QUOTE(kusachius @ 2009 02 11, 19:17)
Labos
aš neseniai kepiau cheescake'ą pagal uuups receptą, tik niekur negavau philadelphia sūrio, tai naudojau mascarpone. Gavosi labai skanus, visi kas paragavo gyrė viršutinę dalį. O vat pagrindas nesigavo. Sviesto lydžiau net didesnį kiekį, nei recepte, bet jis į sausainius kaip į smėlį susigėrė, ir niekas ten nesulipo

Gavosi tiesiog krūva tupinių

tai vat norėjau paklausti, kokius būtent krekerius ar sausainius jūs naudojat pagrindui, ar visada pakanka vien sviesto? Aš lenkiškus krekerius LU naudojau, nes jokių kitokių neradau Rimi
Noriu vėl iškepti to pyrago, bet nesinori vėl susimaut su tuo pagrindu
as paprastus sausainius naudojau is pakeliu, gal kokius selga, net nebepamenu, viskas puikiai isejo... susmulkini sausainiu uzpili sviesta, sumaisai, supili i skarda, rankomis prispaudi ir idedi i saldytuva, kol idara gamini... man tai puikiai gavosi...
Papildyta:
QUOTE(English_tea @ 2008 07 02, 11:27)
http://www.videojug....ican-cheesecake
Sveikos, puslapyje auksčiau yra filmukas, kuriame galite pažiūrėti, kaip kepti American cheesecake. Pati dar šito nebandžiau, bet vis žadu, kad pabandysiu
Papildyta:
o šitame
http://au.youtube.co...h?v=DR2Oioi7CU0 moteris ne vien parodo recepta, bet ir papasakoja (apie 7 minutę), ką daryti, kad pyrago viršus nesuskiltų, dar parodo, kaip patikrinti, ar cheesecakas jau iškepė ir kaip žinoti ar neperkepė.
as esu darius pagal ta virsutini recepta... gana sudetingas sakyciau, labai daug visko reikia...