Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės III dalis

Galetu dar kazkas tuoktis,nes jau apie Lauros apranga ir taip daug prikalbeta biggrin.gif Mergina atrode sauiai ir stilingai.Taskas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 02 14, 20:56)
Galetu dar kazkas tuoktis,nes jau apie Lauros apranga ir taip daug prikalbeta biggrin.gif Mergina atrode sauiai ir stilingai.Taskas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ryt žmonės išeis gal bus kieno nors vestuvės g.gif kažkaip valentino dienos prieigas mėgsta tos įžymybės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 14, 12:36)
jei jau taip salta, reikejo ziema neteket  lotuliukas.gif
cia biski juokauju  biggrin.gif

O tu metekėk po šešių mėnesių ir 3 dienų. Gali tekėti po 2 mėn. ir 7 dienų, aš tau kilniadvasiškai leidžiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(Ramunita @ 2007 02 14, 21:50)
o jau vestuvinės suknios negalima pritaikyti žiemai  blink.gif

O kodėl ji turi taikytis prie tavo norų? Jei ji nenori atrodyti taip kaip tu įsivaizduoji? Kas tada? Pravalas, nes vestuvės vyksta ne pagal Ramunita blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauros rubai gražūs, pati irgi daili panelytė... bet tik vienas dalykas krito į akį - nuogas pilvas... Jei ne jis - atrodytų puikiai... na tos šventiškas tas jos ansamblis thumbup.gif
Atsakyti
Žmonėse nieko nauja... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 15, 11:17)
O tu metekėk po šešių mėnesių ir  3 dienų. Gali tekėti po 2 mėn. ir 7 dienų, aš tau kilniadvasiškai leidžiu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

cia dabar? blink.gif man nereikia niekieno leidimo, tik savos parapijos kunigo tuoktis kitoj baznycioj lotuliukas.gif nei kilniadvasiskai nei kitaip man nereikia, aciu.
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2007 02 11, 09:15)
sunkiai sunkiai lt su naujowem kazkaip cia wis tortai populiariausi islieka o jei kas  issiskirs tai is kart- NESAMONE .  g.gif  doh.gif  gal kitam tradiciniai dalykai jau yra atsibode ir nesamoningi , tai ir noris ebut kaip WISI tongue.gif

o ar kas nors vartet uzsienio vestuviu zurnalus? lygiai tos pacios mdos, ir nereikia galvoti, kad jau lietuvoj tai kosmaras, kaip nieko naujo doh.gif lygiai tokie pat modeliai tiek anglijoj, tiek amerikoj tiek lietuvoj, ir lygiai tokios pat reakcijos jeigu kas nors nupsrendzia buti kitokia, nei priimta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2007 02 16, 12:22)
o ar kas nors vartet uzsienio vestuviu zurnalus? lygiai tos pacios mdos, ir nereikia galvoti, kad jau lietuvoj tai kosmaras, kaip nieko naujo  doh.gif  lygiai tokie pat modeliai tiek anglijoj, tiek amerikoj tiek lietuvoj, ir lygiai tokios pat reakcijos jeigu kas nors nupsrendzia buti kitokia, nei priimta  doh.gif

taip warciau ir maciau, ir pilna sukneliu ne tortu bet kadangi kazkaip lt priimta dazniausiai torciukai tai tokiu be abejo ju daugiau ir uzweza, ir jei kas netycia nukrypsta bent biski i kita puse iskart wos ne warymai kad kaip ji taip galejo pasipuost... doh.gif
Atsakyti
Susituokė Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis
„Kai aš nutarsiu tekėti, jūs, žurnalistai, apie tai sužinosite pirmieji“, – mėgo kartoti grupės „Skamp“ vokalistė airė Erica Jennings.
26 metų dainininkė šio pažado neištesėjo. Užvakar Kolumbijoje ji ištekėjo už dvejais metais vyresnio grupės „InCulto“ lyderio Jurgio Didžiulio.
Vestuves dengė paslapties skraistė – apie tai, kad pora nutarė susituokti, net kai kurie geri jų draugai sužinojo tik ceremonijos dieną. „Negaliu komentuoti. Sakykim, taip – jei Erica iš Kolumbijos grįš ištekėjusi, niekas tuo nesistebės.
Tokių kalbų ir užuominų buvo“, – vakar išsisukinėjo vienas grupei „Skamp“ artimas pramogų verslo atstovas.
Su „InCulto“ vadybininke Augusta Apanavičiūte susisiekti nepavyko – šiuo metu ji vieši Brazilijoje.
Tačiau žinias apie įvykusias sutuoktuves patvirtino jos asistentė: „O, jau sužinojote? Taip, jie tikrai susituokė“.

Įsimylėjėliai mėnesio trukmės atostogų į Jurgio gimtinę Kolumbiją išvyko prieš porą savaičių.
Vestuvėse, kurių laikas sutapo su Vilniuje vykusia „Skamp“ nario Viktoro Diawaros gimtadienio švente, dalyvavo Jurgio giminaičiai. Pasveikinti E.Jennings į Kolumbiją atvyko jos sesuo.
Sutuoktuvių dieną poros draugus pasiekė kvietimai į poros rengiamą šventę Vilniuje.
Į Lietuvą iš Kolumbijos Erica ir Jurgis grįš pirmosiomis kovo dienomis. Kiek anksčiau apie poros vestuves sužinojo tik giminaičiai ir artimiausi draugai bei kolegos.
„Grupė šiuo metu svarsto, kaip pasveikinti Jurgį. Pasveikinsime, kai jie sugrįš“, – sakė „InCulto“ vadybininkės asistentė.

Kad vestuvės buvo planuotos, galima spręsti iš „InCulto“ sprendimo pusmečiui pristabdyti muzikinę veiklą. Grupė neseniai paskelbė, kad artimiausius keletą mėnesių didžiąją laiko dalį skirs tik televizijos realybės šou „Dangus“, kuriame talkina žvaigždėmis tapti norintiems jaunuoliams. „Skamp“ veiklos, anot šios grupės muzikanto V.Diawaros, vokalistės vestuvės nesutrikdys: „Tikrai niekas nesikeičia. Šeima, vaikai – visa tai suderinama. Aš su ja jau kalbėjausi telefonu, pasveikinau“.

Prieš porą metų artimai draugauti pradėję Jurgis ir Erica ilgai nekalbėjo apie savo santykius. Kalbos apie jų draugystę pradėjo sklisti, kai 2005-aisiais Jurgis ir Erica atėjo į roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pastatymą. „Man su ja labai gera. Galėčiau apie savo jausmus rėkti nors ir per televiziją“, – tada prisipažino J.Didžiulis.
Dainininkas neslėpė, kad į santykių viešinimą kritiškai žvelgė Erica – ji nemėgsta kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą. „Bet ir aš nenorėčiau patekti į tokią situaciją, kaip futbolininkas Davidas Beckhamas. Jo šeimos reikalai tokie vieši, kad jis ir pats turbūt nesupranta, kur tikras gyvenimas, o kur – reklama“, – svarstė Jurgis.
Tačiau abiejų grupių gerbėjai netrukus galėjo įsitikinti, kad Jurgio ir Ericos jausmai nėra tik gandas – „InCulto“ įrašė Ericai skirtą dainą „Something“, o Jurgis prisipažino, jog įrenginėdamas savo erdvų butą Vilniaus senamiestyje galvojo apie tai, kad jame būtų patogu gyventi su mylimąja.
Atsakyti
Dar vienos vestuvės, dar viena laiminga pora bigsmile.gif bet jei vestuvės buvo tokios slaptos, tai kažin ar apie jas rašys laikraščiai g.gif aš taip noriu pažiūrėt kaip Erikos suknelė atrodė... doh.gif
Atsakyti
Nu jo as irgi manau, kad nepamatysim Erikos sukneles , bet ir siaip gerai cia jie padare taip slaptai....Nustebino tikrai.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 02 17, 17:55)
bet ir siaip gerai cia jie padare taip slaptai....Nustebino tikrai.. thumbup.gif

Pasakiau mamai šiandien apie tai, tai ji taip garsiai: "Rimtai? aš galvojau, kad jie ten tik šiaip" blink.gif
Atsakyti