aš tai galvoju, kad neverta pinigų mėtyt, kai internetas pilnas gėrybių

QUOTE(node @ 2009 08 07, 12:26)
Neverta tai neverta, bet jei jau zmogus pasiryzes i kita miesta vazinet....

QUOTE(liniote @ 2009 08 06, 17:03)
Na zinok net as pasiskaiciau, negalejau atsispirti. Net nustebau, kad beveik viska suprantu. Paciai kalbeti aisku butu daug sunkiau, nes jau pamirsau viska, italiskai pakalbeti teko tik vienakart Italijoje ir keleta kartu darbe

QUOTE(liniote @ 2009 08 07, 12:42)
tai žinoma, kiekvieno nuomonė kitokia gali būti

QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 07, 13:11)
Na zinok net as pasiskaiciau, negalejau atsispirti. Net nustebau, kad beveik viska suprantu. Paciai kalbeti aisku butu daug sunkiau, nes jau pamirsau viska, italiskai pakalbeti teko tik vienakart Italijoje ir keleta kartu darbe 

man tai net pikta dėl to

QUOTE(node @ 2009 08 07, 13:34)
tai žinoma, kiekvieno nuomonė kitokia gali būti
aš apie save rašiau.
man tai net pikta dėl to
na bet neužilgo vyksiu atostogų į Italiją, tai praktikuosiuos išsijuosus 

man tai net pikta dėl to

Tai va, kad tu progu ne tiek jau ir daug buna (praktikuotis)... Gal reikia per facebook'a ar per skype'a susirasti draugu ir rasinetis, kalbetis.... na nezinau.
Labai gaila, kai idedi daug pastangu mokantis, o po to taip viskas uzsimirsta

Sveikos
Mokaus italų du mėnesius, sekasi visai neblogai,nes turėjau atostogas tai ir darbavausi iš peties. jau galiu susikalbėt per skype, daugmaž suprantu dainų tekstus
Man geriausi yra Pimsleur (yra mininovoj) audiobooks ir labai neblogą knygutę atradau "Conoscere l'italiano" pakankamai daug darbo ten, bet pagrindai tikrai labai gerai įsikala, be to, yra daug gramatikos, atsakymai, o didžiausias privalumas kaina - as mokejau 21 lt.
Betišsprendžiau tą knygutę, daugmaž (su žodynu) galiu skaityt knygas, bet vis tiek labai trūksta tolimesnės gramatikos (ypač tariamosios nuosakos). Lecca vadovėlio nesinori pirkt, nes pakankamai brangus, tuo labiau,kai jau pagrindus turiu, tai gal galit kokį anglišką vadovėlį parekomenduot? kurį būtų įmanoma susirast torrentuose? Svarbu,kad būtų gramatika ir užduotys su atsakymais
P.s man labai patiko tas paskaų puslapis !!! Ačiū

Mokaus italų du mėnesius, sekasi visai neblogai,nes turėjau atostogas tai ir darbavausi iš peties. jau galiu susikalbėt per skype, daugmaž suprantu dainų tekstus
Man geriausi yra Pimsleur (yra mininovoj) audiobooks ir labai neblogą knygutę atradau "Conoscere l'italiano" pakankamai daug darbo ten, bet pagrindai tikrai labai gerai įsikala, be to, yra daug gramatikos, atsakymai, o didžiausias privalumas kaina - as mokejau 21 lt.
Betišsprendžiau tą knygutę, daugmaž (su žodynu) galiu skaityt knygas, bet vis tiek labai trūksta tolimesnės gramatikos (ypač tariamosios nuosakos). Lecca vadovėlio nesinori pirkt, nes pakankamai brangus, tuo labiau,kai jau pagrindus turiu, tai gal galit kokį anglišką vadovėlį parekomenduot? kurį būtų įmanoma susirast torrentuose? Svarbu,kad būtų gramatika ir užduotys su atsakymais

P.s man labai patiko tas paskaų puslapis !!! Ačiū
galiu, turiu gan daug pamokėlių 
skype vardą į a/ž atsiųsk

skype vardą į a/ž atsiųsk

QUOTE(liniote @ 2009 08 06, 17:03)
Zinau kad Rai Uno kanalas turi tokia funkcija, kad galima titrus isijungt. Tereikia tik kad televizorius teleteksta turetu ir aisku ta kanala kad rodytu
Daznai isijungiu titrus, kai uztaikau ant vaiku programu savaitgaliais, nes ten lengvai ir suprantamai viska sneka
O man dar va patinka vaikiskas pasakas pasiskaityt IS CIA

O man dar va patinka vaikiskas pasakas pasiskaityt IS CIA

Aciu uz pasaku nuoroda, nes ji tikrai super

Aš pastaruoju metu labai daug itališkų dainų klausau
ir dar kartais klausydama žodžius skaitau, po to jau jaučiu, kad dainose žodžius atskiriu

ir dar kartais klausydama žodžius skaitau, po to jau jaučiu, kad dainose žodžius atskiriu

QUOTE(Chr. @ 2009 08 17, 09:33)
Aš pastaruoju metu labai daug itališkų dainų klausau

As ir zinok taip darau, ir labai man tas patinka