Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 18, 06:54)

Man grazu - labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 18, 21:43)
Jau, kad suknele panasi i Liepos tai tikrai...geriausios drauges tai ir sukneles tokias pat pasirinko.. ax.gif

bet pas Aiste prasta kopija gavosi tongue.gif
Atsakyti
man tai viskas lyg ir nieko,nu bet ta sukuosena jau tikrai pabodusi doh.gif kaip jai paciai neatsibodo g.gif seip toks kuodukas man grazu,elegantiska,nu bet ji su juo jau metu metus,tiesiog neidomu ax.gif
Atsakyti
Mna tai vienas dalykas tik patiko batukai biggrin.gif ,suknute su tuo bantu klaiki,puokste visai kazkokia nesamoninga,kuodukas kaip kasdiena ji nesioja.Galejo nors truputi kazka sventiskiau,ir vyrui man netiko balta varlyte ,visai jos net nesimato.Nezinau bet Liepa man daug graziau atrode.
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 06 15, 20:16)
Pas Jankūna vestuvese pamerges buvo su tokiom paciom suknelem kaip ir mano pamergytes bus ir is to pacio salono mes nuomuojam biggrin.gif O Jankūno kostiumas siutas to pacio dizainerio kaip ir MB siuvasi bigsmile.gif Sukneles tai super atrodo ax.gif

O sitos pamergiu sukneles siutos specialiai Jankuno vestuvems? Idomu, nes siaip jos labai panasios i Liepos Kiauleikytes vestuvine suknele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 19, 09:41)
O sitos pamergiu sukneles siutos specialiai Jankuno vestuvems? Idomu, nes siaip jos labai panasios i Liepos Kiauleikytes vestuvine suknele ax.gif

Na nemanau, g.gif nes jas galima,bet kam issinuomoti.As jau uzsisakiau ax.gif Labai jau daug kam patiko Liepos suknele,tai turbut salonas nusprende pasiuti analogiskas. lotuliukas.gif O situ sukneliu paklausa tai tikrai didele.
Atsakyti
62 m. Rodas Stewardas vedė savo draugę 36 m. modelį Penny Lancaster
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2007 06 19, 11:39)
Na nemanau, g.gif nes jas galima,bet kam issinuomoti.As jau uzsisakiau ax.gif Labai jau daug kam patiko Liepos suknele,tai turbut salonas nusprende pasiuti analogiskas. lotuliukas.gif O situ sukneliu paklausa tai tikrai didele.

atsiprasau as cia ne i tema, bet kiek tu raudonu suknyciu nuoma kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 19, 12:21)
atsiprasau as cia ne i tema, bet kiek tu raudonu suknyciu nuoma kainuoja?

19 puslapy parasyta.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 19, 13:13)
19 puslapy parasyta.. 4u.gif

blush-anim-cl.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 19, 08:30)
Mna tai vienas dalykas tik patiko batukai  biggrin.gif ,suknute su tuo bantu klaiki,puokste visai kazkokia nesamoninga,kuodukas kaip kasdiena ji nesioja.Galejo nors truputi kazka sventiskiau,ir vyrui man netiko balta varlyte ,visai jos net nesimato.Nezinau bet Liepa man daug graziau atrode.

ai taip,man dar puokste irgi nepatiko.geltonos tulpes gal ir romantiska,bet tie kotai tokie ilgi ir kazkaip per griozdiskai atrode jos rankose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 19, 12:52)
ai taip,man dar puokste irgi nepatiko.geltonos tulpes gal ir romantiska,bet tie kotai tokie ilgi ir kazkaip per griozdiskai atrode jos rankose g.gif

as pries tulpes neturiu nieko,bet ta puokste galejo ir graziau suristi ,nu ne su sniuriuku,o kokiu kaspinu kad tvirciau laikytusi,o dabar ji uz tu ziedu beveik laiko,kotai tabaluoja. doh.gif
Atsakyti