Įkraunama...
Įkraunama...

kas siutina jus?

Mb tai daznai siutina doh.gif nervina kai pastoviai sedi prie kompo.. suprantu,kad jo toks darbas, taciau uzknisa kai pastoviai prie jo prilipes ir negali atsiplesti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 23, 23:59)
nervina kai pastoviai sedi prie kompo..

gun_bandana.gif

Atsakyti
Mane tai siutina kad bevalgant jei jo demesys nukrypsta kazkur kitur ir tada saves nekontroliuoja ir labai cepsi doh.gif
Atsakyti
oi mane tai daug dalykų siutina, nežinau, ar čia aš tokia priekabi, ar Mb dar tiek neišauklėjau biggrin.gif nervina, kad coca-cola litrais geria, kad naktį knarkia, kad kai valgo saiko nejaučia ir paskui skundžiasi, kad pilvą skauda, kad netvarkingas doh.gif , kad gali drybsoti lovoje ilgaaaai, apskritai problema su režimu, eina miegoti 4 val ir jei nereikia anksti keltis, atsikelia kokia 13, man tai čia siaubų siaubas, tinginių grafikas, o tinginių baisiai negaliu pakęsti. nors Mb neatsisako kai reikia padirbėti..
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2010 11 29, 19:28)
oi mane tai daug dalykų siutina, nežinau, ar čia aš tokia priekabi, ar Mb dar tiek neišauklėjau  biggrin.gif  nervina, kad coca-cola litrais geria, kad naktį knarkia, kad kai valgo saiko nejaučia ir paskui skundžiasi, kad pilvą skauda, kad netvarkingas  doh.gif , kad gali drybsoti lovoje ilgaaaai, apskritai problema su režimu, eina miegoti 4 val ir jei nereikia anksti keltis, atsikelia kokia 13, man tai čia siaubų siaubas, tinginių grafikas, o tinginių baisiai negaliu pakęsti. nors Mb neatsisako kai reikia padirbėti..

Atrodo,kad apie mano drauga parasyta blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2010 11 29, 22:22)
Atrodo,kad apie mano drauga parasyta blink.gif biggrin.gif

tikiuosi kad ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ar kaip nors imiesi spresti sias problemas? ar nuleidai rankas?
maniskis man aiskina kaip jisai atsivers i tvarkinga rezima ''kai apsizenysim''; nu kurgi ne sakau... ir turbut buteliukus nuo colos sleps pakampiuose.. biggrin.gif
Atsakyti
Mane siutina kai maniskis susiruosia plauti indus...Po jo tokiu plovimu man tenka viska perplauti per nauja...Nervina kai mato kad gaminu maista ir zyzia kad valgyt nori, siutina kai ryja be saiko, paskui nakti keliasi nes tai galva skauda tai negera jam...Zino pats kad su skrandziu negerai ir vistiek ryja iki nepasikelia nuo kedes...Kai sakau kad nustotu valgyt tai jis man atkerta kad as gailike biggrin.gif Na yra tu ydu, bet ka jau cia padarysi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2010 11 29, 21:28)
oi mane tai daug dalykų siutina, nežinau, ar čia aš tokia priekabi, ar Mb dar tiek neišauklėjau  biggrin.gif  nervina, kad coca-cola litrais geria, kad naktį knarkia, kad kai valgo saiko nejaučia ir paskui skundžiasi, kad pilvą skauda, kad netvarkingas  doh.gif , kad gali drybsoti lovoje ilgaaaai, apskritai problema su režimu, eina miegoti 4 val ir jei nereikia anksti keltis, atsikelia kokia 13, man tai čia siaubų siaubas, tinginių grafikas, o tinginių baisiai negaliu pakęsti. nors Mb neatsisako kai reikia padirbėti..

blink.gif Jau geriau alučio truputį, bet ne to nuodo..
Atsakyti
QUOTE(dee @ 2010 11 29, 22:29)
tikiuosi kad ne  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
ar kaip nors imiesi spresti sias problemas? ar nuleidai rankas?
maniskis man aiskina kaip jisai atsivers i tvarkinga rezima ''kai apsizenysim''; nu kurgi ne sakau... ir turbut buteliukus nuo colos sleps pakampiuose..  biggrin.gif

lotuliukas.gif maniskis mane iskart nuteikia realistiskai, nes nezada keistis biggrin.gif
na po truputi bandau issiaukleti cool.gif pastaruoju metu ima atsisakineti colos, nes kuo toliau, tuo dazniau jam pilva ima skaudeti. ir pagrasinau,kad jei gers ja toliau - tikrai negydysiu ax.gif miegoti anksti neina nebent kai darbai spaudzia. tik del to miegojimo iki pietu nieko negali padaryti, nes man nuo ryto paskaitos, o jam darbas namie, tai ir parpia tol, kol nepaskambina is darbo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 30 lapkričio 2010 - 17:38
ar jūs vaikų neturit, kad vyrus auklėjat??? Jūs moterys, bliamba, ne mamkos. Paimat "į vyrus" - vadinasi tinka. o po to staiga imat keist. fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 30, 19:22)
ar jūs vaikų neturit, kad vyrus auklėjat??? Jūs moterys, bliamba, ne mamkos. Paimat "į vyrus" - vadinasi tinka. o po to staiga imat keist.  fool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 30, 19:22)
ar jūs vaikų neturit, kad vyrus auklėjat??? Jūs moterys, bliamba, ne mamkos. Paimat "į vyrus" - vadinasi tinka. o po to staiga imat keist.  fool.gif

As nekeiciu, o patariu kad butu geriau. nes zinau,kad maniskis daznai neisimiega, negali uzmigti anksciau, tai kartais reikia padaryti arbatos ir "nuvaryti" i lova. cia ne auklejimas, o pagalba.
Atsakyti