Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

Na tada tikrai neturetu buti labai probelmatiska! 4u.gif kalbos tikrai panasios, o jie dar ir anglu moki!!! nes italu kalboje daug anglisku zodziu, tik jie taria juos taip kaip ir rasosi thumbup.gif tai nebus sunku manau
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2008 04 18, 14:17)
Na tada tikrai neturetu buti labai probelmatiska! 4u.gif  kalbos tikrai panasios, o jie dar ir anglu moki!!! nes italu kalboje daug anglisku zodziu, tik jie taria juos taip kaip ir rasosi thumbup.gif  tai nebus sunku manau

Jap anglu ir moku 4u.gif Na tikiuos pavyks man ten islekt...tik biski baisu kad ten l karsta vasara biggrin.gif
Atsakyti
Na ir tas karstis ten kitoks g.gif pamenu vaziuodavom su tevais vakare i parduotuves, tai rodydavo mazdaug 20laipsniu silumos- ir zinok jau vesoka budavo lotuliukas.gif
karstis istveriamas, kaitros metu vidudieni visi ilsisi, tad galima nuo saulytes pasislepti, o didziausia problema man budavo karstos naktys - niekaip negalejau iprasti doh.gif atsitempdavau visokius vejelius, kad per nakti pustu, bet mazai jie ten ka vedindavo, o man jau geriau miegot kai salta, tik ne kada karsta schmoll.gif
Atsakyti
Italijoje ne karšta... Italijoje geeeera wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rudens-vaikas @ 2008 04 10, 10:00)
bandykit gal ieškot per Italų kultūros centrą, mūsų dėstytoja minėjo, kad ten galima kažkaip susiorganizuot kursus vasarą Italijoj.

o mums tai dabar tikra italė (atvažiavusi iš Romos) pradėjo dėstyt  wub.gif  thumbup.gif

http://www.italian-l...ge-courses.net/
Toks ir organizavimasis, registruojiesi, moki ir važiuoji.
Atsakyti
Sveikos,

prisireikė ir man mokintis italų kalbos.

gal žinot ar yra koks geras italų - lietuvių kalbos žodynas? kaip anglų yra anglonas, prancūzų frankonas, o kaip su italais? g.gif

dar gal lankančios tą italų kultūros institutą žino kaip galima jiems prisiskambinti? nes internete telefono numerio nerandu schmoll.gif doh.gif o noriu pasiklausinėt.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2008 04 21, 16:13)
Italijoje ne karšta... Italijoje geeeera  wub.gif
Papildyta:
http://www.italian-l...ge-courses.net/
Toks ir organizavimasis, registruojiesi, moki ir važiuoji.

Cia tavo zinutes nemaciau o sita puslapi tik neseniai aptikau..tada kai man jo nebereikejo nes jau su mokyklom e -mail susirsineju ir renkuos i kuria vaziuosiu doh.gif bigsmile.gif as menesiui vaziuoju...tai jau del karscio turbut skirtumo nelabai ir bus ar nuo birzelio 10pradesiu ar nuo 23? g.gif ten tos pora svaiciu vargu ar lemia ka, m? 4u.gif
Atsakyti
Mayte, I'm here, feel free klausti, kas domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 01, 18:25)
Cia tavo zinutes nemaciau o sita puslapi tik neseniai aptikau..tada kai man jo nebereikejo nes jau su mokyklom e -mail susirsineju ir renkuos i kuria vaziuosiu  doh.gif  bigsmile.gif as menesiui vaziuoju...tai jau del karscio turbut skirtumo nelabai ir bus ar nuo birzelio 10pradesiu ar nuo 23?  g.gif ten tos pora svaiciu vargu ar lemia ka, m? 4u.gif

Caylee jei cia ateisi tai gal galetum pasakyt ar ten jau tam italu kulturos insitute jie zino datas vasaros kursu? Nes kai as su jais snekejau tai jie dar nezinojo... Kokia ju kaina ten gaunas? smile.gif ir gal dar galetum daugiau papasakot apie ta univera kur nori stot? Kokia nuorodele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 04, 18:03)
Caylee jei cia ateisi tai gal galetum pasakyt ar ten jau tam italu kulturos insitute jie zino datas vasaros kursu? Nes kai as su jais snekejau tai jie dar nezinojo... Kokia ju kaina ten gaunas? smile.gif ir gal dar galetum daugiau papasakot apie ta univera kur nori stot? Kokia nuorodele?  blush2.gif

Hm, na as viska ziuriu to instituto puslapyje...Kaina man rodos butu apie 500 lt kazkur, ir kaip supratau yra dvi pamainos g.gif Nezinau, as jiems emaila ruosiuos parasyti ir smulkiau isklausineti.
Apie univera parasysiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 05 01, 17:25)
Cia tavo zinutes nemaciau o sita puslapi tik neseniai aptikau..tada kai man jo nebereikejo nes jau su mokyklom e -mail susirsineju ir renkuos i kuria vaziuosiu  doh.gif  bigsmile.gif as menesiui vaziuoju...tai jau del karscio turbut skirtumo nelabai ir bus ar nuo birzelio 10pradesiu ar nuo 23?  g.gif ten tos pora svaiciu vargu ar lemia ka, m? 4u.gif

Man tai tikrai nelemtų - bet tai aš lengvai karštį pakeliu doh.gif
Kuriam laikui važiuoji ir kur?
Oh, vargas su tuo Italų kultūros institutu - iki šiol neaišku, kada galėsiu važiuoti į Romą (o žinau, kad važiuosiu), o už bilietus pačiai susimokėti reikės (kaip ir už pragyvenimą), o vakar Flylal akcija prasidėjo bilietams. Gerus 300 Lt būtų galima sutaupyt. Pasiguodžiau. Nors - non me ne frega niente - svarbu išvažiuot.

Žodynu naudojuos ne lietuvišku. Na, aišku, turiu tą mažytį geltoną darbe po ranka (tokį jį visi turi). user posted image

Vą šitą.
Bet mane jame neužtenka žodžių. Iš internetinių resursų naudojuos yandex.ru žodynais (labai gerai) arba bet kuo, ką pasiūlo google. Kasdieniam naudojimui - italiano - russo, russo - italiano, 50 000 žodžių, kritiniu atveju Garzanti Il grande dizionario italiano, aiškinamasis žodynas 250 000 žodžiu.
Jei kam įdomu, galėčiau perleisti porą vaikiškų itališkų knygučių (už šokolaaadą) ir Italiano per stranieri mokomąsias knygas - išaugau jau iš jų.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o gal kas mokytoja kokia gera italu kalbos zinot? unsure.gif
Reikia vienam draugui, nes as tingiu blush2.gif
Atsakyti
Chiao! As irgi mokausi pagal ICC programa smile.gif visai nieko wink.gif turiu papildomai vadoveli ir
keleta disku su programomis, tik siuo metu visai nebeturiu tam laiko blush2.gif
SM forume yra kelios temeles italu kalbai:
Pokalbiai italiskai
Italu kalba
Beje ir internetas visagalis mirksiukas.gif
Labai smagus puslapiukas - pokalbiu svetaine, kur gali surasti sau ne viena drauga, bendraujanti kuria tik nori kalba.
www.sharedtalk.com
Atsakyti