Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 15, 22:30)
Man tai jos gerai atrodo.. wub.gif  wub.gif
Papildyta:

O pas koki dizaineri siuvosi?? ax.gif

Kaune toks Andrius yra labai neblogas ir kaina prieinama,palyginus.
Jis Jankunui ir batus siuvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 06 16, 00:46)
Kaune toks Andrius yra labai neblogas ir kaina prieinama,palyginus.
Jis Jankunui ir batus siuvo cool.gif

Kontaktus galima jo i AZ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 15, 22:48)

Man reikia paklausti SB nes cia neturiu,o ka siutis nori?
O is kur tu tas nuotraukas radai,jankuno vestuviu?
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 06 15, 22:16)
Pas Jankūna vestuvese pamerges buvo su tokiom paciom suknelem kaip ir mano pamergytes bus ir is to pacio salono mes nuomuojam biggrin.gif O Jankūno kostiumas siutas to pacio dizainerio kaip ir MB siuvasi bigsmile.gif Sukneles tai super atrodo ax.gif

O gal gali pasakyti koks tai salonas ir kiek kainuoja nuoma tos raudonos sukneles?Ir kiek supratau cia Kaune. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 16, 00:48)

ir man prasau i AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2007 06 16, 05:44)
O gal gali pasakyti koks tai salonas ir kiek kainuoja nuoma tos raudonos sukneles?Ir kiek supratau cia Kaune. aciuks.gif

Kaune salonas A&R vadinasi,o suknuciu nuoma 250lt,bet jei viska is ten uzsisakai ir nuotakos suknele ir pamergiu sukneliu nemazai tai po 200lt
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 06 17, 04:25)
Kaune salonas A&R vadinasi,o suknuciu nuoma 250lt,bet jei viska is ten uzsisakai ir nuotakos suknele ir pamergiu sukneliu nemazai tai po 200lt

o tu cia taip spicialiai vienodai viska darai, ar taip sutapo skoniai ir nuomones? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 17, 03:02)
o tu cia taip spicialiai vienodai viska darai, ar taip sutapo skoniai ir nuomones? g.gif  mirksiukas.gif

Nu jau as vienodai tikrai nedarau schmoll.gif ,matyt sutapo.Nes as tas pamergiu sukneles pamaciau ir iskart isimylejau.O paskui savininke pasake kad jaknkuno suzadetine ju irgi noretu,bet nenori imti vien del to kad tipo kad labai panasios kaip Liepos buvo suknele.Nu tipo kad nekiltu kalbu tarp zurnalistu kad kopijuoja doh.gif
Papildyta:
Nu dabar tik geriau isiskaiciau ko manes klausiai,tai supratau kad i pieva atsakiau doh.gif biggrin.gif
Sutapo musu skoniai su pamergem biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 06 17, 04:25)

Aciu uz informacija,bet gal dar gali pasakyti ar sis salonas turi internetini puslapi ir jei taip gal gali parasyti adresa arba telefoniuka,nes esu vilniete o pas mus nieko panasaus nera verysad.gif bent jau neradau.aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2007 06 15, 14:13)
Labai idomu Jonkuno vestuvese pamerges buvo su siutom suknelem ar isnuomotom g.gif,nes man tai jos nerealios thumbup.gif  pati kazko panasaus noreciau.Gal kas zinot?Siaip modeliukas tai praktiskai toks pat,kaip Liepos vestuvine suknele buvo smile.gif

mes preita sestadini su seima vaikstynejom prie rotuses. pamatem pri baznycios pamarges visas vienodom suknem raudonom.tai sustojom paziuret kas gi tuokiaisi. palaukem... ogi is baznycios Jankunas su zmona isejo smile.gif grazi jaunoji labai buvo.
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2007 06 17, 17:59)
Aciu uz informacija,bet gal dar gali pasakyti ar sis salonas turi internetini puslapi ir jei taip gal gali parasyti adresa arba telefoniuka,nes esu vilniete o pas mus nieko panasaus nera verysad.gif  bent jau neradau.aciuks.gif

Ne jie neturi savo internetinio puslapio,nes pas juos vieni per kitu susizino is pazystamu ir t.t As su savininke kalbejau nu sako kad darbo uztenka tai ir nedarom to internetinio psl biggrin.gif Kai truks tipo tada lotuliukas.gif Nu bet ten ir klientura atitinkama,zinai vieni kitiems rekomenduoja.Nu as irgi rekomenduociau,nes man patiko kad super aptarnavimas,didelis sukneliu pasirinkimas ir tikrai orginaliu,ne tokiu kaip visur ax.gif
Atsakyti
Romantiskos Aistes Stonytes vestuves pajuryje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 18 birželio 2007 - 07:57