Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

NU JO DEL LEPINIMO TAI JAU CIA KITA KALBA. NORS MANO MAMA NEAISKINA KAIP AUGINTI, AUKLETI, BET PALEPINA. DABAR DAR NEPERDAUGIAUSIA IR YRA KAIP LEPINTI, NEBENT ZAIDIMAIS. BET MANAU, KAD ATEIS LAIKAS, KAD IR ZAISLU BUS PERDAUG IR KAIKURIEMS KAPRIZAMS NUSILEIDZIAMA. NORS AUGANTIS VAIKAS GREIT ATSIRINKS IS KO KA GALIMA GAUTI. TAI KAIP SAKOMA:KAIP PASIKLOS, TAIP ISMIEGOS. bigsmile.gif
Papildyta:
TIESA, NET NEZINAU, KAIP BUTU SUSIKLOSTE SIE REIKALAI, JEI MANO MAMA GYVENTU KARTU, AR UOSVENE KAZKUR NETOLIESE. g.gif BET MANAU, KAD SU MANO CHARAKTERIU, VISKAS TAIP IR BUTU. biggrin.gif BEJA IR VYRAS NEPAKENCIA KAI YRA KISAMASI. MES VISADA ISKLAUSOME PATARIMO AR PRIIMAME PAGALBA, JEI TO REIKIA. BET NIEKADA NETOLIARAVOME AISKINIMO AR KISIMOSI KUR NEREIKIA. devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2008 04 06, 22:51)
Na, aš negaliu sakyt, kad visiškai atsisakau mamos pagalbos, visada džiaugiuosi, kad ji pabūna su dukryte, kai nuvažiuojam pas tėvukus..Žinau, kad myli tą anūkę be galo, bet ta meilė jau perdėtai didelė gaunas...  doh.gif  Bijau pagalvoti, koks prasidės lepinimas mano vaiko, kai jis bus didesnis..  doh.gif  Nenoriu to..  schmoll.gif  Jau dabar kiek prašau, kad neduotų dukrytei iš buteliuko labai saldžių gėrimų, kad dantukai negestų, bet ne, juk reikia, kad vaikui būtų skaniau..  doh.gif  Jau dabar galima jai duot visokių saldumynų, nes juk kaip atrodo, kad visi valgo, o vaikui neduoda..  doh.gif  Arba namie karšta, visi su maikutėm trumpom rankovėm, bet vaikui būtinai reik megztuką uždėt, nes juk gali sušalti, nesvarbu, kad vaiką išberia iškart prakaitiniais spuogais, plaukučiai garbanojas nuo drėgmės, kad karšta..  doh.gif Vis prašau, kad nenešiotų vaiko ant rankų ištisą dieną, paskui būna didžiausi skandalai, kai man vėl reikia vienai su ja pasilikti, jau tarp žaislų nepaliksi, reikia, kad ant rankų nešiotų kas..  doh.gif  Ir tokių pavyzdžių begalės..  doh.gif  Ir pastoviai kartoja, kokia aš bloga mama, kad neduodu vaikui to ar ano, nors be to dalyko vaikas tikrai užaugtų sveikas ir laimingas..  4u.gif  Va tokių "patarimų ir nurodymų" negaliu pakęst ir nepakęsiu..  schmoll.gif  Būna ir pykčių, ir ašarų, ir nekalbadienių, bet...  unsure.gif

drinks_cheers.gif nepasiduok, tu esi savo mergytei MAMA, o močiutė-tik močiutė ax.gif aš jau perėjau per visą tai, ką tu papasakojai, ir dabar užtenka tik mano žvilgsnio, kad abi močiutės suprastų, kad kažką pasakė ar padarė "ne į temą" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidukas: 07 balandžio 2008 - 06:42
niekas mums nepadeda nei mamos,nei anytos,tipo darbininkes labai,nors jau atejo metas pailsieti(pensininkes).
Atsakyti
QUOTE(olgacka @ 2008 04 08, 10:34)
niekas mums nepadeda nei mamos,nei anytos,tipo darbininkes labai,nors jau atejo metas pailsieti(pensininkes).

na del mamos tai nezinau, bet, kad anyta nepadeda, tik dziaukis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bloga @ 2008 04 06, 20:41)
ale koks pazistamas jausmaaaas  doh.gif manoji mamaite irgi tokia pat, ir tiesa sakant, labai daaaaug tokiu mamu zinau, kurios tik kritikuoja ir patarineja savo dukroms..
ale, kad ir siandien nuvaziavom su dukra pas mama, vaikas aprengtas megztuku, striuke, kuri uzsitraukia iki nosies, tai ta vis tiek atitempe dar savo salikeli is senoliu skrynes ir nori tam vaikui dar uzmuturiuot ant nosies.. jos supratimu, nuo tokazkas turetu pasikeist..
kartais tenka tikrai rimtai mum susiremt..  rolleyes.gif

nu jei mamo mamaitė taip darytų, tai tikrai pasakyčiau močiut atsipeikėk. Bet jos deja nebeturiu. o uošvienei nieko negaliu pasakyti g.gif nu sakau, bet kad ji neklauso. sakau neduok pirktinių sulčių, nes beria mažę tai ji tyčia duoda. pratinu nuo buteliuko, mergytė nedaro iš to tragedijos, mat moka iš puodelio gražiai gerti, o baba nupirko buteliuką su soske ir būtinai girdo tik iš jo. Ot, jai atrodo kad vaiką kankinam,. ir dar be to mano vyrui viską sako, kokia aš bloga mama, nemyliu vaiko ir badu marinu, kad vaikas ligonis, turi kirmėlių, mažakraujystė ir nusilpimas, o dar pamiršau, skrandžio uždegimas. jai atrodo, kad vaikas nevalgo, mažai sveria ir nuolat blogsta. Va, jau sako, kilogramas nukrito, prieš savaitę svėrė 12 o dabar tik 11. manau, kad uošvienė greičiau mirs nuo nervų, negu mano vaikas badu. vai vai vai doh.gif nu ne visada ji taip "pušta' bet kuo toliau, tuo dažniau.Aš dėl jos pradedu bijoti, gal čia kokios ligos pradžia, tokie nusišnekėjimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2008 04 08, 11:31)
nu jei mamo mamaitė taip darytų, tai tikrai pasakyčiau močiut atsipeikėk. Bet jos deja nebeturiu. o uošvienei nieko negaliu pasakyti  g.gif  nu sakau, bet kad ji neklauso. sakau neduok pirktinių sulčių, nes beria mažę tai ji tyčia duoda. pratinu nuo buteliuko, mergytė nedaro iš to tragedijos, mat moka iš puodelio gražiai gerti,  o baba nupirko buteliuką su soske ir būtinai girdo tik iš jo. Ot, jai atrodo kad vaiką kankinam,. ir dar be to mano vyrui viską sako, kokia aš bloga mama, nemyliu vaiko ir badu marinu, kad vaikas ligonis, turi kirmėlių, mažakraujystė ir nusilpimas, o dar pamiršau, skrandžio uždegimas. jai atrodo, kad vaikas nevalgo, mažai sveria ir nuolat blogsta. Va, jau sako, kilogramas nukrito, prieš savaitę svėrė 12 o dabar tik 11. manau, kad uošvienė greičiau mirs nuo nervų, negu mano vaikas badu.  vai vai vai  doh.gif  nu ne visada ji taip "pušta' bet kuo toliau, tuo dažniau.Aš dėl jos pradedu bijoti, gal čia kokios ligos pradžia, tokie nusišnekėjimai? g.gif

ZINAU GERA VAISTA NUO SITO "NUPUSIMO", TIESIO PARODYK KUR JOS VIETA. TIK CIA BE VYRO PAGALBOS NEAPSEISI fart.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2008 04 08, 14:31)
nu jei mamo mamaitė taip darytų, tai tikrai pasakyčiau močiut atsipeikėk. Bet jos deja nebeturiu. o uošvienei nieko negaliu pasakyti  g.gif  nu sakau, bet kad ji neklauso. sakau neduok pirktinių sulčių, nes beria mažę tai ji tyčia duoda. pratinu nuo buteliuko, mergytė nedaro iš to tragedijos, mat moka iš puodelio gražiai gerti,  o baba nupirko buteliuką su soske ir būtinai girdo tik iš jo. Ot, jai atrodo kad vaiką kankinam,. ir dar be to mano vyrui viską sako, kokia aš bloga mama, nemyliu vaiko ir badu marinu, kad vaikas ligonis, turi kirmėlių, mažakraujystė ir nusilpimas, o dar pamiršau, skrandžio uždegimas. jai atrodo, kad vaikas nevalgo, mažai sveria ir nuolat blogsta. Va, jau sako, kilogramas nukrito, prieš savaitę svėrė 12 o dabar tik 11. manau, kad uošvienė greičiau mirs nuo nervų, negu mano vaikas badu.  vai vai vai  doh.gif  nu ne visada ji taip "pušta' bet kuo toliau, tuo dažniau.Aš dėl jos pradedu bijoti, gal čia kokios ligos pradžia, tokie nusišnekėjimai? g.gif

gal senatvinis marazmas jai? tease.gif hihihi.gif nesuvokiu, kaip galima tokius dalykus kalbėti apie savo marčią g.gif Juk tai jos sūnaus pasirinkimas ir kaip ten bebūtų-ne jai spręst. Oi tos anytos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lidukas: 08 balandžio 2008 - 17:23
musu mociutes nesikisancios. pvz as pas savo mama klausiu kai ko prireikia o anyta nelabai ka supranta apie vaiku auginima tik viena turejus ir tai kai papsakoja tai man plaukai pasisiausia kai 2men kudikiui braskes dave paragaut tai ka ir pasako tai nieks demesio nekreipia lotuliukas.gif
va kas is anytos puses uzkerta tik tai kad kasdien skambina ir klausia AR JUS NESERGAT? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gyvenam pas mano tevus bet mano mama nesikisa ir nepatarineja, atein atik pasidziaugti su anukeliu.vyro mama ir nuostabi moteris, labai myli anukely ir visda paklausia ar gali paiimti an rranku ar pampersa pakeisti.as jai tiek papasakoju ka knygose ar SM randu apie vaikeliu auginima o ji sako kad jos laikas viskas kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2008 04 08, 14:31)

Jos liga senatve lotuliukas.gif
Atsakyti
man mama labai labai padejo.. thumbup.gif ir dabar padeda..nzn,ka be jos buciau dariusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sleon @ 2008 04 07, 02:20)
NU JO DEL LEPINIMO TAI JAU CIA KITA KALBA. NORS MANO MAMA NEAISKINA KAIP AUGINTI, AUKLETI, BET PALEPINA. DABAR DAR NEPERDAUGIAUSIA IR YRA KAIP LEPINTI, NEBENT ZAIDIMAIS. BET MANAU, KAD ATEIS LAIKAS, KAD IR ZAISLU BUS PERDAUG IR KAIKURIEMS KAPRIZAMS NUSILEIDZIAMA. NORS AUGANTIS VAIKAS GREIT ATSIRINKS IS KO KA GALIMA GAUTI. TAI KAIP SAKOMA:KAIP PASIKLOS, TAIP ISMIEGOS. bigsmile.gif
Papildyta:
TIESA, NET NEZINAU, KAIP BUTU SUSIKLOSTE SIE REIKALAI, JEI MANO MAMA GYVENTU KARTU, AR UOSVENE KAZKUR NETOLIESE.  g.gif BET MANAU, KAD SU MANO CHARAKTERIU, VISKAS TAIP IR BUTU.  biggrin.gif BEJA IR VYRAS NEPAKENCIA KAI YRA KISAMASI. MES VISADA ISKLAUSOME PATARIMO AR PRIIMAME PAGALBA, JEI TO REIKIA. BET NIEKADA NETOLIARAVOME AISKINIMO AR KISIMOSI KUR NEREIKIA. devil.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti