 , labai tiko tas lydytas sviestas tokį gerą skonį davė
 , labai tiko tas lydytas sviestas tokį gerą skonį davė
                
                                    
                
                Sonatinos mieliniai blynai   , labai tiko tas lydytas sviestas tokį gerą skonį davė
 , labai tiko tas lydytas sviestas tokį gerą skonį davė
                
                                    
                
                
                
             , labai tiko tas lydytas sviestas tokį gerą skonį davė
 , labai tiko tas lydytas sviestas tokį gerą skonį davė
                
                                    
                
                Sonatina
Noreciau ismeginti kopustu apkepa, bet va kvailas klausimas pristojo... 'Jei naudosite baltagūžį kopūstą, jį reikia susmulkinti, sumaišyti su druska ir leisti pastovėti, kol išsiskirs sultys. Po to nuspausti.' - pirmiau apvirti ar pirmiau kad sultys issiskirtu? Kartais klausimai tokie kvaili, bet atrodo tokie svarbus 
   
 
                
                                    
                
                
                
            Noreciau ismeginti kopustu apkepa, bet va kvailas klausimas pristojo... 'Jei naudosite baltagūžį kopūstą, jį reikia susmulkinti, sumaišyti su druska ir leisti pastovėti, kol išsiskirs sultys. Po to nuspausti.' - pirmiau apvirti ar pirmiau kad sultys issiskirtu? Kartais klausimai tokie kvaili, bet atrodo tokie svarbus
 
   
 QUOTE(Kozete @ 2007 02 21, 07:27)
Ačiū, Sonatina, už mielinių blynų receptą, kepiau pirmą kartą ir gavosi labai skanūs, ryte vyras valgė likučius nuo vakarienės, tai sakė kaip spurgos.  

Aš taip pat išbandžiau šį resceptą. Superiniai blynai
 
                
                                    
                QUOTE(Comma @ 2007 02 21, 13:39)
Sonatina
Noreciau ismeginti kopustu apkepa, bet va kvailas klausimas pristojo... 'Jei naudosite baltagūžį kopūstą, jį reikia susmulkinti, sumaišyti su druska ir leisti pastovėti, kol išsiskirs sultys. Po to nuspausti.' - pirmiau apvirti ar pirmiau kad sultys issiskirtu? Kartais klausimai tokie kvaili, bet atrodo tokie svarbus 
  
Noreciau ismeginti kopustu apkepa, bet va kvailas klausimas pristojo... 'Jei naudosite baltagūžį kopūstą, jį reikia susmulkinti, sumaišyti su druska ir leisti pastovėti, kol išsiskirs sultys. Po to nuspausti.' - pirmiau apvirti ar pirmiau kad sultys issiskirtu? Kartais klausimai tokie kvaili, bet atrodo tokie svarbus
 
  
tik neprisudyk daug, nes as kai pasudziau kad sultys issikirtu tai valgyt buvo neimanoma
 geriau apvirk
 geriau apvirk   
                
                                    
                
                Sonatina siandien kepiau kebabus, labai paprasta, greita ir skanu  . Vis kazkas kita nei kotletai.
 . Vis kazkas kita nei kotletai.   
 


Aciu uz receptuka 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             . Vis kazkas kita nei kotletai.
 . Vis kazkas kita nei kotletai.   
 

Aciu uz receptuka
 
                
                    
                        
                                    
                
                Atsiprašau už tokį klausimą   
 
Noriu išbandyti Sonatinos Nutella keksiukus ir mačiau kad juos galima kepti ir popierinėse formelėse. Iš kur jų gauti?
Keksiukus kepsiu pirmą kartą, todėl iškilo klausimas kiek tos tešlos dėti į formeles, kad "neišliptų" ir permažai nebūtų???
Ačiū 
                
                                    
                
                
                
             
 Noriu išbandyti Sonatinos Nutella keksiukus ir mačiau kad juos galima kepti ir popierinėse formelėse. Iš kur jų gauti?
Keksiukus kepsiu pirmą kartą, todėl iškilo klausimas kiek tos tešlos dėti į formeles, kad "neišliptų" ir permažai nebūtų???
Ačiū
 
                
                                    
                
                Sonatina, pagaliau išmėginau žuvį omlete su ale rūkyta žuvimi... Prieš tai esu darius su menke, tai labai skanu buvo (vyras tada neragavo). Tai rezume- su nerūkyta skaniau. Dabar persunkus maistas gavosi, bet skanu  
                
                                    
                
                
                
             
                
                                    
                QUOTE(Betse @ 2007 02 21, 23:36)
Atsiprašau už tokį klausimą   
 
Noriu išbandyti Sonatinos Nutella keksiukus ir mačiau kad juos galima kepti ir popierinėse formelėse. Iš kur jų gauti?
Keksiukus kepsiu pirmą kartą, todėl iškilo klausimas kiek tos tešlos dėti į formeles, kad "neišliptų" ir permažai nebūtų???
Ačiū
 
 Noriu išbandyti Sonatinos Nutella keksiukus ir mačiau kad juos galima kepti ir popierinėse formelėse. Iš kur jų gauti?
Keksiukus kepsiu pirmą kartą, todėl iškilo klausimas kiek tos tešlos dėti į formeles, kad "neišliptų" ir permažai nebūtų???
Ačiū

Popierinės formelės dedamos į metalines, kad metalinių nereikėtų tepti riebalais arba dėl grožio. Formelių gali nusipirkti Thomas Philips, būna Rimi, labai gražių spalvotų pirkau čia ir dar mačiau Sangaida parduotuvėje.
Tešlos į formeles dedasi 2/3 iki formelės krašto. Sėkmės
 
                
                                    
                
                Kepiau ir as blynus, pagal Sonatinos recepta, bet as kepiau purius blynus, ir tikrai tokie minksti ir purus gavosi 
Taip pat siandien kepiau kiauliena korejietiskai - niu koks skanumas, niam niam Greitas ir skanus patiekalas. Vyrui labai patiko
 Greitas ir skanus patiekalas. Vyrui labai patiko  
 
As kepiau keksiukus, formeles popierines pirkau Thomas Phillips, ir as dejau formeles tiesiai i skarda, o teslos dejau 1.5-2 valg saukstus. Siaip biski permesk akim tema, rasi mano foto kaip atrode iskepe keksiukai - matysi kad iskart buvo kepta popierinese formelese. Siandien nusipirkau is rimi formeles, tai su TP nepalyginsi, sios ir mazesnes ir zemesnes, niu tik tiek kad ju 100 .
                
                                    
                
                
                
            
Taip pat siandien kepiau kiauliena korejietiskai - niu koks skanumas, niam niam
 Greitas ir skanus patiekalas. Vyrui labai patiko
 Greitas ir skanus patiekalas. Vyrui labai patiko  
 QUOTE(Betse @ 2007 02 21, 23:36)
Atsiprašau už tokį klausimą   
 
Noriu išbandyti Sonatinos Nutella keksiukus ir mačiau kad juos galima kepti ir popierinėse formelėse. Iš kur jų gauti?
Keksiukus kepsiu pirmą kartą, todėl iškilo klausimas kiek tos tešlos dėti į formeles, kad "neišliptų" ir permažai nebūtų???
Ačiū
 
 Noriu išbandyti Sonatinos Nutella keksiukus ir mačiau kad juos galima kepti ir popierinėse formelėse. Iš kur jų gauti?
Keksiukus kepsiu pirmą kartą, todėl iškilo klausimas kiek tos tešlos dėti į formeles, kad "neišliptų" ir permažai nebūtų???
Ačiū

As kepiau keksiukus, formeles popierines pirkau Thomas Phillips, ir as dejau formeles tiesiai i skarda, o teslos dejau 1.5-2 valg saukstus. Siaip biski permesk akim tema, rasi mano foto kaip atrode iskepe keksiukai - matysi kad iskart buvo kepta popierinese formelese. Siandien nusipirkau is rimi formeles, tai su TP nepalyginsi, sios ir mazesnes ir zemesnes, niu tik tiek kad ju 100 .
                as cia taip pat danai apsilankau ir jau nemazai Sonatinos receptu esu isbandziusi... Labai daznai gaminam kiauliena korejietiskai, mums su vyru laaaabbbbaaaaiiii patinka..   Pagal toki pati recepta skanu ir vistienus sparniukus kepti.. Mano vyras juos dievina..
  Pagal toki pati recepta skanu ir vistienus sparniukus kepti.. Mano vyras juos dievina..   Dar is neseniai gamintu patiko italiskos badeles, as tik pridejau dziovintu krapu ir cesnako pudros, jau skanumelis, sumustiniams labai skanu tas bandeles panaudoti..
  Dar is neseniai gamintu patiko italiskos badeles, as tik pridejau dziovintu krapu ir cesnako pudros, jau skanumelis, sumustiniams labai skanu tas bandeles panaudoti..   Aciu Sonatinai uz receptus ir idejas!
  Aciu Sonatinai uz receptus ir idejas!   
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             Pagal toki pati recepta skanu ir vistienus sparniukus kepti.. Mano vyras juos dievina..
  Pagal toki pati recepta skanu ir vistienus sparniukus kepti.. Mano vyras juos dievina..   Dar is neseniai gamintu patiko italiskos badeles, as tik pridejau dziovintu krapu ir cesnako pudros, jau skanumelis, sumustiniams labai skanu tas bandeles panaudoti..
  Dar is neseniai gamintu patiko italiskos badeles, as tik pridejau dziovintu krapu ir cesnako pudros, jau skanumelis, sumustiniams labai skanu tas bandeles panaudoti..   Aciu Sonatinai uz receptus ir idejas!
  Aciu Sonatinai uz receptus ir idejas!   
                
                    
                        
                                    
                
                Kepiau lietinius blynus(jau nebe pirmą kartą),tik šį kartą įdarą dariau varškės ir aguonų(pasiskolinau iš marcipaninių blynų).Buvo labai skanu.   
 
Vakar išbandžiau keptus ryžius su malta kiauliena ir ananasais.Labai greit pagaminama ir labai skanu 
                
                                    
                
                
                
             
 Vakar išbandžiau keptus ryžius su malta kiauliena ir ananasais.Labai greit pagaminama ir labai skanu
 
                
                                    
                 
    







