Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2009 07 21, 12:34)
prasau, kad bent 10 min neburbuliuotu,kai isivaziuoja, tada kalba kalba ir toj vietoj kur turetu supriekaistaut padaro pauze, pasako  balambalam  buna nesveikai juokinga abiem biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
čia geras sprendimo būdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BitėMaja @ 2009 07 23, 15:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
čia geras sprendimo būdas thumbup.gif

Puikus budas. drinks_cheers.gif

O pas mus, kaip ir pas daugeli, karai vyksta del tvarkos. doh.gif Gal ne tiek, kad eini is paskos ir tvarkai, bet turbut labiausiai siutina tas nedemesys ka sakai, ko prasai. Nera manau taip sunku per desimti metu iprasti prie bendros namu tvarkos, pasideti daiktus ten, kur ju vieta, juk ji nera besikeicianti, tad uzmirsti neimanoma. g.gif Arba grizus is darbo negriuti i foteli priesais TV, o pasiteirauti, ar nereikia pagalbos virtuveje, nes zmona taip pat yra po darbo dienos. BENT PASITEIRAUTI, tai yra svarbiausia! Aisku, vyras kazkada net yra pasakes, kad jei as nesutinku, tai kam burbuliuoju, bet nesuprato jis esmes. smile.gif

Dar tik besiruosiancioms teketi, patariu atidziai ziureti, kaip ir ka darote del savo busimuju vyru, ka ir kaip daro jie, isleps greit, o tada turesite dar viena vaika, paskui kuri laikui begant tikrai atsibos lakstyti, nes bus mazesniu, jus labiau vertinsite savo laika ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Oi cia tai tiesa issilepinam pacios ir po to jiems atrodo kad mes nuosavos namu tvarkytojos doh.gif doh.gif doh.gif Kaip man atsibodo o jau ir sunelis 18met tai ir tas taip pat erzina jei ka uzburbi tai sedi ir saipos abu kariauju jau su dviem doh.gif doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif slap.gif triniti.gif karsta.gif karsta.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2009 07 04, 14:53)
Erzina bezdejimas, riaugejimas, nosies krapstymas, tuliko apmyzimas, sestadieniniai baliai, sekmadieniai miegojiami iki vakaro, bendravimas internetu su mergom, kalbejimas telefonu balkone po 2 val., anaboliku pirkimas kilogramais, nakti garsus vaikciojimas i tulika, is bambos puku krapstymas, mano mamos nekentimas, spaudymas per masinos langa, pelenu kratymas ant balkono grindu nors pelenine panosej  smoke.gif  bash.gif

Aš nežinau ,kaip su tokiu kiaule iš vis galima gyventi,užjaučiu žiauriai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 24, 20:08)
Aš nežinau ,kaip su tokiu kiaule iš vis galima gyventi,užjaučiu žiauriai  blink.gif

Čia musiet ta MIAILĖ smile.gif
Atsakyti
Dauguma skundziasi, kad vyrai su mergom bendrauja, telefonu ar internetu doh.gif va cia tai nesuprantu, kaip zmonos gai tai pakest, o vyrai taip elgtis...

Maniskis nervina, nes meto savo rubus visur kur papuola, na ir zinoma nesitvarko ir zaidzia kompiuterinius zaidimus.
Bet paskutiniu metu negaliu skustis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 24, 23:10)
Čia musiet ta MIAILĖ smile.gif

Net ir didziausia meile tokios ydos nuzudo schmoll.gif . Lieka tik barniai, prasymai, nesupratimas ir tikejimas, kad viskas pasikeis ok.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2009 07 25, 00:24)
Net ir didziausia meile tokios ydos nuzudo schmoll.gif . Lieka tik barniai, prasymai, nesupratimas ir tikejimas, kad viskas pasikeis ok.gif

Bet tai vis tiek pakenčiat. Daugelis su tokiu net neprasidėtų. Arba truputį perdėjote ir nėra jis toks blogas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukė @ 2004 11 19, 09:12)
O mane siutina, kai nemato daikto, kuris prieš pat nosį padėtas ir prašo manęs jį surasti. Ypač savo drabužių spintoj nemato, nors tu ką  huh.gif Kažkur skaičiau, kad vyrų regėjimas toks: sukoncentruotas per vidurį, o kas periferijoj vyksta, mato blogiau.

pas mane tas pats, bet ne tai labiausiai mane siutina doh.gif mane siutina, ir is proto veda, atrodo kad plysiu tuo met, kai jis prie namu krapstosi masinoj, ir jei kas nors jam paskambina, papraso kad atvaziuotu, ar pan, jis isvaro man nieko nepasakes gun_bandana.gif gun_bandana.gif nesuzinau kur jis kol nepaskambinu kur dingai??aisku tai nebuna daznai, bet tuo met plystu is pykcio.
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 07 27, 20:45)
pas mane tas pats, bet ne tai labiausiai mane siutina doh.gif mane siutina, ir is proto veda, atrodo kad plysiu tuo met, kai jis prie namu krapstosi masinoj, ir jei kas nors jam paskambina, papraso kad atvaziuotu, ar pan, jis isvaro man nieko nepasakes gun_bandana.gif  gun_bandana.gif nesuzinau kur jis kol nepaskambinu kur dingai??aisku tai nebuna daznai, bet tuo met plystu is pykcio.

Na jo as irgi plysciau bet maniskis tai dingsta i garaza ar pas kaimineli tai zinau kur jo jieskot jei reike O jei as taip daryciau tai stauktu ant viso rajono jam galima o man ne doh.gif
Atsakyti
Kaip ir daugumai - eit vyrui iš paskos, jo bambėjimas, "patarimai", kaip geriau ką padarius ir DAR - kur lenda ten palieka atidarytas duris (dureles), stalčius pravirus.. man panika užsigauti į aštrius kampus doh.gif
Atsakyti
o as nekenciu kad jis ruko bash.gif , draugaujam 3 metus ir niekaip neistengia mesti iki galo, vis sunumazina iki min, atrodo jau neruko tam tikra laika ir vel pradeda, jau praradau vilti kad mes doh.gif

seniau taip nekliudavo tas rukymas, bet dabar kai pamatau ji rukanti paima nervas

dar nepatinka kad visai saves neziuri, pvz jam kazka skauda ir man pasidaro neramu, prasau kad jis nueitu pas gydytoja apsiziuret, tai reik tiek zirzti kad nueitu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 28 liepos 2009 - 22:21