Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

QUOTE(Melka @ 2009 10 02, 03:18)
Labos visos,

Mokausi italų kalbų kultūros institute A2 lygį. Gal kuri turite parduoti Qui Italia 2 knygeles (1 ir 2 dalis).

ciao 4u.gif patikslinu, kad yra vienas vadovėlis ir pratybų sąsiuvinys mirksiukas.gif
kol kas pačiai jų dar prireiks, tai neparduosiu biggrin.gif o šiaip gal pigiau būtų atsišviesti, ypač jei pvz. darbe yra galimybė mirksiukas.gif dar nuo dėstytojos l.priklauso - tarkim, mes A1 lygyje pas Stefanią tvarkingai iš knygų mokėmės, tuo tarpu dabar B1.1 pas Alessandrą kol kas vadovėlių sakė net nesinešti, nereikia doh.gif
Atsakyti
Šviestis daug vargo, mažai grožio, daug darbo ir darbe, kai krizė nepatogu šviestis. Nusipirksiu smile.gif
Tikra tiesa, ten pratybos ir vadovėlis. Aš mokausi pas Cristianą. Puiki dėstytoja.
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2009 10 03, 12:02)
Aš mokausi pas Cristianą. Puiki dėstytoja.

jos visos ten puikios mirksiukas.gif buona fortuna mokantis 4u.gif
Atsakyti
labas damos smile.gif turiu toki tiksla ismokt savarankiskai italu kalbos..man tas tiksla iskilo kai teko galimybes italijoje pavieseti ir zadu i ten isvaziuoti po keliu metu,bet dabar kai neturiu galimybes noreciau savarankiskai pasimokinti italu kalbos.gal pasiulytumet kokiu knygeliu su gramatika,zodynu ir pns.pradedanciajam?aciu is anksto 4u.gif lauksiu jusu patarimu ir visko kas tik pades mokintis italu kalbos ax.gif
Atsakyti
Aš Vilniuje knygyne Rotas pirkau gan neblogą knygą "Conoscere L'italiano". Labai nebloga. Kaina apie 20 lt
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 10 03, 23:04)
gal pasiulytumet kokiu knygeliu su gramatika,zodynu ir pns.pradedanciajam?

na, knygelių išmokti kalbą tikrai nepakaks schmoll.gif jei leidžia kišenė, užsirašykit į kursus ar bent kelias privačias pamokas palankykit, kad atsirastų bendras supratimas apie tarimą ir pan., o paskui jau galima ir knygas graužti, žiūrėti elementarius filmukus internete, bendrauti skype'o pagalba (du pastarieji mano nuolat praktikuojami būdai mirksiukas.gif ) ir pan.

ekspromtu rastas neblogas internetinis puslapiukas įvairiems lygiams - Impariamo l'italiano! ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 04 spalio 2009 - 20:01
QUOTE(Lucrezia @ 2009 10 04, 19:59)
na, knygelių išmokti kalbą tikrai nepakaks  schmoll.gif  jei leidžia kišenė, užsirašykit į kursus ar bent kelias privačias pamokas palankykit, kad atsirastų bendras supratimas apie tarimą ir pan., o paskui jau galima ir knygas graužti, žiūrėti elementarius filmukus internete, bendrauti skype'o pagalba (du pastarieji mano nuolat praktikuojami būdai  mirksiukas.gif ) ir pan.

ekspromtu rastas neblogas internetinis puslapiukas įvairiems lygiams - Impariamo l'italiano!  ax.gif

Vetuoju biggrin.gif
as savarankiskai mokausi ispanu ir italu.. italu dar nelabai sekas, nes neseniai pradejau, bet ispanu mokaus jau 2 metus ir sekas neblogai... : )
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 10 04, 21:13)
Vetuoju biggrin.gif
as savarankiskai mokausi ispanu ir italu.. italu dar nelabai sekas, nes neseniai pradejau, bet ispanu mokaus jau 2 metus ir sekas neblogai... : )

Aha aš irgi mokausi savarankiškai,tikrai neblogai sekasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selija: 04 spalio 2009 - 21:31
QUOTE(Selija @ 2009 10 04, 21:31)
Aha aš irgi mokausi savarankiškai,tikrai neblogai sekasi smile.gif

jo... tuo labiau, kad italu kalba ner tokia baisiai sunki...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 10 04, 21:13)
Vetuoju biggrin.gif

na, kiekvienam savo ax.gif aš pvz. neįsivaizdoju, kaip galima išmokti kalbą iš knygelių doh.gif turi girdėti tarimą, kalbėti, kalbėti ir dar sykį kalbėti bei turėti, kas taisytų daromas klaidas ax.gif pramokti tokiu būdu mokantis be abejo įmanoma, gerai išmokti - labai abejoju mirksiukas.gif būtų įdomu pamatyti, kaip pavyktų susišnekėti buitine kalba su atsitiktiniu pašnekovu lotuliukas.gif
aišku, nebent yra pakankamai laiko skaityti knygas, klausyti audio įrašų, žiūrėti video ir filmus, tada sutinku, kad galima neblogai pramokti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2009 10 06, 22:30)
na, kiekvienam savo  ax.gif  aš pvz. neįsivaizdoju, kaip galima išmokti kalbą iš knygelių  doh.gif  turi girdėti tarimą, kalbėti, kalbėti ir dar sykį kalbėti bei turėti, kas taisytų daromas klaidas  ax.gif pramokti tokiu būdu mokantis be abejo įmanoma, gerai išmokti - labai abejoju mirksiukas.gif  būtų įdomu pamatyti, kaip pavyktų susišnekėti buitine kalba su atsitiktiniu pašnekovu  lotuliukas.gif
aišku, nebent yra pakankamai laiko skaityti knygas, klausyti audio įrašų, žiūrėti video ir filmus, tada sutinku, kad galima neblogai pramokti rolleyes.gif

Ne, ner to laiko sitiem dalykam per daug.... tiesiog jau du metus mokaus, ir po truputi po truputi... Ir tikrai ismokau jau nemazai..
Praeita savaite teko su ispanu pabendraut.. aisku buvo visokiu "eee... aaa..." biggrin.gif biggrin.gif Bet vistiek susisnekejau... Kita kart bus dar geriau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.locuta.com

neblogas puslapėlis su gramatika.
Aš irgi vargstu su italų, labai jau norisi greit viską išmokt, bet deja deja... labai trūksta žodžių bagažo
Atsakyti