Gal kas galit pasakyt, kuriam tinkle ir prie kokių produktų galima rast sezamo sėklų, nes daug kur dedama, o aš vis negaliu jų rast
 Gal kas galit pasakyt, kuriam tinkle ir prie kokių produktų galima rast sezamo sėklų, nes daug kur dedama, o aš vis negaliu jų rast   

Ir man ji labai lipo iš formos, net dariau iš kepimo popieriaus aukštus kraštus
 Ir man ji labai lipo iš formos, net dariau iš kepimo popieriaus aukštus kraštus  
  Tik su mieline tešla tai atsargiau reikėtų - keista, kad ji neperrūgo per naktį šiltoje patalpoje... Šiaip jei nori paruoštą tešlą laikyti per naktį - tai reikėtų daryti šaldytuve, kad ji per daug nekiltų ir per greit nerūgtų
 Tik su mieline tešla tai atsargiau reikėtų - keista, kad ji neperrūgo per naktį šiltoje patalpoje... Šiaip jei nori paruoštą tešlą laikyti per naktį - tai reikėtų daryti šaldytuve, kad ji per daug nekiltų ir per greit nerūgtų  

Manau, kad tikrai yra ir Maximose, ir Iki
 Manau, kad tikrai yra ir Maximose, ir Iki  

. Labai skanu. Bet turėjau tik popierines formeles, todėl ne kokia gavosi prekinė išvaizda
 . Labai skanu. Bet turėjau tik popierines formeles, todėl ne kokia gavosi prekinė išvaizda   . Matau nuotraukose dauguma kepėt popierinėse... ar dailūs išėjo?
 . Matau nuotraukose dauguma kepėt popierinėse... ar dailūs išėjo?

na dariau ir silkę pataluos, ir dabar Marse
 na dariau ir silkę pataluos, ir dabar Marse  na atrodo ir želė jau pilu gerokai vėsią, bet vistiek valgant jaučiasi atskiri gabaliukai
 na atrodo ir želė jau pilu gerokai vėsią, bet vistiek valgant jaučiasi atskiri gabaliukai 

jos dėka tapau tokia nuostabia šeimininke
 jos dėka tapau tokia nuostabia šeimininke   
  Kotletų dabar nekepu tradiciniu būdu - visi tik orkaitei, su sufle kepurėlėmis
 Kotletų dabar nekepu tradiciniu būdu - visi tik orkaitei, su sufle kepurėlėmis   
  pyragas gavosi guminis, vienu zodziu - neskanus, o vat su kremu is brukniu pyrago
 pyragas gavosi guminis, vienu zodziu - neskanus, o vat su kremu is brukniu pyrago  , jis gaunasi nuostabus, grazus, skanus
 , jis gaunasi nuostabus, grazus, skanus  

taip ir supratau
 taip ir supratau  

visiems labai patiko, ypac vyrui, sake, kad pagaliau tikrus keksiukus iskepiau
 visiems labai patiko, ypac vyrui, sake, kad pagaliau tikrus keksiukus iskepiau  

Dievinu varškės apkepus, bet nekepdavau, nes daugumai reikia baltymus plakti, o aš mikserio neturiu. Tiesa, manų dėjau dvigubai mažiau- gavosi superpurus ir lengvas, bet iškilęs nesusmego!
 Dievinu varškės apkepus, bet nekepdavau, nes daugumai reikia baltymus plakti, o aš mikserio neturiu. Tiesa, manų dėjau dvigubai mažiau- gavosi superpurus ir lengvas, bet iškilęs nesusmego!   AČIŪ!!!
 AČIŪ!!!