Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

QUOTE(Prince @ 2007 06 19, 15:00)
as pries tulpes neturiu nieko,bet ta puokste galejo ir graziau suristi ,nu ne su sniuriuku,o kokiu kaspinu kad tvirciau laikytusi,o dabar ji uz tu ziedu beveik laiko,kotai tabaluoja. doh.gif

Man irgi puokste uzkliuvo... ax.gif tulpes tai grazu, bet puokste tai nuleipus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 19, 09:30)
Mna tai vienas dalykas tik patiko batukai  biggrin.gif ,suknute su tuo bantu klaiki,puokste visai kazkokia nesamoninga,kuodukas kaip kasdiena ji nesioja.Galejo nors truputi kazka sventiskiau,ir vyrui man netiko balta varlyte ,visai jos net nesimato.Nezinau bet Liepa man daug graziau atrode.

Man tai isvis Liepos vestuves patcios originaliausios ir graziausios is visu buvusiu izymybiu.O jau Aistes tai nera ir ka lyginti su Liepos schmoll.gif .Taip gal ir grazu pajury,bet as tai vestuves papludymy truputi kitaip isivaisduoju.Na,bet cia gi skonio reikalas ax.gif Vat Liepos tai buvo thumbup.gif .Ten viskas buvo grazu ir suknele ir puokste ir nuometas zodziu viskas idialu.kolkas dar neteko matyti grazesniu vestuviu.O pas Aiste sakyciau prasta kopija. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 19, 06:41)
O sitos pamergiu sukneles siutos specialiai Jankuno vestuvems? Idomu, nes siaip jos labai panasios i Liepos Kiauleikytes vestuvine suknele ax.gif

Nea tos sukneles jau sausio men buvo pasiutos ir as jas issinuomavau,o paskui jankuno suzadetiniai labai patiko ir ji ju norejo,tik bijojo kad visi taip paalvos kad kopijuoja Liepa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmona @ 2007 06 19, 15:07)
Nea tos sukneles jau sausio men buvo pasiutos ir as jas issinuomavau,o paskui jankuno suzadetiniai labai patiko ir ji ju norejo,tik bijojo kad visi taip paalvos kad kopijuoja Liepa mirksiukas.gif

tai ir man pasirode, kad jos Liepos sukneliu kopijos, manau is esmes taip ir yra. Bet koks skirtumas, tos pamergiu sukneles labai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 06 20, 06:04)
tai ir man pasirode, kad jos Liepos sukneliu kopijos, manau is esmes taip ir yra. Bet koks skirtumas, tos pamergiu sukneles labai graziai atrodo  smile.gif

Nu ten ir yra kopija,jos net vadinasi Liepa.Bet man kai paprastai LT gyventojai esmes nesudare kieno kopija,man sukneles patiko ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika @ 2007 06 19, 12:04)
62 m. Rodas Stewardas vedė savo draugę 36 m. modelį Penny Lancaster

g.gif tai kad kažkur seniau jau rašė kad paliko vienas kita, dabar jau vedė doh.gif

o stonytės suknutė man labai labai patiko, tik plaukai galėjo būt gražiau rolleyes.gif
Atsakyti
O man Stonytes suknute nera jau tokia baisi kaip cia daugumai, visai simpatiska ir galiu pasakyti,kad mano galvai jai labai tiko bigsmile.gif visai gerai ziurejosi ir juros fone bigsmile.gif tik vat tos geltonos tulpes, ar kas ten bebutu tai vaizda prastino g.gif nes man apskritai geltosnos spalvos geles visai ne vestuvems, nes man jos pigokai atrodo schmoll.gif O visumoj jau nebuvo tos vstuves tokios prastos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2007 06 20, 16:46)
O man Stonytes suknute nera jau tokia baisi kaip cia daugumai, visai simpatiska ir galiu pasakyti,kad mano galvai jai labai tiko  bigsmile.gif  visai gerai ziurejosi ir juros fone  bigsmile.gif  tik vat tos geltonos tulpes, ar kas ten bebutu tai vaizda prastino  g.gif  nes man apskritai geltosnos spalvos geles visai ne vestuvems, nes man jos pigokai atrodo  schmoll.gif  O visumoj jau nebuvo tos vstuves tokios prastos  smile.gif  4u.gif

Bet jau nuotrauku grozis.. wub.gif zurnale "Zmones" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 21, 10:12)
Bet jau nuotrauku grozis.. wub.gif  zurnale "Zmones" wub.gif

kaip noreciau pamatyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 21, 09:12)
Bet jau nuotrauku grozis.. wub.gif  zurnale "Zmones" wub.gif

Aha nerealios wub.gif

Man ji labai graziai atrode, nepaisant to jau labai jai iprasto kuodelio, bet jai tiko smile.gif
O jei kritikuot, tai man asmeniskai butu graziau, jei suknele butu vienodo ilgio, be to iskirpimo priekyje, jei jaunikis butu kazkaip susisukaves ir jei is tu geltonu tulpiu butu padaryta kokia nors puokste, na bent jau perriska graziai ir tvarkingai kokiu kaspinu. Ir dar ta pavesine prie juros buciau kitokia dariusi.

Bet siaip matosi, kad jie, o ypatingai ji, svyi is laimes - tai ar ne tai vestuvese yra svarbiausia... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 21 birželio 2007 - 12:03
QUOTE(Jolanccike @ 2007 06 20, 16:46)
O man Stonytes suknute nera jau tokia baisi kaip cia daugumai, visai simpatiska ir galiu pasakyti,kad mano galvai jai labai tiko  bigsmile.gif  visai gerai ziurejosi ir juros fone  bigsmile.gif  tik vat tos geltonos tulpes, ar kas ten bebutu tai vaizda prastino  g.gif  nes man apskritai geltosnos spalvos geles visai ne vestuvems, nes man jos pigokai atrodo  schmoll.gif  O visumoj jau nebuvo tos vstuves tokios prastos  smile.gif  4u.gif

O man ir tos tulpes buvo grazios tik gal noretusi kokiu rausvu ar kreminiu na nezinau, bet kiekviena nuotaka tai dienai viska organizuoja visu pirma saukaip jai patinka taigi kaip mums ziurisi tai jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 19, 14:02)
Man irgi puokste uzkliuvo... ax.gif  tulpes tai grazu, bet puokste tai nuleipus doh.gif

kai toks karštis tai ir tvirtesnės gėlės neatlaikytų, tai ką kalbėt apie tulpes.. doh.gif

O man nuotaka atrodė labai gražiai. Ir nemanau, kad tai nevykusi Liepos kopija schmoll.gif
Atsakyti