kokia gera tema! taip linksma buvo paskaitinėti, pasijuokiau;D bet daug čia nepasijuoksi, nes mano MB taip pat turi keletą savybių, kurios mane erzina..
pirmiausia tai aš negaliu sovokti kaip jis žiovaudamas gali neužsidengti burnos. ahhh! o jis sugeba taip išsižioti plačiai, jog atrodo, kad tuoj žandikaulis sutrupės arba lūpų kampučiai plyš. ir aš jam kiekvieną kartą zyziu: -užsidenk burną, negražiai atrodo, niekam neįdomus tas tavo burnos turinys, taigi etiketas to reikalauja ir pan, bet užsidengia tik tuomet, kai jau pamato, jog aš stebiu piktu žvilgsniu jį žiovaujantį arba pati uždengiu burną su savo ranka. kažkaip atrodo menkniekis, bet kai taip daro kiekvieną kartą, o dar prie žmonių, tai mane taip erzina, o jei dar kokį garsą žiovaudaas išleidžia, tai išvis brr. bet dabar pagalvojau, kad mane ne vien tik kai MB žiovaudamas neužsidengia burnos erzina, bet kai ir aplinkiniai tai daro. siutina;D
mano MB nelabai mėgsta reikšti jausmus, o tai taip pat erzina. kartais net pradedu galvoti, kodėl jis su manim? kuo aš jam patinku? nes jis man nesako gražių žodelių, nemurma, na, pasako, kad myli, bet ten kokia aš nuostabi, fantastiška ir pan tai nesako;DD o man to taip trūksta. ir erzina, nes aš galiu pasakot ir pasakot, koks jis nuostabus.
ir taip pat erzina, kad jis nenori aiškintis, kai susipykstame, pasako, kad nenori kalbėt ir nors užmušk, neištrauksi nė žodžio. o tu siaube, kaip taip galima?? man kaip tik norisi viską išlieti, o jam ne. užksina. su savim gi nesipyksiu;D
ir paskutinis dalykas, kuris erzina, tai kad jis negali normaliai visko susiplanuoti, laukia paskutinės sekundės, kadtik nieko nereiktų daryti. aišku, ne visada, bet jau ne kartą esu pastebėjusi šį blogajį jo būdo bruožą. aš visuomet noriu iš anksto viską žinot, susiplanuot, susiruošt, o jis viską daro kaip galima vėliau, o dar tie dalykai būna tokie svarbūs, man ypatingai svarbūs, jis žino, bet "lagina" ;D
kadangi su MB dar negyvenu, tai daugiau blogųjų savybių kaip ir nepastebėjau;D arba nepamenu. bet šios tai LABIAUSIAI erzinančios. vargas man;D