Yra gal dar besimokančių savarankiškai? Norėčiau labai pradėti, tad jei yra gyvų šioje temelėje tai būtų labai šaunu.

QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 16:51)
Yra gal dar besimokančių savarankiškai? Norėčiau labai pradėti, tad jei yra gyvų šioje temelėje tai būtų labai šaunu. 

Aš tai metus universitete prasimokiau, per baigiamąją paskaitą visai lengvai su dėstytoja itališkai apie įvairius dalykus pašnekėjom

QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 17:51)

Aš dar kartais prisėdu prie italų kalbos. Grynai savarankiškai. Tik dar nedaug temoku. Jei nori pradėti, tai ir pradėk...Juk yra tinklapių skirtų mokytis italų kalbą su itališkų žodžių tarimu.
Labai noriu i Roma, tai mokaus italu kalbos savarankiskai. Kursus uzsisakiau is ICC, bet labai sunku. Be to dar neturiu laiko. Nieko, kol prireiks, ismoksiu
O kalba tikrai grazi

Kai taip sauniai italu kalba visos gvildenat, tai ir as noriu!
Gal kuri zinot/siulot kokius vasaros intensyvius kursus (kad butu tik rugpjuciui ir rugsejui) Vilniuje?
Aaaaciu

QUOTE(LapėSnapė @ 2008 07 31, 12:25)

Kai taip sauniai italu kalba visos gvildenat, tai ir as noriu!
Gal kuri zinot/siulot kokius vasaros intensyvius kursus (kad butu tik rugpjuciui ir rugsejui) Vilniuje?
Aaaaciu

kazkur maciau skelbima,kad intensyvus kursai nuo rugpjucio 1d. 130lt/men, tik dabar nebezinau kur, ivesk i google italu kalbos kurai, turetu ismest

Papildyta:
QUOTE(Fraise @ 2008 07 06, 17:51)

as labai noreciau pasimokinti, bet kazkaip nesigauna man savarankiskai. gerai butu kokia mokytoja rasti, del kursu vis neapsisprendziu kur cia geriau

Sveikos, norėčiau mokytis italų kalbos Kaune, bet nežinau kuriuos kursus pasirinkti. Gal kas mokesi ir gali parekomenduoti?

QUOTE(susidomejus @ 2008 07 13, 22:54)
Labai noriu i Roma, tai mokaus italu kalbos savarankiskai. Kursus uzsisakiau is ICC, bet labai sunku. Be to dar neturiu laiko. Nieko, kol prireiks, ismoksiu
O kalba tikrai grazi 

Sveikos.
O kada uzsisakei is ICC? As uzsisakiau pries koki menesi, bet dar nieko negavau. Parasiau e-maila-jokio atsakymo...

sveikos, turiu pora CD italu kalba mokintis, ten zaidimo forma (firma EuroTalk), dar turiu vadoveliu italu kalba, ir dar vadoveli ir 2 CD prie tos knygutes. jeigu kam reikia tai laukiu AZ. del kainos susitarsim

Labos Italiukes!
Patinka ir man be galo si kalba
Bet ir Ispanu labai grazi..
Dvieju is karto neismoksiu, noreciau pradeti nuo lengvesnes pradziai..
Gal kuri zinot, kuri is siu dvieju kalbu lengvesne, gramatika ne tokia sudetinga, artikeliai ir galunes maziau painiojasi? Klausiu, nes nesu labai imli kalboms
Butu aciu begalinis!

Gal kuri zinot, kuri is siu dvieju kalbu lengvesne, gramatika ne tokia sudetinga, artikeliai ir galunes maziau painiojasi? Klausiu, nes nesu labai imli kalboms

Butu aciu begalinis!

QUOTE(Madilana @ 2008 09 02, 18:20)
Labos Italiukes!
Bet ir Ispanu labai grazi..
Dvieju is karto neismoksiu, noreciau pradeti nuo lengvesnes pradziai..
Butu aciu begalinis!

Butu aciu begalinis!

pati bandžiau mokytis ispanų savarankiškai, o italų universitete (iš pradžių su lietuve dėstytoja, po to su itale), tai nežinau, man asmeniškai ta pati pradžia tokia apylygė atrodo. Iš tiesų labai panašios kalbos, pas mus erasmusininkai italai ir ispanai susišneka vienas su kitu savom kalbom kalbėdami