Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(change @ 2010 06 27, 02:23)
mane siutina kai kuriu vyru poziuris, jog moteris tera tik tarnas seimoje bash.gif

va su tuom ir as sutinku doh.gif drinks_cheers.gif
arba kai paprasia kad padaryk sako tuo pamirsta ir vel turi prasyti doh.gif
pirma pasitaria su svetimasi o po to tik su manimi doh.gif zodziu yra daug oij daug tu dalyku as vis bandau isauklet bet sunkiai sekasi
Atsakyti
QUOTE(rudaake @ 2004 11 18, 18:44)

o kas jus siutina?butu idomu paskaityti.

Kad siutinti nesiutina niekas, nebent lengvą šoką gaunu radus šaldytuve sliekų dėžutę, paruoštą žvejybai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukė @ 2004 11 19, 08:12)
O mane siutina, kai nemato daikto, kuris prieš pat nosį padėtas ir prašo manęs jį surasti. Ypač savo drabužių spintoj nemato, nors tu ką  huh.gif Kažkur skaičiau, kad vyrų regėjimas toks: sukoncentruotas per vidurį, o kas periferijoj vyksta, mato blogiau.

na zinok sita beda yra visu vyru prigimtis smile.gif tai net irodyta psichologu smile.gif vyrai temato viena daigta pries save, tarkim saldytuve bus padetas sviesto pakiukas ir bus paverstas ant sono gali ir to nepamatyti smile.gif ju tiesiog regijomo laukas yra siauresnis wink.gif o musu moteru yra platus smile.gif pereferinis regejimas smile.gif

Atsakyti
2 litrai alaus, kompo pele vienoje rankoje, distancinis televizoriaus pultelis kitoje. Saknys giliai ileistos i sofa..Ir taip kiekviena vakara.
Atsakyti

daug kas erzina, bet gyventi galima, is proto neveda

erzina, kad rytais vonioj tiek prisipurskia dezu ri kvepalais,kad as po to negaliu i vonia izengti bent kokias 15 min, nes nera kuo kvepuoti.
Niekda nesugeba padeti dantu pastot i vieta, nors tubele sugeba uzsukti blink.gif (pastebejau, kad daugumai vyru su dantu pasta vienoki ar kitoki keblumai islyla)

Nervina, kad valgydamas cepsi, na ir niekaip negaliu atpratinti nuo tokio iprocio.
Po valgio anksciau viska palikdavo ant stalo, dabar ismokiau, kad reikia viska nurinkti. Tai maista sudeda atgal, Indai keliauja i virtuve, bet niekada nepasiekia indaploves. Vis dar mokosi, kaip sudeti indus i indaplove, na gal ismoks per keleta metu.

Na po to nusiskundimai butu panasus,kaip ir daugelio cia rasiusiu : nerodo demesio, meiles zenklu, sedi iki isnaktu iki TV arba kompo, arba zaidzia zaidimus. Jei labai zyziu, kad pabutu su manim, tai ateina i lova ir tada maigo savo telefona, nes ten irgi milijos zaidimu + internetas doh.gif
Nesnekus maniskis, laaabai sunku su juo sneketis, kar ta net pasake, kad tikra meile, tai kai du zmones jauciasi gerai tyledame (na kazkas panasaus, zodziu megaujasi tyla).
Dar nervina, kad susipykus uzsiraukia ir jau ne zodzlio is jo neistrauksi, o as noriu viska issiaiskinti is karto ir nelaikyti savyje pykcio, ypac, kad jei esu visa pikta tai nei miegot galiu nei ka kita veikti, o jis tik sast i lova ir parpia doh.gif ir aiskintis buna pasiruoses kita diena, kie as po bemieges nakties bunu nusikalus ir nusivylus ir nenoriu jo akyse matyti.

Dar galeciau pavardyti kitokiu jo savybiu, bet ir taip viskas surasyta siam forume.

Nervina jis mane, bet i kita nekeisciau tongue.gif

Atsakyti
biggrin.gif prisijuokiau kiek cia visokiu tu moterisku erzuliu, ir jie aisku tokie realus ir daznai pasitaikantys kaip atrodo.. smile.gif ilindau, nes idomu pasidare kaip jums gaunasi gyventi kartu, pasidalinkit kas netingit 4u.gif
nes patys tik ruosiames dar tik .. smile.gif eh, ir man kazkaip neramu. neturiu jam priekaistu kol kas ax.gif , jis man labiau turi rolleyes.gif , del 'nesupratimo'. tai ne taip paklausiu, tai netaip suprantu, tai netaip pasakau.. mane tokie dalykai zeidzia, ir budavo nekalbedavau. nes siaip esu gan karstakose. ir sunkiai net atsiprasyt moku.
bet dabar supratau, kad jam buna siaip pykciai tokie uzeina. tai kazkiek ismokau aiskintis kodel kazka netaip padarau ar pan. po to dar perklausiu ar tikrai taip mano smile.gif ir aisku jau kitaip sako wub.gif bet bijau kad gal jam tikrai uzstringa kazkas ir visko nesako unsure.gif mylim viens kita ir noris netemdyti santykiu tokiais neusipratimais.. noris susikalt gerus pamatus, nes abu labai rimtai jau ten prisisvajoje iki anuku net biggrin.gif ..
taigi but smagu, kad pasidalintumet kazkokiais etapais ar patarimais.. drinks_cheers.gif

Papildyta:
hm, pagalvojau gal yra ir kokia atskira tema, jei zinot - praneskit - aciu smile.gif
Atsakyti
iungtas jo kompas 24 h per para ir tie prakeikti jo internetiniai zaidimai...
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 11 18, 21:20)
siutina, kai vyras man kanda 
Oj maniškis irgi kanda. Iš pradžių nervindavo, bet dabar irnesakyk.gif Atrodo ir imunitetą tokiam skausmui įgyjau biggrin.gif

Šiaip nervina, kad neklauso, ką kalbu. Galų gale ko nors paklausiu, o jis tyli. Jau ir aš tada užsičiaupu susinervinus. O jis tuomet atsisuka į mane kaip niekur nieko su savo "Ką?" doh.gif
Dar labai nervina, kad kai nusiprausia po dušu, jis nenusišluosto, išeina iš vonios visas šlapias ir palieka visur, kur tik eina, klaną vandens. O man žinoma reikia eiti iš paskos su skuduru ir šluostyti viską, nes po to priedu dar ir grindis primindo.
Mėgėjas grįžęs namo nenusiauti batų, tai tuomet jau visai pasiuntu. Pagrasinu nustoti tvarkyti namus, jeigu jis šitaip, tada labai greitai pasitaiso biggrin.gif
Ir nelabai pasižymi tvarkingumu. Vietoj to, kad pasikabintų drabužius į spintą, viską sudeda ant kėdės. Po kiek laiko ten jau tiek daug gėrio prisikaupia, kad pajudinus bent vieną daiktą viskas krinta ant grindų. O jei jau ir įvyksta toks stebuklas, kad nusineša drabužius į spintą, tuomet jis juos taip susuka, subruka ir uždaro duris. O man tas duris pradarius reikia gaudyti visokius jo drabužius, nes viskas pastoviai krenta iš jo lentynų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 03 12, 17:46)
Gera tema  thumbup.gif Mane tai biski siutina toks dalykas: man geriausios atostogos su knyga prie juros, pasyvios smile.gif O maniskiui - visur reikia eit, viska pamatyt.. Tai pries kiekviena kelione, as jam sakau: as vaziuoju pailseti, man neidomu visokie muziejai ir t.t. (man idomu, nesupraskit klaidingai, bet man uztenka 1-2 d. muziejams ir Egipto piramidem)smile.gif Tai va del sito daznai pykstames... biggrin.gif

Mane atvirkščiai - nervina jo pasyvumas, kai man reikia viską pamatyti. Tačiau tai išsprendėm paprastuoju būdu - niekada neatostogaujam kartu didis.gif
Atsakyti
Lova + placiaakranis+alus+vaikai savo kambaryje+zmona daro valgyt ir nebumba.va cia pjauna galutinai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O mane siutina, kad jis nuolat stalcius pamirsta uzdaryti. Ir kartais panaudoja peili ir padeda atgal i stalciu, veliau lupu obuoli tuo peiliu, o paaiskeja, kad juo svogunas pjautas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 20, 09:16)
O mane siutina, kad jis nuolat stalcius pamirsta uzdaryti. Ir kartais panaudoja peili ir padeda atgal i stalciu, veliau lupu obuoli tuo peiliu, o paaiskeja, kad juo svogunas pjautas buvo doh.gif

Va va, mano sunaus kopija. Pas ji uzeini i kambari ir visi absoliuciai visi stalciai palikti istraukti ir visos absoliuciai visos esamos dureles atidarytos lotuliukas.gif
Atsakyti