Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

N aman tarimas tai super lengvas italu kalbos smile.gif Va su ispanu tarimu tai buvo problemu blush2.gif Reiks veliau ir man surast tuos psl. kur laisvalaikiu paziurineju, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
Labas visoms besimokancioms,

Prasau jusu patarimo: noriu pradeti mokintis italu arba ispanu kalbos.
Gal galetumet patarti, kuri labaiu vertingesne. (pliusai ir minusai)
Buciau labai dekinga. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
neįmanoma patarti smile.gif viskas priklauso nuo žmogaus ir situacijos. Aš iki šiol mokėjau ispanų ir buvau patenkinta savo pasirinkimu ją išmokti, bet šiemet prisireikė italų ir skubiai teko pradėti mokytis. Tai mano situacijoj aš gailiuosi, kad tuo metu kai galėjau rinktis, pasirinkau ispanų, o ne italų ax.gif Nors neneigsiu, kad vienos kalbos mokėjimas padeda lengviau išmokti ir įsisavinti kitą kalbą.
Jeigu norit mokytis grynai dėl savęs, gal reiktų atsižvelgti į tai, kad ispanų k. daugiau šalių paplitus g.gif nors vėlgi sakoma, kad italų labai graži ir melodinga kalba biggrin.gif aš sakau, kad neįmanoma patart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerka @ 2009 08 04, 21:19)
Prasau jusu patarimo: noriu pradeti mokintis italu arba ispanu kalbos.
Gal galetumet patarti, kuri labaiu vertingesne. (pliusai ir minusai)
Buciau labai dekinga. Aciu. 4u.gif

O as gailiuosi, kad pasirinkau italu - italiskai kalbama tik Italijoje. Jei dabar galeciau grizti atgal - rinkciausi ispanu.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 05, 08:44)
O as gailiuosi, kad pasirinkau italu - italiskai kalbama tik Italijoje. Jei dabar galeciau grizti atgal - rinkciausi ispanu.

Aciu visoms uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
ką nusprendei? smile.gif
Atsakyti
O as ne dienos nesigailejau, kad rinkausi italu ax.gif Atsirado galimybe pramokt ispnu - pabandziau ir nepatiko, nes su ta ispanu tartim nenese man kantrybe blush2.gif Taigi siulyciau su abieju kalbu bent jau su paciais paprasciausiais pagrindais susipazint ir tada apsisprest, kuri pasirodys lengvesne ir labiau prieinamesne 4u.gif
Atsakyti
Duok dieve ir man valios ismokti sia kalba, nes ziauriai man ji patinka, o ypac dievinu tas senas italu dainas. Tik, kad va, pas mane problemyte su ta valia. verysad.gif blush2.gif Griebiuosi vokieciu kalbas, griebiuosi anglu, kartais ir italu, o rezultas tad, kad nei vienos nemoku. blush2.gif
Atsakyti
taip, valios bet kokiam nepriverstiniam darbe reikia. Man tas mokymasis daugiau gal net kaip malonumas ax.gif nors dabar pamokų įvairovė kokia didelė bigsmile.gif jaučiu niekada nenusibos hihihi.gif
Viena ko pasigendu savo mokymesi (nors dar gerai ir neieškojau), lengvai suprantamų filmų su itališkais titrais.
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 08 06, 16:56)
Viena ko pasigendu savo mokymesi (nors dar gerai ir neieškojau), lengvai suprantamų filmų su itališkais titrais.

Zinau kad Rai Uno kanalas turi tokia funkcija, kad galima titrus isijungt. Tereikia tik kad televizorius teleteksta turetu ir aisku ta kanala kad rodytu biggrin.gif Daznai isijungiu titrus, kai uztaikau ant vaiku programu savaitgaliais, nes ten lengvai ir suprantamai viska sneka blush2.gif

O man dar va patinka vaikiskas pasakas pasiskaityt IS CIA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 08 06, 11:13)
ką nusprendei? smile.gif

Labiau noriu italu (del melodingo skambesio smile.gif ) , bet manau, kad pasiriksiu ispanu. Dar pasityrinesiu vienos ir kitos kalbos kursu galimybe Kaune. Nes pradziai galvoju pati savarankiskai pirmaji lygi iveikti, o po to lankysiu kursus.
As is marijampoles ir labai gaila, kad tokioj provincijoj tokiu kursu nera.... na ka padarysi, Kaunas irgi netaip jau ir toli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerka @ 2009 08 07, 10:21)
Labiau noriu italu (del melodingo skambesio smile.gif ) , bet manau, kad pasiriksiu ispanu. Dar pasityrinesiu vienos ir kitos kalbos kursu galimybe Kaune. Nes pradziai galvoju pati savarankiskai pirmaji lygi iveikti, o po to lankysiu kursus.
As is marijampoles ir labai gaila, kad tokioj provincijoj tokiu kursu nera.... na ka padarysi, Kaunas irgi netaip jau ir toli smile.gif

Na, jei jau susiruosei pati mokytis, tai gal tada visai nieko butu ICC kursai pastu? smile.gif
Atsakyti