Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

QUOTE(Chr. @ 2009 10 07, 08:24)
Praeita savaite teko su ispanu pabendraut.. aisku buvo visokiu "eee... aaa..." biggrin.gif biggrin.gif Bet vistiek susisnekejau... Kita kart bus dar geriau biggrin.gif biggrin.gif

štai, apie ką ir kalbu - daugiau kalbinės praktikos reikia, tada ledai iškart ima sparčiai judėti pirmyn mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paulina25 @ 2009 10 07, 16:14)
Aš irgi vargstu su italų, labai jau norisi greit viską išmokt, bet deja deja... labai trūksta žodžių bagažo

sėkmės ir kantrybės mokantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2009 10 03, 13:02)
Šviestis daug vargo, mažai grožio, daug darbo ir darbe, kai krizė nepatogu šviestis. Nusipirksiu smile.gif
Tikra tiesa, ten pratybos ir vadovėlis. Aš mokausi pas Cristianą. Puiki dėstytoja.

MElka, gal kartais grupiokes busim? wink.gif As irgi pas cristiana mokausi. Kuriom tu dienom lankai? as 2dieni ir 4dieni nuo 18h
Atsakyti
QUOTE(virgulyte @ 2009 10 13, 07:58)
MElka, gal kartais grupiokes busim? wink.gif As irgi pas cristiana mokausi. Kuriom tu dienom lankai? as 2dieni ir 4dieni nuo 18h

žiū, pildosi IIC klanas bigsmile.gif biggrin.gif
Coraggio ragazzi! drinks_cheers.gif Peccato pero, che sul questo forum non si parli in italiano doh.gif
Atsakyti
o as pas Pierluigi Carolfi lankau. VPU biggrin.gif
Atsakyti
kur Kaune geri kursai?
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2009 08 15, 14:39)
Va cia yra lengvos gramatikos, kryziazodziu ir t.t., va cia ir dar cia
Scusi, jei kas kartojais 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Lucrezia @ 2009 08 30, 20:20)
CIAO  smile.gif
jungiuosi prie jūsų  ax.gif

trumpai pasidalinsiu savo italų kalbos mokymosi patirtimi  mirksiukas.gif  iš pradžių vieną semestrą lankiau kursus Instituto italiano di cultura Vilniuje  thumbup.gif  visi pažįstami, studijuojantys ir dirbantys Italijoje taip pat ten mokėsi, todėl ir rinkausi šią mokymo įstaigą. Plius, išduodamas Italų Švietimo ministerijos pripažintas baigimo atestatas, o jau mokytojai  thumbup.gif pradėjau nuo nulio italų kalbos mokytis, tuo tarpu mūsų šaunioji mokytoja Stefania (linkėjimai jai  wub.gif ) mokėjo vos kelis žodžius lietuviškai  lotuliukas.gif  tikras samgumėlis buvo bendrauti  biggrin.gif dabar nuo rudens planuoju toliau tęsti mokslus, bandysiu trintis į B1 lygį  blush2.gif
turimas žinias gilinti bent jau man labiausiai padeda filmų italų kalba žiūrėjimas (ČIA), itališkos spaudos skaitymas ir, savaime suprantama, kasdieninis bendravimas šia kalba  smile.gif
ai, ir dar prancūzų kalbos žinios man taip pat padėjo (ir tebepadeda) suprasti, apie ką eina kalba  blush2.gif  o ta žodžių maišalynė galvoje turbūt pas kiekvieną mokantį bent tris kalbas atsiranda  smile.gif  aš kartais sukuosi iš situacijos "suitalindama" vieną kitą prancūzišką žodelį  biggrin.gif

Labai ačių už filmų nuorodą, o gal žinai,ar galima čia užsidėt titrus? Dar truputį per aukšta spilotažas tik klausantis suprast wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dramaqueen @ 2009 10 19, 18:48)
Labai ačių už filmų nuorodą, o gal žinai,ar galima čia užsidėt titrus? Dar truputį per aukšta spilotažas tik klausantis suprast wink.gif

prego, į sveikatą wink.gif titrų ieškoti nebandžiau g.gif gal prie progos užmesiu akį biggrin.gif
šiaip geriausia pradėti nuo "lengvo turinio" filmukų wink.gif ir visai nebūtina visko suprasti, to dažnai nepavyksta padaryti ir patiems italams lotuliukas.gif tai ką jau ten mums norėt ax.gif pradžiai svarbu pagauti mintį, klausyti, išskirti žodžius ir pan.
drinks_cheers.gif
Papildyta:
jei dar yra šioje žemėje nemačiusių Bruno Bozzetto juokingų filmukų - užeikit čia lotuliukas.gif thumbup.gif

tiesa, kalbos čia ne itin daug biggrin.gif , bet vaizdzialis geras bigsmile.gif

o čia dar vieną superinį "mokytoją" ekspromtu radau biggrin.gif Learn Italain in 10 minutes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 19 spalio 2009 - 21:42
c'e' nessuno? unsure.gif
Atsakyti
Salve ragazze, siccome vivo in Italia lo parlo gia' abbastanza bene smile.gif E' un piacere entrare nel vostro piccolo gruppo dei amanti della lingua italiana smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kursus Kaune kasnors smile.gif
Pvz ziuriu yra kazkoks italu kalbu centras ar siaip italu centras, kuris rengia kursus, adresas berods donelaicio gatvej ar panasiai. Gal kas ten mokesi?...
Atsakyti
Buongiorno! Mi chiamo saulužė 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų. Jūs mokotės visos savarankiškai? ax.gif Tiesa, aš labai didelė mėgėja pradėti mokytis kalbą ir neišmokus sustoti. blush2.gif Taip mokiausi ispanų, prancūzų ir norvegų. Tikiuosi dabar išmokti normaliai italų kalba. O čia puslapis, kuriame galima parašyti žodį ir išgirsti jo tarimą, tikiuosi pravers kam nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saulužė_: 31 sausio 2010 - 15:46
O gal žinote kokįą noruodą, kur būtų kažkas panašaus į mūsų alfa.lt arba balsas.lt? blush2.gif
Atsakyti