Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

QUOTE(sidabrine vilke @ 2010 10 28, 15:07)
drinks_cheers.gif

Julkanos, o jus neklauskite ko jis nori cool.gif , gal tokiu atveju reiktu maziau kreipti demesio ko jis nori  4u.gif
As niekada neklausiu ko jis nori, gal irgi isgirsciau ta pati atsakyma biggrin.gif

tai mane labiausiai nervina, kad į klausimą mėsos skyriuje ka ryt pietums, vakarenei paruošti, ir blevizgoja paskui mamukai ko tokia susinervinusi , o tokius klausimus kaip kažkotai norisi nežinau ko, o ką tu noretum? senai jau pamiršti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 10 28, 12:29)
Manau laikas inesti biski aiskumo i musus konverzacija. Gerbiama Maidenana, si tema skirta ne tam kad aptarti Jusu Asmenine Situacija. Cia visos raso ka galvoja duotuoju klausimu, siuo atveju apie buities darbus. Ir as Ir Sidabrine Vilke ir Mole ir kitos forumo dalyves. Nereikia kiekviena posta priimti kaip asmenini laiska savo adresu ir pulti teisintis ar piktintis. Cia mes rasome apie Save o ne apie Jus.
Nei as piktinuosi, nei ka nors panasaus. As tik nustebusi.
Nu Jus rasote apie Save ir as rasau apie save.
O kodel Jums galima rasyti apie Save, o man - ne ir negalima pasisakyti duotoju klausimu? blink.gif

QUOTE(julkanos @ 2010 10 28, 12:58)
sugrižtant prie temos pavadinimo  smile.gif
kiekviena karta kai paklausiu ko jis nori, giržiu tik vieną atsakymą -ALAUS!
gun_bandana.gif
As atsakau ta pati kai manes paklausia, ko as noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 10 28, 15:23)
tai mane labiausiai nervina, kad į klausimą mėsos skyriuje ka ryt pietums, vakarenei  paruošti, ir blevizgoja paskui mamukai ko tokia susinervinusi ,  o tokius klausimus kaip kažkotai norisi nežinau ko, o ką tu noretum? senai jau pamiršti biggrin.gif

o tai kam jūs dar klausiat jei atsakymas aiškus? smile.gif nupirkit to alaus. pietums, vakarienei, pusryčiams. keli kartai ir išmoks į klausimus atsakyt smile.gif
Atsakyti
Būna dienų kai mane viskas siutina, galėčiau jį ir į kitą pasaulio kraštą išsiųsti be atgalinio bilieto... Bet dėkui Dievui, tai greitai praeina.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 28, 17:00)
o tai kam jūs dar klausiat jei atsakymas aiškus? smile.gif nupirkit to alaus. pietums, vakarienei, pusryčiams. keli kartai ir išmoks į klausimus atsakyt smile.gif

aha, o paskui po puses metu skustis kad vyras paskutinis alkonavtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 10 28, 19:37)
aha, o paskui po puses metu skustis kad vyras paskutinis alkonavtas biggrin.gif

baik tu, juk "vakartienei, pietums ir pusryciams", po dvieju dienu jis tiksliai zinos, kad nori ten makaronu arba ragu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 28, 20:00)
baik tu, juk "vakartienei, pietums ir pusryciams", po dvieju dienu jis tiksliai zinos, kad nori ten makaronu arba ragu smile.gif

na tikrai nerizikuosiu, bo dar ant kamščio užlips doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2010 10 28, 17:23)
tai mane labiausiai nervina, kad į klausimą mėsos skyriuje ka ryt pietums, vakarenei  paruošti, ir blevizgoja paskui mamukai ko tokia susinervinusi ,  o tokius klausimus kaip kažkotai norisi nežinau ko, o ką tu noretum? senai jau pamiršti biggrin.gif

Maniškis kai paklausiu, ko nori pietų, atsako valgomo g.gif Jei ne vaikai, koldūnų išvirčiau ir ryk , taip sakant, nors ir kasdien. Bet augantiems vaikams įvairesnio maisto reikia, tai ir suki galvą ką čia tokio valgomo nupirkti .
Atsakyti
chi chi pas mane atvirksciai, kasdiena as klausiu kas pietu lotuliukas.gif

Na o griztant prie temos: mane siutina kai reikia is skalbiniu dezes sudet skalbt kojines o jos susuktos i kamuoliukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 28, 20:00)

drinks_cheers.gif va būtent smile.gif
QUOTE(julkanos @ 2010 10 28, 23:47)
na tikrai nerizikuosiu, bo dar ant kamščio užlips  doh.gif

nu tai neklauskit išvis smile.gif juk ar taip ar taip žinot atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
prisiminiau biggrin.gif
mane labai nervina kai kiti vyrai savo zmonas vadina muma, mamukas ir pan. vo apie sita klausima tai galiu pasisakyt, kad uzvozciau jai mane mamuku pavadintu, as gi vaikui mama, o ne vyrui biggrin.gif
kelis kart bande tai pamate velnia idukusi biggrin.gif, pasigailejo, nes nu vardu arba malonybiniu "saulyte, zuiki", bet tik ne mamuku, o va dukryte gales mama vadinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine vilke @ 2010 10 30, 01:28)
malonybiniu "saulyte, zuiki", bet tik ne mamuku, o va dukryte gales mama vadinti biggrin.gif

o aš sb vadinu vardu,tai ir mažoji kartais jį pavadina vardu,tad nenustebk,jei ir vaikai tave pavadins zuikiu mirksiukas.gif
Atsakyti