Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

nu gal ir nieko butu,bet jau visko visko per daug,ir kas ten ant galvos nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 07 10, 21:31)
nu gal ir nieko butu,bet jau visko visko per daug,ir kas ten ant galvos nesuprantu g.gif

Man tai panasus i tokius kaip seniau jaunosios dedavo ant galvu, mano teta pries 15 metu su kazkuo panasaus tekejo biggrin.gif
Atsakyti
Nu Volockova tai jau smarkiai perkrauta unsure.gif Jos pacios per suknia, nuometa, papuosalus, galvos ten kazkokias fintikliuskas visai nematyt. PAlyginus su ja, musiskes Aiste su Aurelija zymiai geriau atrode thumbup.gif Zinoma, ir daug stiligiau negu zymioji balerina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2007 07 11, 00:02)
Nu Volockova tai jau smarkiai perkrauta unsure.gif Jos pacios per suknia, nuometa, papuosalus, galvos ten kazkokias fintikliuskas visai nematyt. PAlyginus su ja, musiskes Aiste su Aurelija zymiai geriau atrode thumbup.gif Zinoma, ir daug stiligiau negu zymioji balerina tongue.gif

taip, riekia pripažinti, Lietuvos įžymios moterys/merginos turi žymiai geresnį skonį
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 10, 20:29)
man atrodo kad visos zvaigzdes arba persistengia buti nepakartojamomis  viskuo apsikrovusiomis...arba persistengia buti paprastomis...kaip pvz Renee Zwllweger man cia schmoll.gif user posted image
princeses Dianos tai tooooortu tortas suknele buvo
user posted image
jennifer lopez
user posted image

na, čia Jenifer Lopez suknelė tikrai ne vestuvinė schmoll.gif Nuotrauka daryta per Tomo Cruzo vestuves.
Papildyta:
QUOTE(Tutsi @ 2007 07 09, 10:04)

Radau parašyta, kad Eva Civilinės metrikacijos biure tuokėsi vilkėdama šią suknutę:
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 10 liepos 2007 - 22:41
kaip Eva graziai atrode wub.gif
Atsakyti
O as Volockova maciau per TV su kita suknele nepusta, ir tikrai atrode elegantiskai biggrin.gif Man buvo labai grazi pabandysiu rasti nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
Va per TV ja rode kaip tik su sia suknele user posted image gaila, kad blogai matosi, bet tikrai atrode, super ax.gif o kitos sukneles tai man nelabai unsure.gif
Atsakyti
Langoria labai super atrodė wub.gif , o jau ta Voločkova doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 07 11, 07:27)
Va per TV ja rode kaip tik su sia suknele user posted image gaila, kad blogai matosi, bet tikrai atrode, super  ax.gif  o kitos sukneles tai man nelabai  unsure.gif

gal galėtum įkelti nuorodą, kur daugiau jos vestuvių foto galima būtų rasti? 4u.gif
Atsakyti
Idedu dar nuotrauku Volockovos, tik gaila, kad jos sukneles nesimato doh.gif
user posted image
Nusileido pas mylimaji is dangaus blink.gif lotuliukas.gif
user posted image

Cica as per google ieskau arba per rusiskus tinklapius
Atsakyti
Siaip moteris grazi, bet tikejaus kazko ispudingesnio ax.gif
Atsakyti