Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

Yra gal dar besimokančių savarankiškai? Norėčiau labai pradėti, tad jei yra gyvų šioje temelėje tai būtų labai šaunu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 16:51)
Yra gal dar besimokančių savarankiškai? Norėčiau labai pradėti, tad jei yra gyvų šioje temelėje tai būtų labai šaunu.  ax.gif

Aš tai metus universitete prasimokiau, per baigiamąją paskaitą visai lengvai su dėstytoja itališkai apie įvairius dalykus pašnekėjom wub.gif . Bet kažkaip daugiau pati ir nebesimokiau daugiau nieko rolleyes.gif Reikės kažko griebtis, kad visai nepasimirštų ta kalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 17:51)
Yra gal dar besimokančių savarankiškai? Norėčiau labai pradėti, tad jei yra gyvų šioje temelėje tai būtų labai šaunu.  ax.gif

Aš dar kartais prisėdu prie italų kalbos. Grynai savarankiškai. Tik dar nedaug temoku. Jei nori pradėti, tai ir pradėk...Juk yra tinklapių skirtų mokytis italų kalbą su itališkų žodžių tarimu.
Atsakyti
Labai noriu i Roma, tai mokaus italu kalbos savarankiskai. Kursus uzsisakiau is ICC, bet labai sunku. Be to dar neturiu laiko. Nieko, kol prireiks, ismoksiu smile.gif O kalba tikrai grazi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos!
Kai taip sauniai italu kalba visos gvildenat, tai ir as noriu!
Gal kuri zinot/siulot kokius vasaros intensyvius kursus (kad butu tik rugpjuciui ir rugsejui) Vilniuje?
Aaaaciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2008 07 31, 12:25)
4u.gif Sveikos!
Kai taip sauniai italu kalba visos gvildenat, tai ir as noriu!
Gal kuri zinot/siulot kokius vasaros intensyvius kursus (kad butu tik rugpjuciui ir rugsejui) Vilniuje?
Aaaaciu  4u.gif

kazkur maciau skelbima,kad intensyvus kursai nuo rugpjucio 1d. 130lt/men, tik dabar nebezinau kur, ivesk i google italu kalbos kurai, turetu ismest ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 17:51)

as labai noreciau pasimokinti, bet kazkaip nesigauna man savarankiskai. gerai butu kokia mokytoja rasti, del kursu vis neapsisprendziu kur cia geriau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau mokytis italų kalbos Kaune, bet nežinau kuriuos kursus pasirinkti. Gal kas mokesi ir gali parekomenduoti? smile.gif
Atsakyti
friends.gif jungiuos ir as i jusu rateli... bet cia tiek daug idomiu nuorodu radau doh.gif visa sestadienio diena nagrinejuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 07 13, 22:54)
Labai noriu i Roma, tai mokaus italu kalbos savarankiskai. Kursus uzsisakiau is ICC, bet labai sunku. Be to dar neturiu laiko. Nieko, kol prireiks, ismoksiu smile.gif O kalba tikrai grazi biggrin.gif

Sveikos.
O kada uzsisakei is ICC? As uzsisakiau pries koki menesi, bet dar nieko negavau. Parasiau e-maila-jokio atsakymo... unsure.gif
Atsakyti
sveikos, turiu pora CD italu kalba mokintis, ten zaidimo forma (firma EuroTalk), dar turiu vadoveliu italu kalba, ir dar vadoveli ir 2 CD prie tos knygutes. jeigu kam reikia tai laukiu AZ. del kainos susitarsim 4u.gif
Atsakyti
Labos Italiukes! 4u.gif

Patinka ir man be galo si kalba wub.gif Bet ir Ispanu labai grazi.. wub.gif Dvieju is karto neismoksiu, noreciau pradeti nuo lengvesnes pradziai..
Gal kuri zinot, kuri is siu dvieju kalbu lengvesne, gramatika ne tokia sudetinga, artikeliai ir galunes maziau painiojasi? Klausiu, nes nesu labai imli kalboms blush2.gif
Butu aciu begalinis! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madilana @ 2008 09 02, 18:20)
Labos Italiukes!  4u.gif

Patinka ir man be galo si kalba  wub.gif  Bet ir Ispanu labai grazi..  wub.gif  Dvieju is karto neismoksiu, noreciau pradeti nuo lengvesnes pradziai..
Gal kuri zinot, kuri is siu dvieju kalbu lengvesne, gramatika ne tokia sudetinga, artikeliai ir galunes maziau painiojasi? Klausiu, nes nesu labai imli kalboms  blush2.gif
Butu aciu begalinis!  4u.gif  4u.gif

pati bandžiau mokytis ispanų savarankiškai, o italų universitete (iš pradžių su lietuve dėstytoja, po to su itale), tai nežinau, man asmeniškai ta pati pradžia tokia apylygė atrodo. Iš tiesų labai panašios kalbos, pas mus erasmusininkai italai ir ispanai susišneka vienas su kitu savom kalbom kalbėdami lotuliukas.gif Šiaip man asmeniškai abi kalbos pasirodė ne itin sunkios, bet čia jau kaip kam.
Atsakyti