Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

QUOTE(aggate @ 2007 07 09, 12:23)
4u.gif man tai ji graziai atrode thumbup.gif Graziam zmogui tinka ir ... panoseje lotuliukas.gif Neturiu prie ko prikibti schmoll.gif  ax.gif

Viskas grazu tik va paleisti plaukai jai labiau tinka ax.gif O suknele ir gele tai labai,labai nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika @ 2007 07 09, 10:51)
O jau puokštės baisumas  unsure.gif ... Ir šukuosena netinka, palaidais plaukais daug gražiau atrodo. Ir dar ... kailiniai ... Suprantu, kad vėsoka buvo, bet gi švakelį ar šalį galima užsisiausti, o ne kailinius vidurvasarį doh.gif

o man kaip tik labai patiko.. suimti [plakaui bent iskilmingai atrodo, o vat palaidi butu sulije ir dar baisiau atrodytu. o puokstes net nebuvo gi ten - tik hortenzija nesesi - man patinka, nes labai kuklu. Ir suknyte tokia ne parodine.. o vat kailiukus tai as megstu - pati turiu kailine pelerina prie vaakrines sukneles, ir visuomet nesioju.. net ir vasara - su ja niekuomet nebuna per karsta. o atrodo iskilmingai.. vat neseniai pati vestuvese buvau, tai visi man pavydejo tos kailines pelerinos - nes ji lengvute siltute ir jauki.. o avt visos pamerges salo..
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 07 09, 11:08)
as supratau kad ji taip apsirengusi i civiline ejo penktadieni, o sestadieni turejo susituokti baznycioje g.gif

taip gerai supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 09, 11:53)
oi kaip idomu dabar pamatyti kaip ji su ta suknele atrode  bigsmile.gif

Aha man irgi nes gana idomi suknele, ir dar idomu koki makiaza turejo bei sukuoseno, nors graziam zmogui viskas tinka bigsmile.gif
Atsakyti
O man tai grazu Stonytes vestuves... Ir kad kai kurios cia raso, kad bantai klaikus, sukneles negrazi, sukuosena nepatinka... tai siulyciau i save pasiziureti... Sitie zmones nors skoni turi ir visas grozis kuklume tiek Aistes tiek Aurelijos R. Antrosios suknele ispudinga thumbup.gif jau nepalyginsi su tuom pustom bobiskom, kokiu si savaitgali visur pilna buvo. Prie CMB 15 min. pastovejau ir nei vienos grazios nuotakos nemaciau g.gif Kvadratines visos doh.gif Baisybes vienu zodziu... Tai kad nera cia ko taip kritikuoti, kai jusu paciu nieks nemato... Nemanau, kad nors viena is pasibaisejusiu savo svente originaliau organizuos ir pasipuos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 09 liepos 2007 - 21:52
QUOTE(tikurila @ 2007 07 09, 23:51)
O man tai grazu Stonytes vestuves... Ir kad kai kurios cia raso, kad bantai klaikus, sukneles negrazi, sukuosena nepatinka... tai siulyciau i save pasiziureti... Sitie zmones nors skoni turi ir visas grozis kuklume tiek Aistes tiek Aurelijos R.  Antrosios suknele ispudinga  thumbup.gif  jau nepalyginsi su tuom pustom bobiskom, kokiu si savaitgali visur pilna buvo. Prie CMB 15 min. pastovejau ir nei vienos grazios nuotakos nemaciau  g.gif  Kvadratines visos  doh.gif  Baisybes vienu zodziu... Tai kad nera cia ko taip kritikuoti, kai jusu paciu nieks nemato... Nemanau, kad nors viena is pasibaisejusiu savo svente originaliau organizuos ir pasipuos  schmoll.gif

Man Aistė atrodė thumbup.gif nuostabu, skoninga, viskas vietoje ir laiku wub.gif
O vat Aurelijos apranga - visai ne mano skonio, trūko bent kokio ,,cinkelio", labai nepatiko jos batai, šukuosena, gėlių išdėstymas plaukuose ... bet ne dėl kuklumo ar paprastumo, o tiesiog pats stilius... bet, manau, ji šia apranga liko ištikima savo stiliui.
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 07 09, 23:15)
Man Aistė atrodė  thumbup.gif  nuostabu, skoninga, viskas vietoje ir laiku  wub.gif
O vat Aurelijos apranga - visai ne mano skonio, trūko bent kokio ,,cinkelio", labai nepatiko jos batai, šukuosena, gėlių išdėstymas plaukuose ... bet ne dėl kuklumo ar paprastumo, o tiesiog pats stilius... bet, manau, ji šia apranga liko ištikima savo stiliui.

O man Aurelijos suknele, bent kiek nuotraukose matesi tai isviso superine thumbup.gif nors kai kurie dalykai ir ne mano skonio, bet pats vaizdas bendrai tai visai nieko...
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 07 08, 19:54)
user posted image
user posted image
user posted image

Niu man tai ji realiai grazesne negu per vestuves buvo  blush2.gif

drinks_cheers.gif tikroveje tikrai daug graziau atrodo
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 07 08, 19:54)
user posted image
Niu man tai ji realiai grazesne negu per vestuves buvo  blush2.gif

Man gražiai atrodė. wub.gif Viskas suderinta, abu kukliai, bet pasipuošę. thumbup.gif Tuo labaiu, kad jam (jei neklystu)tai kaip ir nepirma santuoka. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 07 09, 21:51)
O man tai grazu Stonytes vestuves... Ir kad kai kurios cia raso, kad bantai klaikus, sukneles negrazi, sukuosena nepatinka... tai siulyciau i save pasiziureti... Sitie zmones nors skoni turi ir visas grozis kuklume tiek Aistes tiek Aurelijos R.  Antrosios suknele ispudinga  thumbup.gif  jau nepalyginsi su tuom pustom bobiskom, kokiu si savaitgali visur pilna buvo. Prie CMB 15 min. pastovejau ir nei vienos grazios nuotakos nemaciau  g.gif  Kvadratines visos  doh.gif  Baisybes vienu zodziu... Tai kad nera cia ko taip kritikuoti, kai jusu paciu nieks nemato... Nemanau, kad nors viena is pasibaisejusiu savo svente originaliau organizuos ir pasipuos  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif toks juoka ssueme paskaicius lotuliukas.gif

O Aurelija man ir taip labai garzi,tai prie grazaus zmogaus ir snarglys tinka blush2.gif
Atsakyti
Stonyte mano akimis atrode stilingai, tik gal puokste kitokia rinkciausi, nes geltona geliu spalva yra neapykantos, tai man kazkaip ne kaip ziurejosi. O siaip atrode puikiai. Ko negaleciau pasakyti apie Razmarataite. Per zinias ji man tokia grazi, o cia kazkokia nekokia. Tie sulaizyti plaukai jai visai netinka ir dar batai klaikus, jei jau sukne sampanine ar kazkas panasaus, tai ir batai turetu buti tokios spalvos. O dar tas batu kulnas. Nu man negrazu. Graziausiai is pastaruju nuotaku atrode Jankuniene. As uz paprastuma!
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 07 09, 23:51)

lotuliukas.gif Kandokai bet vis gi teisingai parasyta!!!

Nors sis skyrelis ir yra tam, kad kritikuoti... g.gif Bet kad kritikuoti, gal ne zmogaus pasirinkima, gal tik detales. Man abi nuotakos atrode graziai, Aistes suknele l. grazi. Tik tulpes tikrai galejo buti tvirciau suristos, o Aurelija turejo bateliu sukneles spalvos labiau paieskoti. Tiek tos ir kritikos! O kaip plaukus susiriso ir kokia gele per vestuves rankoje laike - tai jau ju pasirinkimas ir jei is konteksto neiskrenmta ir zmogui tinka, tai as tik uz savituma!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti