Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(Maidenana @ 2010 10 27, 10:37)
as nesistengiu, as darau pati. visu pirma, as ipratusi, nes labai ilgai gyvenau viena, pas mane viskas "schvaceno" - autoservisai, santechnikai, staliai, kompiuteristai ir t.t. man vienas skambutis ir darbas padarytas. Tai kam man visu siu patogumu atsisakyti vien del to, kad nebeviena gyvenu ir kad Jis "ka nors padirbtu"?
Bet ar jums vyras reikalingas, kad vienai nedaryti kazkokiu darbu? man tai jis siaip, del pilnatves sieloje, man su juo gera, ramu, galima apie viska kalbetis, gincytis kokiu nors filosofiniu klausimu..
nei as nei draugas buities nesureiksminame. Sutinku, akd ji zudo. vat vakarikstis pvz - nu, nusprendziau as el.virykle pavalyti po vakarienes. jis klausia, ka as darau - sakau, valau, uzsibizinau. Suprato. Ir as supratau, kad jis norejo su manim ant sopkutes pasivolioti, o cia ta virykle. Kita karta spjausiu i tuos "namu darbus" vakarais. teisingai Galatejos vyras sako - po darbo as turiu ilsetis.
Esmine klaida. As atvirksciai padariau - pacioje pradzioje sedejau ant sofos ir maigiau mygtukus. O jis begiojo su siurbliu ir plove indus. Negalejau ziureti ir viduje staugiau (jezau jezau, vargses lekstes). Siek tiek veliau "nusileidau" iki vakarienes darymo. labai sunku buvo man. Vaidinti, kad nieko nedarau. Greitai uzknyso. Dabar grizau "i save". man geriau gaunasi namus laikyti. ir kokius 69 kartus greiciau.

Tikiuosi nepavargsi ir neuzknis taves. Nuosirdziai linkiu. Nes sitas reikalas (buitis) man asmeniskai tai saukstas deguto medaus statinej, be kurio gyvenimas butu tiesiog idealus. Pastaruoju metu patapau "atsiputusia" seimininke, atsirado hobiu, draugiu, reikalu. Ir nesitvarkau pati viena. O valgyt karts nuo karto MB pats pasidaro. thumbup.gif . Viska jie gali ir moka, tik tinginiukai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 27, 10:37)
as nesistengiu, as darau pati. visu pirma, as ipratusi, nes labai ilgai gyvenau viena, pas mane viskas "schvaceno" - autoservisai, santechnikai, staliai, kompiuteristai ir t.t. man vienas skambutis ir darbas padarytas. Tai kam man visu siu patogumu atsisakyti vien del to, kad nebeviena gyvenu ir kad Jis "ka nors padirbtu"?
Bet ar jums vyras reikalingas, kad vienai nedaryti kazkokiu darbu? man tai jis siaip, del pilnatves sieloje, man su juo gera, ramu, galima apie viska kalbetis, gincytis kokiu nors filosofiniu klausimu..
nei as nei draugas buities nesureiksminame. Sutinku, akd ji zudo. vat vakarikstis pvz - nu, nusprendziau as el.virykle pavalyti po vakarienes. jis klausia, ka as darau - sakau, valau, uzsibizinau. Suprato. Ir as supratau, kad jis norejo su manim ant sopkutes pasivolioti, o cia ta virykle. Kita karta spjausiu i tuos "namu darbus" vakarais. teisingai Galatejos vyras sako - po darbo as turiu ilsetis.
Esmine klaida. As atvirksciai padariau - pacioje pradzioje sedejau ant sofos ir maigiau mygtukus. O jis begiojo su siurbliu ir plove indus. Negalejau ziureti ir viduje staugiau (jezau jezau, vargses lekstes). Siek tiek veliau "nusileidau" iki vakarienes darymo. labai sunku buvo man. Vaidinti, kad nieko nedarau. Greitai uzknyso. Dabar grizau "i save". man geriau gaunasi namus laikyti. ir kokius 69 kartus greiciau.

Maidenana, ar čia tu? nepažystu tavęs g.gif bigsmile.gif Tu, kuri nesenai dar senmergių temoj šaukei, kad jau tau nieko ,niekada, nereikia bigsmile.gif Tu rūpiniesi kitu g.gif ir kalbi apie kažkokią pradžią ir namų laikymą ,ir apie pilnatvę sieloje , ir apie vyro reikalingumąbigsmile.gif Aš čia nepiktai tikrai nusišypsojau paskaičius.
Bet, kaip ir Galatėja, patariu nepavargti, nes tiek vyrai, tiek vaikai labai greit perleidžia "visus kampų laikymus" žmonai ir mamai, jei tik ji tam neprieštarauja.
Atsakyti
o man nepatinka lyginti ir skalbti su skalbimo masina smile.gif. jauciu tik karta buvau ijunges masina.. blush2.gif Bet uztat zmona vakariene per metus gamina ..galima ant ranku pirstu paskaiciuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 10 27, 12:41)
Tikiuosi nepavargsi ir neuzknis taves. Nuosirdziai linkiu.  Nes sitas reikalas (buitis) man asmeniskai tai saukstas deguto medaus statinej, be kurio gyvenimas butu tiesiog idealus. Pastaruoju metu patapau "atsiputusia" seimininke, atsirado hobiu, draugiu, reikalu. Ir nesitvarkau pati viena. O valgyt karts nuo karto MB pats pasidaro.  thumbup.gif . Viska jie gali ir moka, tik tinginiukai.
Galateja, as kaip anksciau viska darydavau taip ir dabar darau smile.gif Nieko nepasidare daugiau ar maziau daryti. man kaip ir jokio skirtumo nesijaucia.

QUOTE(Molė @ 2010 10 27, 12:55)
Maidenana, ar čia tu? nepažystu tavęs g.gif  bigsmile.gif Tu, kuri nesenai dar senmergių temoj šaukei, kad jau tau nieko ,niekada, nereikia bigsmile.gif  Tu rūpiniesi kitu g.gif ir kalbi apie kažkokią pradžią ir namų laikymą ,ir apie pilnatvę sieloje , ir apie vyro reikalingumąbigsmile.gif  Aš čia nepiktai tikrai nusišypsojau paskaičius.
Bet, kaip ir Galatėja, patariu nepavargti, nes tiek vyrai, tiek vaikai labai greit perleidžia "visus kampų laikymus" žmonai ir mamai, jei tik ji tam neprieštarauja.
Agha, cia as. Atsimeni, kazkatrai pasakiau, kad vertink savo senmergyste, nes ji gali baigtis? Prisisnekejau, ple. Tai man ir nereikejo, nieko ir niekada. biggrin.gif Kazkaip netycia sia vasara gavosi. nei planavau, nei laukiau, nei norejau. Cia as susipazinau su savimi vyriskam kune. ir cia ta "pilnatve". Mano kopija. Matyt, tas ir suveike. O butent todel, as nepavargsiu, nes esu totali tingine. O ta rupyba - nu, lavinu kulinarinius igudzius karts nuo karto ir tiek tos rupybos. Rubus lyginu tik savo, o tas iki skalbenkes pats daeina. Nu nieko, gal dar sugrisiu prie savo mylimos vienatves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 27, 14:51)
Galateja, as kaip anksciau viska darydavau taip ir dabar darau smile.gif Nieko nepasidare daugiau ar maziau daryti. man kaip ir jokio skirtumo nesijaucia.
Agha, cia as. Atsimeni, kazkatrai pasakiau, kad vertink savo senmergyste, nes ji gali baigtis? Prisisnekejau, ple. Tai man ir nereikejo, nieko ir niekada.  biggrin.gif Kazkaip netycia sia vasara gavosi. nei planavau, nei laukiau, nei norejau. Cia as susipazinau su savimi vyriskam kune. ir cia ta "pilnatve". Mano kopija. Matyt, tas ir suveike. O butent todel, as nepavargsiu, nes esu totali tingine. O ta rupyba - nu, lavinu kulinarinius igudzius karts nuo karto ir tiek tos rupybos. Rubus lyginu tik savo, o tas iki skalbenkes pats daeina. Nu nieko, gal dar sugrisiu prie savo mylimos vienatves smile.gif

bigsmile.gif Su prisišnekėjimu taip ir būna bigsmile.gif . O vienatvė lai lieka geru prisiminimu, dviese geriau bigsmile.gif O rūpintis mylimais žmonėmis nėra našta, sakyčiau malonumas, tik jis turi būti abipusis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 10 27, 15:24)
bigsmile.gif Su prisišnekėjimu taip ir būna bigsmile.gif . O vienatvė lai lieka geru prisiminimu, dviese geriau bigsmile.gif O rūpintis mylimais žmonėmis  nėra našta, sakyčiau malonumas, tik jis turi būti abipusis bigsmile.gif

Nu jo, jau kaip prisisnekejau, tai zinai..... iki siol pamirstu, kad tipo ne senmerge.
Rupinimasis tikrai nera nasta, ir su abipusiskumu man labai pasiseke.
Atsakyti
Maidenana, as taipogi megstu tvarka ir valdzia ir megstu pati daryti viska, man tikrai tai patiko 10 metu, manau pakankamas laiko tarpas, bet taip buvo iki vaiko, jam gimus supratau, kad as ne kombainas, nes viskas ir butu like po senovei, jai ne ... didelis pyyyyp, mane uzkniso valdzia, kiek galima, kai del kiekvieno sudnieko klausineja ir uzsiknisi paaiskinti, pabandai daryt pati, jegu nebera, VISKAS, cia padejau taska. man netrugdo tos dulkes, netrugdo neplauti indai, as mielai to nematu ir galvos neskauda. bet manao namai tikrai del to nepavirto kiaulide, jie aisku nera idealiai visi kampai svarus, bet tokie pat jaukus ir protingai sutarkyti. tiesiog viskas apsiverte visai kitaip ir dabar mieliau gyvenciau viena, bent ramybe butu.
mieliau vertinu ramybe ir man dzin kas bus su tom lekstem, kokios jos vargses, man negaila servyzo. supratau, kad jai uzsigozi save tais buities darbais, tai netenki kazko labai svarbaus, pasitenkinimo ir malonumo tiesiog nieko neveikti. Neturiu antro gyvenimo geriems dalykas, todel noriu ju siame gyvenime. ir tikrai pasaulio pabaiga neateis jai siandien buities dabai nebus padaryti smile.gif
nors.. yra moteru kurioms laime suteikia suktis nepailstamai, as tiesiog pavargau nuo to , bet man visai netugdo jai kitoms tai patinka, prasom i sveikata smile.gif jai tik tai padaro jas laimingas, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine vilke @ 2010 10 27, 23:52)
Maidenana,  as taipogi megstu tvarka ir valdzia ir megstu pati daryti viska, man tikrai tai patiko 10 metu, manau pakankamas laiko tarpas, bet taip buvo iki vaiko, jam gimus supratau, kad as ne kombainas, nes viskas ir butu like po senovei, jai ne ... didelis pyyyyp, mane uzkniso valdzia, kiek galima, kai del kiekvieno sudnieko klausineja ir uzsiknisi paaiskinti, pabandai daryt pati, jegu nebera, VISKAS, cia padejau taska. man netrugdo tos dulkes, netrugdo neplauti indai, as mielai to nematu ir galvos neskauda. bet manao namai tikrai del to nepavirto kiaulide, jie aisku nera idealiai visi kampai svarus, bet tokie pat jaukus ir protingai sutarkyti. tiesiog viskas apsiverte visai kitaip ir dabar mieliau gyvenciau viena, bent ramybe butu.
mieliau vertinu ramybe ir man dzin kas bus su tom lekstem, kokios jos vargses, man negaila servyzo. supratau, kad jai uzsigozi save tais buities darbais, tai netenki kazko labai svarbaus, pasitenkinimo ir malonumo tiesiog nieko neveikti. Neturiu antro gyvenimo geriems dalykas, todel noriu ju siame gyvenime. ir tikrai pasaulio pabaiga neateis jai siandien buities dabai nebus padaryti smile.gif
nors.. yra moteru kurioms laime suteikia suktis nepailstamai, as tiesiog pavargau nuo to , bet man visai netugdo jai kitoms tai patinka, prasom i sveikata smile.gif jai tik tai padaro jas laimingas, kodel gi ne smile.gif

100 kartu sutinku. drinks_cheers.gif Mus supantys daiktai ir buitis yra tik gyvenimo priedas. Gerai kai ji sutvarkyta idealiai, bet ne mano gyvenimo saskaita. Mano gyvenimiska filosofija kazkuriam taske taip pat pasikeite. As mieliau paskaitysiu knyga, paziuresiu gera filma, ismoksiu nauju dalyku, nueisiu i paroda ar kaip nors kitaip praturtinsiu save. Taip patiriu kur kas daugiau gyvenimo dziaugsmo, tampu idomesne sau ir savo vyriskiui. Galvoju, kazkada, senatveje, bent turesiu ka prisiminti, galesiu pasakyti kad mano gyvenimas buvo idomus, ta ir ana patyriau, tiek draugu susiradau, tiek pamaciau, tiek graziu akimirku isgyvenau. Bala nemate tu dulkiu, ju tikrai neprsiminsiu biggrin.gif
Gera knyga yra "Moterys kurios myli per stipriai". Labai pakeite mano poziuri i save pacia ir mano gyvenimo prioritetus.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine vilke @ 2010 10 27, 23:52)
Maidenana,  as taipogi megstu tvarka ir valdzia ir megstu pati daryti viska, man tikrai tai patiko 10 metu, manau pakankamas laiko tarpas, bet taip buvo iki vaiko, jam gimus supratau, kad as ne kombainas, nes viskas ir butu like po senovei, jai ne ... didelis pyyyyp, mane uzkniso valdzia, kiek galima, kai del kiekvieno sudnieko klausineja ir uzsiknisi paaiskinti, pabandai daryt pati, jegu nebera, VISKAS, cia padejau taska. man netrugdo tos dulkes, netrugdo neplauti indai, as mielai to nematu ir galvos neskauda. bet manao namai tikrai del to nepavirto kiaulide, jie aisku nera idealiai visi kampai svarus, bet tokie pat jaukus ir protingai sutarkyti. tiesiog viskas apsiverte visai kitaip ir dabar mieliau gyvenciau viena, bent ramybe butu.

Na, visu pirma, man valdzios nereikia. mane valdzia vargina ir as jos nemegstu. As megstu laisve.
Visu antra - is kur jus paemet, kad as ariu kaip kombainas? Del to, kad parasiau, kad tenka man suktis? As sukuosi, bet jus tik nepradekite isivaizduoti, kad vakare po darbo ir sporto sales, as dar gaminu, plaunu indus, langus, skalbiu, tvarkausi - ka jus? Indu as isviso neplaunu - yra indaplove.
Man nereikia 10 metu temptis buiti, kad suprasti, kad ji nera pirmoje eileje, kas jums yra? smile.gif As stebiuosi jumis. Man niekada netrukde sie dalykai. Pas mane svaru, taip - bet as tiesiog nesiukslinu, o ne begioju su siurbliu smile.gif
Zinot, mano maman iki siol varo, kaip jus tuos 10 metu - tai patikekit, man nuo gimimo alergija buiciai ir suraukusiam veidui ir pavargusioms skims smile.gif todel as niekada saves nevarginau, nevarginu ir niekada nevarginsiu buities dalykais. Man niekad netrukde neplautos lekstes. Maman ziauriai nepatenkinta, kad nevalau dulkiu kasdien ir nesokineju aplink drauga. mociute liepia jam ruosti karstas vakarienes, nes "pasirodysi bloga seimininke". I mano filosofija, kad as gyvenu, kad dziaugciausi siuo gyvenimu, o ne arciau kaip arklys, ziurima kaip i kazkoki total kosmar smile.gif As turiu savo nuosava gyvenimo modeli, kur buitis uzima maziausiai laiko ir as esu taip sustygavusi ta buiti, kad ji uzima minimaliai pastangu, na, jokiu pastangu praktiskai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 28, 10:25)
Na, visu pirma, man valdzios nereikia. mane valdzia vargina ir as jos nemegstu. As megstu laisve.
Visu antra - is kur jus paemet, kad as ariu kaip kombainas? Del to, kad parasiau, kad tenka man suktis? As sukuosi, bet jus tik nepradekite isivaizduoti, kad vakare po darbo ir sporto sales, as dar gaminu, plaunu indus, langus, skalbiu, tvarkausi - ka jus? Indu as isviso neplaunu - yra indaplove.
Man nereikia 10 metu temptis buiti, kad suprasti, kad ji nera pirmoje eileje, kas jums yra?  smile.gif  As stebiuosi jumis. Man niekada netrukde sie dalykai. Pas mane svaru, taip - bet as tiesiog nesiukslinu, o ne begioju su siurbliu smile.gif
Zinot, mano maman iki siol varo, kaip jus tuos 10 metu - tai patikekit, man nuo gimimo alergija buiciai ir suraukusiam veidui ir pavargusioms skims smile.gif todel as niekada saves nevarginau, nevarginu ir niekada nevarginsiu buities dalykais. Man niekad netrukde neplautos lekstes. Maman ziauriai nepatenkinta, kad nevalau dulkiu kasdien ir nesokineju aplink drauga. mociute liepia jam ruosti karstas vakarienes, nes "pasirodysi bloga seimininke". I mano filosofija, kad as gyvenu, kad dziaugciausi siuo gyvenimu, o ne arciau kaip arklys, ziurima kaip i kazkoki total kosmar smile.gif As turiu savo nuosava gyvenimo modeli, kur buitis uzima maziausiai laiko ir as esu taip sustygavusi ta buiti, kad ji uzima minimaliai pastangu, na, jokiu pastangu praktiskai.

Manau laikas inesti biski aiskumo i musus konverzacija. Gerbiama Maidenana, si tema skirta ne tam kad aptarti Jusu Asmenine Situacija. Cia visos raso ka galvoja duotuoju klausimu, siuo atveju apie buities darbus. Ir as Ir Sidabrine Vilke ir Mole ir kitos forumo dalyves. Nereikia kiekviena posta priimti kaip asmenini laiska savo adresu ir pulti teisintis ar piktintis. Cia mes rasome apie Save o ne apie Jus.
Atsakyti
sugrižtant prie temos pavadinimo smile.gif
kiekviena karta kai paklausiu ko jis nori, giržiu tik vieną atsakymą -ALAUS!
gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 10 28, 12:29)
Manau laikas inesti biski aiskumo i musus konverzacija. Gerbiama Maidenana, si tema skirta ne tam kad aptarti Jusu Asmenine Situacija. Cia visos raso ka galvoja duotuoju klausimu, siuo atveju apie buities darbus. Ir as Ir Sidabrine Vilke ir Mole ir kitos forumo dalyves. Nereikia kiekviena posta priimti kaip asmenini laiska savo adresu ir pulti teisintis ar piktintis. Cia mes rasome apie Save o ne apie Jus.

drinks_cheers.gif

Maidenana, kaip jus rasote taip ir suprantame smile.gif parasete kad sukates, tai ir supratome kad sukates, bet nieko asmenisko, kalbam apie bendra situacija, o ne jusu asmenine mirksiukas.gif

Julkanos, o jus neklauskite ko jis nori cool.gif , gal tokiu atveju reiktu maziau kreipti demesio ko jis nori 4u.gif
As niekada neklausiu ko jis nori, gal irgi isgirsciau ta pati atsakyma biggrin.gif
Atsakyti