Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ACIU tau Nakvisa, aciu...tikrai....dabar ramiau 4u.gif as sienom nelipu..bet jeigu nespeju laiku isgert nuo skausmo (dazniausiai jeigu nakti uzeina) tai tada cypiu susirietusi ir linguodama pirmyn atgal kaip beprote kol praeina smile.gif

Dar biski techniniu klausimeliu smile.gif jeigu susergi ryte..tai antra diena nuo sekancio ryto skaitosi...o jeigu susergi vakare? arba i vakara? ....kaip tadu? vaistus rytais liepe leistis

QUOTE(Nakviša @ 2007 02 12, 14:05)
Kai Nemunas krauju bėga - antra diena. Pirma diena pas tave, žiūrau, identiška manąjai - kol nepramuša sienom lipu....

P.S. laikykis....jau finisho tiesioji matosi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 12 vasario 2007 - 13:14
QUOTE(euromergele @ 2007 02 12, 13:13)
ACIU tau Nakvisa, aciu...tikrai....dabar ramiau  4u.gif  as  sienom nelipu..bet jeigu nespeju laiku isgert nuo skausmo (dazniausiai jeigu nakti uzeina) tai tada cypiu susirietusi ir linguodama pirmyn atgal kaip beprote kol praeina smile.gif 

Prašom, labai. Negi gaila?
Man išrašė Ketonalio žvakutes, tai prasidėjus skausmams aš ją ir susivanoju. Pusvalands ir skaumai ne tokie dideli, atbunka viskas.
Dar biski techniniu klausimeliu smile.gif jeigu susergi ryte..tai antra diena nuo sekancio ryto skaitosi...o jeigu susergi vakare? arba i vakara? ....kaip tadu? vaistus rytais liepe leistis

Gonalį leidausi 20-21 val.
Cetrotidą 8-9 val.

P.S. laikykis....jau finisho tiesioji matosi smile.gif  4u.gif

A kas man belieka? Dingt kaip ir nebėra kur.
Kam sudeginai tu
Tu tu
Netgi viltįįį sugrįįįžtiiii
Viskas buvo ne taip
Ne taip
Viskas buvo netikrąąąąą
lotuliukas.gif
Atsakyti
Euromergele, nemeluok, pro Vilnių Nemunas neteka, taigi tik Neris lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Neris pas mane visom kitom dienom..bet antra...Nemunas ir nekitaip.. biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2007 02 12, 14:50)
Euromergele, nemeluok, pro Vilnių Nemunas neteka, taigi tik Neris lieka lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos merginos. Vat ir as sumasciau prisijungti prie jusu, nors siaip jusu pokalbius visada megdavau pasiskaitineti smile.gif Esat tikros saunuoles thumbup.gif Randu daug bendro ir daug naudingos info, nes bandau susilaukti 2.gif , bet deja... sad.gif Jau daugiau, kaip metai nepavyksta. Praejusia savaite jau buvau pas gydytojus ir pradejau atlikineti tyrimus. Laukiu rezultatu. Siaip viena dukryte jau turiu, jai 8 metai. Tikiuos malonaus bendravimo su jumis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2007 02 12, 12:38)
Paiduke, papasakok mums kaip tu jautiesi, kas naujo, ar darei dar karta HCG, ar baigesi tepliojimai?  wub.gif
Mums cia likusioms baisiai idomu svetimus neshtumus ishgyventi  blush2.gif

ash jau irgi vel noriu IVF  rolleyes.gif  tik kad baisu....  unsure.gif

vakar ir šiandien pojūčiai buvo kaip prieš mmm, tai nulėkiau pas gydytoją, bet gimdoje dar nieko nematyti, o prieš pora valandų pridaviau kraują, tai hcg-1700 thumbup.gif thumbup.gif
tepliojimai lyg biškelį sumažėjo, bet crinonas vistiek rudas doh.gif
jei neprasidės dar kokie blogumai, tai pas gydytoją eisiu po savaitės

euromergele, man atrodo schemos pakeitimas tau bus į naudą, t.y. nestuke.gif
Kada pradedi, kada tavo mmm?
Papildyta:
QUOTE(Jurguška @ 2007 02 12, 15:29)
Sveikos merginos. Vat ir as sumasciau prisijungti prie jusu, nors siaip jusu pokalbius visada megdavau pasiskaitineti smile.gif Esat tikros saunuoles  thumbup.gif Randu daug bendro ir daug naudingos info, nes bandau susilaukti 2.gif , bet deja...  sad.gif Jau daugiau, kaip metai nepavyksta. Praejusia savaite jau buvau pas gydytojus ir pradejau atlikineti tyrimus. Laukiu rezultatu. Siaip viena dukryte jau turiu, jai 8 metai. Tikiuos malonaus bendravimo su jumis wink.gif

sveika prisijungus smile.gif
o tau reikalingas IVF, kad iškarto šioje temoje rašai?, ar tiesiog vaikelio nesulaukiat ilgiau nei metus metus
jei dar tikslios priežasties nežinai, tai jei kils kokių klausimų ar bendrauti užsinorėsi, tai klausk kitoje temoje, va čia nes čia pas mus viskas pagal temas suskirstyta
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 02 12, 16:46)
vakar ir šiandien pojūčiai buvo kaip prieš mmm, tai nulėkiau pas gydytoją, bet gimdoje dar nieko nematyti, o prieš pora valandų pridaviau kraują, tai hcg-1700  thumbup.gif  thumbup.gif

clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
duokdie, paiduke...duokdie smile.gif as cia linksminuosi...bet is tikruju giliau pasikapscius tai beprotybe mintyse, sieloj ir visur kitur....tik gal neparodau dazhnai smile.gif

na...turetu apie vasario pabaiga prasidet Nemuno tekejimas biggrin.gif va tada ir pradesiu smile.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 02 12, 16:46)
euromergele, man atrodo schemos pakeitimas tau bus į naudą, t.y.  nestuke.gif
Kada pradedi, kada tavo mmm?

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2007 02 12, 15:05)
Kai Nemunas krauju bėga - antra diena. Pirma diena pas tave, žiūrau, identiška manąjai - kol nepramuša sienom lipu.

Ar tikrai taip reikia mmm skaičiuot? blush2.gif
O aš visą laiką skaičiuodavau nuo kai "Nemunas bėga" .
Atsakyti
"vapros na zasypku..." smile.gif as tai visada taip skaichiuodavau g.gif gal pas tave is kart Nemunas...nebuna skausmo pirma diena?

QUOTE(larisa @ 2007 02 12, 18:55)
Ar tikrai taip reikia mmm skaičiuot? blush2.gif
O aš visą laiką skaičiuodavau nuo kai "Nemunas bėga" .

Atsakyti
Kiek girdėjus reik nuo tepliojimo skaičiuoti. Bent jau mano pirmoji ginekologė Jakubčionytė taip man buvo išaiškinus, ir nesvarbu, kad vakare prasideda.
Nors aišku, galėtų čia ateiti Diletantas ir paaiškintų mums tundroms, o tai pačios nebežinom doh.gif
Atsakyti
Aga, tu visiškai teisi, pirmoji mėnesinių diena yra ta, kai pradeda teplioti nesvarbu ar pradės teplioti ryte ar vakare.
Gonal aš leisdavausi vakare 8.00, dar kai užsiparinau, kad blogai susileidau, Paidukė atskubėjo manęs gelbėti, ačiū jai, bet pasirodo viską gerai dariau smile.gif

Eurometgele, tau tikrai pasiseks, tikėk tuo, tu gi mūsų vyriškių gelbėtoja smile.gif tiesiog super mergaitė, parūpinai speman, daugelis vyriškių tave geru žodžiu mini už pagelbą smile.gif aš taip pat tau dėkinga smile.gif
Gero starto tau ir dar geresnių rezultatų smile.gif
Atsakyti