Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

QUOTE(organizatore @ 2007 06 21, 20:18)
ir man sukuosena kliuvo, ir dar tos tulpes...  g.gif

o man užkliuvo jos laikysena. kažkokia susigūžusi, susikūprinusi, gal dėl suknelės g.gif nu, žodžiu, man negražiai kažkaip schmoll.gif
Atsakyti
o man Stonytės vyro šukuosena ir barzduosena nepatiko schmoll.gif o ji tai man labai graži - ir tulpės, ir kuodukas, ir suknia. ir dar jos tėtis superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegancija. @ 2007 06 24, 00:15)
Skonio reikalas smile.gif  Man asmeniskai Stonytes suknele grazesne.

Abi gražios, nėr čia ko biggrin.gif Dar Stonytės tulpės patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 24, 00:58)
Aukščiausias „Žalgirio“ krepšininkas vedė (video, nuotraukos)

Belgų milijonierius vedė lietuvaitę

2007-06-23 Kauno Rotušėje tuokėsi aktorius Kęstutis Jakštas ir Viktorija Streiča

Gražiai man Viktorija Streiča atrodė ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Ciocia Polia,2007 06 23, 23:58]
Belgų milijonierius vedė lietuvaitę

man tai ta belgu pora labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif atrodo taip paprasta bet zavu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 23, 23:58)

Nuotaka atrode labai graziai wub.gif wub.gif wub.gif na bet jaunikio ugis blink.gif blink.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif paprasta ir grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 06 24, 18:57)
Nuotaka atrode labai graziai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  na bet jaunikio ugis  blink.gif  blink.gif

tai gal kaip tik nuotaka žema tongue.gif yra tekę su vienu kitu krepšininku pabendrauti, tai grynai įpratimo reikalas mirksiukas.gif ir šeimoje ūgis netrukdo, tik sunkiau baltinius nusipirkti, kad rankovės tinkamo ilgio būtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 06 24, 18:57)
Nuotaka atrode labai graziai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  na bet jaunikio ugis  blink.gif  blink.gif

Pritariu labai graziai atrode 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(helena @ 2007 06 23, 14:09)

Stonytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 18, 08:54)

Man negrazi nei suknele su tuo klaikiu bantu ,nei puokste schmoll.gif surista pigiu sniuru,nei sukuosena atsibodusi...grazu tik tai kad ceremonija vyko prie juros thumbup.gif Aj ir dar Stonytes tecio plaukai ir barzda thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 25 birželio 2007 - 13:04
Silinsku pamergiu sukneles grazios - oranzines, ryskios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 06 25, 15:00)
Man negrazi nei suknele su tuo klaikiu bantu ,nei puokste schmoll.gif  surista pigiu sniuru,nei sukuosena atsibodusi...grazu tik tai kad ceremonija vyko prie juros  thumbup.gif Aj ir dar Stonytes tecio plaukai ir barzda  thumbup.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti