QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 02 12, 22:04)
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 12, 22:06)
Apibendrinsiu: METŲ MOTERIS-ŠIRŠĖ

(čia kažkaip primena "žmogus-voras"
 , ai-juokinga)
 , ai-juokinga)Ašarėle-liuks apyrankė

, ai-juokinga)
 , ai-juokinga) 

kuria grožius, o kai įgelia....... na, doseth dar laabai toli iki vėlimo adatėlės dūrių, bet tobulėjimui ribų nėr
 kuria grožius, o kai įgelia....... na, doseth dar laabai toli iki vėlimo adatėlės dūrių, bet tobulėjimui ribų nėr 
 gera rašyti knyga bus, kai žinai, kad potencialių pirkėjų gausybė
 gera rašyti knyga bus, kai žinai, kad potencialių pirkėjų gausybė  o jei su autografu, tai sovsem
 o jei su autografu, tai sovsem  

gera rašyti knyga bus, kai žinai, kad potencialių pirkėjų gausybė
 gera rašyti knyga bus, kai žinai, kad potencialių pirkėjų gausybė  o jei su autografu, tai sovsem
 o jei su autografu, tai sovsem 
 bloga rašytoja iš manęs
  bloga rašytoja iš manęs  

o dar intensyvusis vėlimas
 o dar intensyvusis vėlimas  

Nu aš tiesiai
  Nu aš tiesiai 
 1 plana tikrai atliksi, tiesiog terminas ne gali buti pratestas
  1 plana tikrai atliksi, tiesiog terminas ne gali buti pratestas   Sveikinu
  Sveikinu   

pradėjau ir aš velt. Prisivėliau rutuliukų ir vakar norėjau suvert ant juostelės, nu niekaip neprakišau, nei su adata neįvėriau... kaip jūs SKYLĘ padarote?
 pradėjau ir aš velt. Prisivėliau rutuliukų ir vakar norėjau suvert ant juostelės, nu niekaip neprakišau, nei su adata neįvėriau... kaip jūs SKYLĘ padarote? 

.
 . , bet vis gi įkeliu nuotraukytę. ką labai erzins, tiesiog praleiskit šią žinutę
 , bet vis gi įkeliu nuotraukytę. ką labai erzins, tiesiog praleiskit šią žinutę   .
 . 

beje, nepriimk visu zodziu visada sau, kai tu konkreciai neminima, nes ne apie tave konkreciai ir buvo kalba, o sneki lyg apie tave
 beje, nepriimk visu zodziu visada sau, kai tu konkreciai neminima, nes ne apie tave konkreciai ir buvo kalba, o sneki lyg apie tave  beje, ir man nesureiksmink taip visko, bo dabar kiekviena bruda ant manes kabini
 beje, ir man nesureiksmink taip visko, bo dabar kiekviena bruda ant manes kabini  nors likai nesupratus
 nors likai nesupratus