o as tai laikiau prisildytoj orkaitej, o poto prie radiatoriu
 o as tai laikiau prisildytoj orkaitej, o poto prie radiatoriu   

Nu labai jau jis skanus
 Nu labai jau jis skanus  MB dievina blynus, gali valgyti kasdien ir tris kartus dienon, bet paprase apkepo
  MB dievina blynus, gali valgyti kasdien ir tris kartus dienon, bet paprase apkepo   Taigi blynai bus tik vakarienei
 Taigi blynai bus tik vakarienei   

Musu namuose varske ir taip neuzsilaiko, tai dabar is viso bus i kaip i kiaura maisa
 Musu namuose varske ir taip neuzsilaiko, tai dabar is viso bus i kaip i kiaura maisa   

Is nemegstancios ir nemokancios gaminti, tapau visai nebloga kulinare
 Is nemegstancios ir nemokancios gaminti, tapau visai nebloga kulinare   

man biski saldoka (nors cukraus visai nedejau) , bet vaikam turi labai patikt
  man biski saldoka (nors cukraus visai nedejau) , bet vaikam turi labai patikt  manoji be jokios uogienes ar dar ko valge -sausus kimso
 manoji be jokios uogienes ar dar ko valge -sausus kimso  

. Tik toks kalusimukas. O dėl ko reikia neišmaišyti gerai tešlos, o palikti gumuliuotą? Man pakliuvo keliose vietose blynuose miltų gumuliukų...
 . Tik toks kalusimukas. O dėl ko reikia neišmaišyti gerai tešlos, o palikti gumuliuotą? Man pakliuvo keliose vietose blynuose miltų gumuliukų... .Buvo labai skanu,tik sausoki man kazkodel isejo
 .Buvo labai skanu,tik sausoki man kazkodel isejo   . Gal miltu padauginau?
 . Gal miltu padauginau?   
  ,su nekantrumu laukianti nauju tavo ideju
  ,su nekantrumu laukianti nauju tavo ideju   
   .
 .  .Pati fantazijos visiskai neturiu - mano meniu : is farso - tik kotletai ir kepsnys orkaiteje;is vistos - kepta ,troskinta ir virta vista.Jau paciai bloga nuo to vienodo maisto
 .Pati fantazijos visiskai neturiu - mano meniu : is farso - tik kotletai ir kepsnys orkaiteje;is vistos - kepta ,troskinta ir virta vista.Jau paciai bloga nuo to vienodo maisto   Todel siaubingai dziaugiuosi atradusi skyreli "Skanaus!"
 Todel siaubingai dziaugiuosi atradusi skyreli "Skanaus!"