garbane, ir aš (kai nepamirštu...) visada stengiuosi įdėti po apačia skardą su folija ar kepimo popieriumi
mamushka, dėk Skickerius kitą kartą

O žuvis grietinėlėje išties skanu...
Comma, ten į vieną žinutę įdėti keli receptai...
Portuke, momentai atrodo labai skaniai... Ir dar su vyšniomis...
laurechka, labai džiaugiuosi, kad vyniotinis patiko
daffni
Shiduh, ačiū
nengamo, labai malonu, kad keksiukai patiko
editam, tokius patiekalus valgant dažnai būna sunku sustoti...
Gintaria, džiaugiuosi, kad "išgelbėjau vakarą"

O kaip antrieji keksiukai? Ar skanūs buvo?
kregzduce, jei darysi nesaldų tinginį, papasakok, kaip gavosi...
kiprija, smagu, kad lašiša gavosi tokia skani
rts, aš šios želė mačiau pirkti tik Rimi parduotuvėse ir atrodo ji štai taip (mažas pakelis, kaip kepimo miltelių ar sausų mielių), tik su lenkiškais užrašais:

O nuo paprastos želė skiriasi tuo, kad labai greitai stingsta
Wolke, ačiū
Linaiva, o želatiną tikrai gerai išbrinkini, o paskui visiškai ištirpini? Pilti ištirpintą želatiną į masę reikia labai plona srovele nuolat intensyviai maišant...
O "Maniją", žinoma, pasikoreguok pagal savo skonį
Mama_Tania, aišku aš čia žiauriai per vėlai, bet tešlą laikiau šaldytuve tol, kol pasiruošiau įdarą...
Antrininke
rusaite
astisiau, daugelyje receptų nurodoma, kad naudoti sviestą arba margariną... Manau, čia tik skonio reikalas... Man margarinas iš esmės neskanus, todėl aš jo ir nenaudoju
edinka, džiaugiuosi, kad keksiukai patiko

O leader price visi produktai dažniausiai yra pigiausi, todėl ir kokybė paprastai šiaip sau...