Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

QUOTE(balandinukai @ 2011 04 12, 14:29)
laba,

gal kas zinot/ girdejot kas moko italu kalbos  kaune ? ieskausi mokytojo, kuris mane uzvestu ant kelio, kazkada esu baigusi kelis lygius universitete, bet dabar prireike darbo reikalams, tai ieskau kas padetu vakarais patobulet , aciu  4u.gif

yra Kaune italų kalbos centras "Dante Alighieri", ten dirba tikri italai dėstytojais smile.gif jeigu įdomu čia jų internetinis puslapis

QUOTE(tradurre @ 2011 04 17, 09:57)
Gal įdomu:

labai bigsmile.gif
Atsakyti
O Šiauliuose nemokami dabar rengiami. thumbup.gif Galima iki 05.07 registruotis.
Atsakyti
Sveiki,

Gal ką nors domina itališki Focus žurnalai? Atiduosiu už simbolinę kainytę.
Atsakyti
Sveikos, as irgi nusprendziau mokytis sios nuostabios kalbos. Nusipirkau didziuli italu kalbos vadoveli, bet labai norisi ir 'qui italia' vadovelio ir ypac pratybu. Gal turetumete kas nors atsiusti? Buciau be galo dekinga.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ir as susigundziau italu kalbos kursais ax.gif gal kuri nors lanko koki gera ir nebrangu kalbos centra ar individualiai,patarkyt prasau ax.gif
Atsakyti
Ieškau italo mokytis tandemo metodu Vilniuje. Italų-lietuvių arba italų-rusų. ax.gif ir... nežinau, kur geriausiai ieškoti... g.gif
Gal galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(Fly100 @ 2011 05 08, 14:08)
O Šiauliuose nemokami dabar rengiami. thumbup.gif Galima iki 05.07 registruotis.

nebera taip?gal tebera????? gal turit skaitmeniniu knygu-zodynu italu kalba?
Atsakyti
sveiki,

gal kas mokesi italu kalbis icc pagalba ir butu galimybe nuskanuot knygas???o gal kam neberiekia ir galetu parduoti?
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors turite PIMSLEUR Italian reading booklets?? Buciau dekinga, jei pasidalintumete (atsilyginciau) 4u.gif
Atsakyti
hey,nera siauliuose kas mokytu italu k???

vienai savarankiskai ne taip sparciai einasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristinute* @ 2011 08 10, 19:05)
sveiki,

gal kas mokesi italu kalbis icc pagalba ir butu galimybe nuskanuot knygas???o gal kam neberiekia ir galetu parduoti?

Stai, kaip tik skelbimas ax.gif
http://www.skelbiu.l...s-12009377.html

Atsakyti
QUOTE(senjorita @ 2011 09 06, 13:52)

siaip sitie kursai tikrai neblogi. Esu su jais mokiusis anglu kalba, ir gerai ismokau biggrin.gif
Atsakyti