 06 19, 18:12)
Nervina ilgas sėdėjimas tūlike...biblioteka pasidaro...ir kad nors išsineštų savo skaitalus
ir dar nervina kompiuteriniai žaidimai, ačiū dievui kompas genda
sėdi tol kol pakimba 

Maniškis irgi užsikabino už kažkokio Warcraft....tai kasdien žaidžia iki 2nakties, savaitgaliais išsimiega, paskui vėl po darbo žaidžia... ir dar man ryte pasakoja: vakar kokius šarvus gavau, kokį drakoną nukaliau, žiūrėk žiūrėk kokį kardą gavau

QUOTE(Avietyte @ 2009 06 19, 17:17)
Maniškis irgi užsikabino už kažkokio Warcraft....tai kasdien žaidžia iki 2nakties, savaitgaliais išsimiega, paskui vėl po darbo žaidžia... ir dar man ryte pasakoja: vakar kokius šarvus gavau, kokį drakoną nukaliau, žiūrėk žiūrėk kokį kardą gavau
manęs tai nelabai nervina, bent jau kol kas, tikiuosi, ta manija ilgai netruks

Patikėk truks

O prieš tai jis keldavosi dvi tris valandas ankščiau prieš darbą, kad galėtų pažaisti tą durną žaidimą, užuot man padėtų ryte šunis pavedžioti. Miegoti aišku nueidavo kokią antrą trečią ryto. Žodžiu ligonis kažkokio internetinio žaidimo.
QUOTE(Achilles @ 2009 06 19, 10:15)
maniskis taip pat

QUOTE(Dovilė V. @ 2009 06 20, 08:59)
Patikėk truks
tas žaidimas - liga, jei jau pakibo viskas. Aš labai ilgai su tuo kovojau, vieną dieną baigėsi kantrybė ir pasidarė gaila kompa iš rozetės traukti neišjungta, kad atsikeltų, tai paėmiau dėžes ir supakavau kompiuterį vos ne su muštynėmis.
O prieš tai jis keldavosi dvi tris valandas ankščiau prieš darbą, kad galėtų pažaisti tą durną žaidimą, užuot man padėtų ryte šunis pavedžioti. Miegoti aišku nueidavo kokią antrą trečią ryto. Žodžiu ligonis kažkokio internetinio žaidimo.

o siaube

Einu pakuoti kompo

Mane siutina ne vietoje paliekami daiktai..
QUOTE(AS CIA @ 2009 06 20, 19:14)
Mane siutina ne vietoje paliekami daiktai..
Mane irgi, bet maniškis sugeba atsakyti: " o kas sugalvojo, kad čia jų vieta? Tu? O kodėl aš negaliu sugalvoti? Jų vieta bus va čia"

esam dar jauni,tai pykstames del nieku
daug jo savybiu nervuoja,bet labiausiai nemokejimas priimti kritikos,del to kyla begale pykciu,kai tik pabandau pasakyt pastaba del jo elgesio

QUOTE(Avietyte @ 2009 06 19, 17:17)
manęs tai nelabai nervina, bent jau kol kas, tikiuosi, ta manija ilgai netruks

Manasis jau issigyde, sio zaidimo jau nezaidzia, o zaide 4 metus

QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2009 06 22, 23:29)
Manasis jau issigyde, sio zaidimo jau nezaidzia, o zaide 4 metus
, budavo ir iki 3-4 val ryto 

prašau, negąsdinkite

Papildyta:
QUOTE(Achilles @ 2009 06 21, 23:17)
Mane irgi, bet maniškis sugeba atsakyti: " o kas sugalvojo, kad čia jų vieta? Tu? O kodėl aš negaliu sugalvoti? Jų vieta bus va čia" 

hahaha