QUOTE(Mayte @ 2008 05 01, 17:25)
Cia tavo zinutes nemaciau o sita puslapi tik neseniai aptikau..tada kai man jo nebereikejo nes jau su mokyklom e -mail susirsineju ir renkuos i kuria vaziuosiu

as menesiui vaziuoju...tai jau del karscio turbut skirtumo nelabai ir bus ar nuo birzelio 10pradesiu ar nuo 23?

ten tos pora svaiciu vargu ar lemia ka, m?
Man tai tikrai nelemtų - bet tai aš lengvai karštį pakeliu
Kuriam laikui važiuoji ir kur?
Oh, vargas su tuo Italų kultūros institutu - iki šiol neaišku, kada galėsiu važiuoti į Romą (o žinau, kad važiuosiu), o už bilietus pačiai susimokėti reikės (kaip ir už pragyvenimą), o vakar Flylal akcija prasidėjo bilietams. Gerus 300 Lt būtų galima sutaupyt. Pasiguodžiau. Nors - non me ne frega niente - svarbu išvažiuot.
Žodynu naudojuos ne lietuvišku. Na, aišku, turiu tą mažytį geltoną darbe po ranka (tokį jį visi turi).
Vą šitą.
Bet mane jame neužtenka žodžių. Iš internetinių resursų naudojuos yandex.ru žodynais (labai gerai) arba bet kuo, ką pasiūlo google. Kasdieniam naudojimui - italiano - russo, russo - italiano, 50 000 žodžių, kritiniu atveju Garzanti Il grande dizionario italiano, aiškinamasis žodynas 250 000 žodžiu.
Jei kam įdomu, galėčiau perleisti porą vaikiškų itališkų knygučių (už šokolaaadą) ir Italiano per stranieri mokomąsias knygas - išaugau jau iš jų.