Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

rūkiau 12 metu, is ju 8 metus vis bandydavau mesti, bet ilgiausiai 3 savaitem. Bet mintyse visada sakiau kad mesiu nuo 30 gimtadienio, arba pastojus.
Kai laukiausi pirmo vaiko, tai tik pagimdziusi norejau vieno dalyko- kuo greičiau padūminti, ir tik gryžau namo taip ir padariau...todėl su antru vaiku dėjau dideles viltis...taip jau sutapo kad vyro dovana 30- mecio proga buvo antras lialius (čia aš tokios dovanos norejau ) tad, sutapo ir kudykis ir 30 ir metimas..
tai va pirmus metus tai vvis dar skaniai kvepejo kai kas shalia dumina, o dabar po 2 metu- esu beveik abejinga...bet beveik, nors nerukyti pasidare labai gera, o dantukai kaip atbalo...shakes, nors oda tai liko tokia pati, bet savijauta tikrai geresne..tai va
geriausias budas- neberukyti pastojus, bent jau man nepalyginamai lengviau buvo mest nei nesilaukiant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolivija: 06 spalio 2007 - 11:05
Norėčiau mesti...bet priklausau bevalėms (bent jau šiuo klausimu) blush2.gif doh.gif
Atsakyti

Norėčiau mesti...bet priklausau bevalėms (bent jau šiuo klausimu) blush2.gif doh.gif
[/quote]

jei taip galvosi, niekada nemesi schmoll.gif , ir aš taip apie save galvojau, bet pabandžiau ir pavyko mest, jau puse metų nerūkau o rūkiau daugiau už vyrą user posted image
Atsakyti
[/quote]

jei taip galvosi, niekada nemesi schmoll.gif , ir aš taip apie save galvojau, bet pabandžiau ir pavyko mest, jau puse metų nerūkau o rūkiau daugiau už vyrą user posted image
[/quote]
Buvau metus - tą pačią akimirką kai sužinojau kad pastojau ax.gif Vyras metė jau beveik metai, o aš vis ieškau priežasčių, po kurių atsiradimo mesiu. Tiesiog trūkta kažko...Gal ir pačio noro... Sunku, kai darbe tradicijos - gerti kavą su parūkymais. Na bet čia vėl - bandymai pateisinti savo silpnavališkumą ar motyvacijos stoką doh.gif
Atsakyti
[quote=Realija,2007 10 07, 19:07]
[/quote]

[/quote]

šiaip mano vyras šiandien bando mest rūkyt, manau su mano pagalba bus lengviau mest flirt.gif ,sutraukdavo po pakelį o šiandien tik 4 cig. surūkė thumbup.gif
Papildyta:
[quote=ADA,2007 10 07, 19:11]
[/quote]

[/quote]
Buvau metus - tą pačią akimirką kai sužinojau kad pastojau ax.gif Vyras metė jau beveik metai, o aš vis ieškau priežasčių, po kurių atsiradimo mesiu. Tiesiog trūkta kažko...Gal ir pačio noro... Sunku, kai darbe tradicijos - gerti kavą su parūkymais. Na bet čia vėl - bandymai pateisinti savo silpnavališkumą ar motyvacijos stoką doh.gif
[/quote]

šiaip kai laukiausi nerūkiau, bet pagimdžiusi vėl pradėdavau,nes maniau, kad taip galima antsvorio atsikratyt doh.gif

jei vyras nerūko tai tau tuo labiau lengva turėtų būt mest (man buvo sunkiau nes vyras rūkė ir mane tai erzino)

mūsų draugų rate ,praktiškai nėra nerūkančių žmonių, bet patikėk kaip jie man pavydi,kad aš mečiau ax.gif

jei tikrai labai,labai norėsi mesti tai mesi ir tai tikrai nėra taip sunku kaip tu galvoji,
linkiu kuo greičiau atsikratyt šio žalingo įpročio 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
A. Carr "Lengvas budas mesti rukyti"

Lietuviskas vertimas - per az

Audio variantas rusu kalba http://www.lengvasbudas.swiftphp.com/

Angliskas variantas: www opposingdigits com/ebooks/Easy.Way.To.Stop.Smoking.pdf
Atsakyti
Ačiū realija už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif man irgi ta pati problema, kaip mesti rukyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enrika82: 09 spalio 2007 - 15:24
Dar karta kartoju ir kartoti nepavargsiu.
Parasykite savo emailus man i az.
Atsiusiu knyga. Nera ko bijoti jos skaityti. Juolab, kad ji parasyta tikrai idomiai ir itraukia. Neturite ko prarasti. Galite tiesiog rukyti ir skaityti. O perskaite - arba mesti, arba ne. Nereikes daryti nieko, ko nenorite.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2007 10 09, 16:29)
Atsiusiu knyga. Nera ko bijoti jos skaityti. Juolab, kad ji parasyta tikrai idomiai ir itraukia. Neturite ko prarasti. Galite tiesiog rukyti ir skaityti. O perskaite - arba mesti, arba ne. Nereikes daryti nieko, ko nenorite.

drinks_cheers.gif

O pati taip ir metei? g.gif
Atsakyti
taip
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2007 10 09, 15:29)

drinks_cheers.gif

Savaitę nerūkau 4u.gif Specialiai atsidėjau knygą skaityti tada kai rūkyti neturėsiu jokių galimybių biggrin.gif Kol kas negrįžau į normalų gyvenimą, bet tikiuosi viskas taip ir liks blush2.gif
Atsakyti