Įkraunama...
Įkraunama...

pielonefritas

sweikutes.stai wa pries tris sawaites buwo diagnozuotas pielonefritas. ziaurus antibiotiku kursas buwo prirasytas(10dienu 6kart i para leidziami +tabletes), i inksta istatytas stentas. pagerejimas aisku, buwo, bet toks ispudis, kad kuo toliau tuo blogiau darosi. nepavaikstau ir nepasedziu, nes skauda inksta ir slapimo pusle, ilgiau pavaiksciojus i tuoleta norisi, nors nieko ten nedarau... skundziausi tuo dar guledama ligoninej, bet wisi tikina, kad normalu, juk manyje swetimkunis.
wakar neistwerus nuejau pas urologa. net apziuret nenorejo, tik kai wyras uzsimine apie pazintis siokias tokias, tada nusiwede i echoskopijos kabineta. regis wiskas gerai, inkstas funkcionuoja puikiai. tik wa is kur tas nezmoniskas skausmas? guzcioja peciais urologas nieko negali pasakyt. gal tau per dideli stenta idejo?
sunku net iki wc nueit, o ka bekalbet apie butinybe apsikuopti namus. dar atostogos baigiasi, wel i paskaitas tureciau eit nuo pirmadienio. nedarbingumo niekas neduoda, nes esu "darbinga". hrrr....zodziu..... unsure.gif

kaip jum sekesi kowot su sita baisybe? negi cia man wienai taip sunku? verysad.gif
Atsakyti
o kodėl ėjai pas urologą? Imk siuntimą pas nefrologą, tikrai tokių skausmų neturėtum kentėti
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2007 02 10, 20:29)
o kodėl ėjai pas urologą?  Imk siuntimą pas nefrologą, tikrai tokių skausmų neturėtum kentėti

kad as zinociau kas tas yra "nefrologas" blush2.gif gulejau nestumo patologiniam, kiek zinau weze tuneliais i urologini ir ten ta stenta idejo urologinio skyriaus vedejas. ir is seimos gydytojos gawau siuntima pas urologa o ne nefrologa.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2007 02 11, 03:31)
kad as zinociau kas tas yra "nefrologas"  blush2.gif gulejau nestumo patologiniam, kiek zinau weze tuneliais i urologini ir ten ta stenta idejo urologinio skyriaus vedejas. ir is seimos gydytojos gawau siuntima pas urologa o ne nefrologa..  g.gif

nefrologas yra inkstu gyd.kiek zinau nestumo metu gan pablogeja inkstai tai del nestumo bet pas nefrologa apsilankyk bus ramiau gal kuo pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 02 11, 17:13)
nefrologas yra inkstu gyd.kiek zinau nestumo metu gan pablogeja inkstai tai del nestumo bet pas nefrologa apsilankyk bus ramiau gal kuo pades 4u.gif

aciu uz informacija, bandysiu ieskot pagalbos 4u.gif
Atsakyti
wa issaiskinau kas nefrologas ax.gif cituoju...
"Nefrologai gydo lėtines, įgimtas ikstų ligas, o tokiu atveju, kaip Jūsų, kai yra trnzitoriniai sutrikimai, pagalbą teikia urologai"
Atsakyti
man yra letinis pielonefritas, as visada konsultuojuosi su nefrologais, ir kai guliu ligoninej ir guldo i nefrologini skyriu. siaip skausmu nebuna, tik kai paumejimas tada uzeina, kad net susilenkti negali, ir isvis nezinai kuri gala skauda.
praito ir sio nastumo metu buvo po viena paumejima, tai kadangi jau zinau kokiem vaistams jautri esu, iskarto leidzia cefuroksima 7 dienas, 10 niekada neprireike.
Ir pastoviai snaguoliu sultys, arba care lady, takazoles meskauoges, pamainom kaitalioti.
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2007 02 13, 04:18)
wa issaiskinau kas nefrologas  ax.gif  cituoju...
"Nefrologai gydo lėtines, įgimtas ikstų ligas, o tokiu atveju, kaip Jūsų, kai yra trnzitoriniai sutrikimai, pagalbą teikia urologai"

sveikos mergaites,
susiduriaus su problema ir nezinau ka daryti. esu 22 savaites nescia. visai netiketai pradejo skaudeti desine juosmens puse, bet ziauriai. paskui desine pilvo puse, tada jau pradejo skaudeti viska. pradejau vemti. kai nuvaziavau i ligonine, is pradziu itare gresianti persileidima, bet apziurejusi ginekologe nusiunte pas urologa. padare kraujo ir slapimo tyrimus. kraujyje rado 18 liaukocitu, kai norma yra nuo 4 iki 9. slapime rado 250 eritrocitu, baltymo 0,25, bet visiskai nerado liaukocitu. urologas apziurejo echoskopu ir, pasak jo, "nieko labai blogo nepamate", inkstai atrode visai normaliai. bet "del visa ko" liepe gerti unasyn antibiotikus ir i apziuros lapa irase polienefrita su klaustuku. manes toks paaiskinimas ir abejones nenuramino. antibiotiku ta diena negeriau. kita diena jauciausi visai gerai, nebuvo jokios temperaturos, beveik niekas neskaudejo. teraupiaute nusiunte i santariskes. ten padare pakartotinius tyrimus. kraujas buvo visai neblogas, liaukocitu rode tik 9,23, tai yra vos daugiau nei norma. slapime nerado nei kraujo, nei liaukocitu, baltymo rado 0,1. echoskopuotojas inkstuose irgi nieko blogo nerado. zodziu pasake nieko negert ir vaziuot namo.
po keliu dienu santariskese vel kartojo tyrimus ir liaukocitu kraujyje rado 8,5, tai yra visai norma, slapimo tyrimas irgi buvo visiiskai geras, tai yra nerado nei liaukocitu, nei eritrocitu, nei baltymo.
mano ginekologe pasake, kad tyrimai yra geri ir antibiotiku gerti man nereikia. bet mergaites, ziauriai bijau. juk kazkas cia buvo. kad kokia infekcija nebutu isiveisus. siaip jauciuosi normaliai, tik karts nuo karto ta desini nugaros sona pamaudzia. ir dar i toleta labai daznai lakstau, ir labai mazai pasislapinu. buvau pas urologa, sakau gal su pusle kas, bet jis sake, kad slapime nera nei liaukocitu, nei baltymo, nei eritrocitu. dare ir slapimo paseli, jame niekas neuzaugo. zodziu, kaip ir nieko. bet kai slapimo mikroskopija dare, bakteriju rodo 1 bala. gydytojai nieko nesako ir nieko negydo. sako, jei bus blogiau kas, tada ir ziuresim.
gal kazkam panasiai buvo??????? baigiu nuprotet nuo visokiu minciu. siandien dar vaikiukas vos vos juda, nors anskciau dauzydavosi labai...
Atsakyti
Gali buti kad tau vaikutis uzspaudzia slapimtakius del to ir skauda. Jeigu daznai lakstai slapintis, pagerk geriau care lady, ten spanguoliu ir ryksteniu ekstraktas, dezinfekuoja slapimtakius. Pas mane letinis pielonefritas, leukocitu visada buna nuo 25 iki 75, kai paumeja ir 500 siekia verysad.gif Ir visada viena bakterija tas vadinamas nitritas veisiasi. Jau del tos bakterijos reikia ziureti kam jautri ir skiriami tam tikri vaistai. as kartais i ja nebekreipiu demesio jei gerai jauciuosi.nes kuo toliau tuo labiau ji darosi atspari
Atsakyti
aciu Tau wilike labai, kad atsiliepei. va ir man kazka panasaus gydytojai bande sakyt apie uzspausta slapimtaki. bet as tada vis tiek nesuprantu, yra pas mane tas uzdegimas ar nera:( reikia vaistus gert ar nereikia:( o pas Tave slapime liaukocitu tiek rodo ar kraujyje? nes mano slapime jokiu liaukocitu nera. ir kai daro ta standartini slapimo tyrima, tai neranda jokiu bakteriju, rodo tik kai slapimo mikroskopija darausi. o paselyje niekas neuzauga. zodziu nesuprantu:( labai bijau, kad vaikiukui tai nepakenktu. o blogiausia, kad ginekologe sako, kad kol kas nieko nedaryt ir laukt. bet jei ta bakterija pas leliu paklius...
Atsakyti
Pas mane slapime leukocitai. kraujas jokio uzdegimo nerodo. ir bakterija uzauga beveik visada. ir pirma nestuma taip buvo, vaikutis sveikut sveikutelis. nepergyvenk. gal tikrai uzspaudzia slapimtaki ir gaunasi skausmas, tas pats kas kentetum ir neitum slapintis. geriau pasitikrink karts nuo karto. O spanguoles bet kokiu atveju nepamaisys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2008 05 18, 13:18)
Pas mane slapime leukocitai. kraujas jokio uzdegimo nerodo. ir bakterija uzauga beveik visada. ir pirma nestuma taip buvo, vaikutis sveikut sveikutelis. nepergyvenk. gal tikrai uzspaudzia slapimtaki ir gaunasi skausmas, tas pats kas kentetum ir neitum slapintis. geriau pasitikrink karts nuo karto. O spanguoles bet kokiu atveju nepamaisys  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Mano drauge ir nestumo metu turejo pielonefrita- jai gime sveika mergyte.. O spanguoles - gerai mirksiukas.gif
Atsakyti