nu va, pradėjau šviežiu krauju kraujuoti
pirma mėnesinių diena skaitosi tada kai pasirodo šviežias, raudonas kraujas, ne kažkokie patepliojimai rudi, ir to šviežio kraujo gali būti įvairus gausumas
QUOTE(paiduke @ 2007 02 12, 20:06)
Kaip suprast, paiduke?
Skambink gydytojui...
Nu *****
QUOTE(Erode @ 2007 02 12, 19:48)
suprasti, kad pasirodė šviežio kraujo ir gana gausiai
o ką gydytojas, sakys gulėti, juk tokio nėštumo nieks nesaugo,ta prasme į ligoninę neguldo
guliu ir meldžiuosi
eina na... varyk į ligoninę ir skambink gydytojai.
...........paiduke negazdink..........
QUOTE(paiduke @ 2007 02 12, 22:00)
o ką gydytojas, sakys gulėti, juk tokio nėštumo nieks nesaugo,ta prasme į ligoninę neguldo
guliu ir meldžiuosi
guliu ir meldžiuosi
Paiduke,
Laikykis širdele. Dar neviskas prarasta.
šviežias kraujas negerai
QUOTE(paiduke @ 2007 02 12, 21:00)
guliu ir meldžiuosi
guliu ir meldžiuosi
man kai buvo gręsiantis, leido kažkius vaistus. Ir gulėjimas žinoma labai svarbus.
QUOTE(Aga @ 2007 02 12, 18:50)
Kiek girdėjus reik nuo tepliojimo skaičiuoti. Bent jau mano pirmoji ginekologė Jakubčionytė taip man buvo išaiškinus, ir nesvarbu, kad vakare prasideda.
Nors aišku, galėtų čia ateiti Diletantas ir paaiškintų mums tundroms, o tai pačios nebežinom
Nors aišku, galėtų čia ateiti Diletantas ir paaiškintų mums tundroms, o tai pačios nebežinom
Nu bet iš tikrųjų viskas susipainiojo
Paiduke
jetau,paiduke
QUOTE(tikiu @ 2007 02 12, 19:03)
Aga, tu visiškai teisi, pirmoji mėnesinių diena yra ta, kai pradeda teplioti nesvarbu ar pradės teplioti ryte ar vakare.
Gali teplioti, gali Nemunu plaukti
Agut , pameni kap paskutini karta man mmm atejo? Pradejau teplioti, velokai vakare, bet svieziu krauju- tai ir uzfiksavom su gydytoju kaip pirma mmm diena.
QUOTE(paiduke @ 2007 02 12, 19:06)
Paiduke, laikau kumscius
Paiduke, laikykis
Man irgi buvo šviežio kraujo pasirodę labai panašiu laiku, kaip tavo... Bet K. pažiūrėjęs po kelių dienų net nematė, iš kurios vietos galėjo kraujuoti...
Man irgi buvo šviežio kraujo pasirodę labai panašiu laiku, kaip tavo... Bet K. pažiūrėjęs po kelių dienų net nematė, iš kurios vietos galėjo kraujuoti...
Labai labai tikiuos, kad bus gerai, ryte HCG gi geras buvo.