Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 08 23, 10:43)
hey,nera siauliuose kas mokytu italu k???

vienai savarankiskai ne taip sparciai einasi g.gif

ax.gif parasyk i az rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 02 17, 09:25)
Dar plepa italiskai va cia  4u.gif Tik seniai jau ten kas nors buvo. Galima atgaivinti. As dar negaliu plepet italiskai, moku tik pavienius zodzius biggrin.gif

Labas.
Pradėjau mokytis italų kalbos. Toje temoje apsilankiau, bet su savo žiniom dar ne kažką galiu ten parašyti. Būtų gerai, jei čia dar kas nors ateitų bandyt pakalbėt. biggrin.gif Nes ten, kaip supratau, jau mokančios visos. Bet irgi labai nurimus tema. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2011 11 11, 21:54)
Labas.
Pradėjau mokytis italų kalbos. Toje temoje apsilankiau, bet su savo žiniom dar ne kažką galiu ten parašyti. Būtų gerai, jei čia dar kas nors ateitų bandyt pakalbėt.  biggrin.gif Nes ten, kaip supratau, jau mokančios visos. Bet irgi labai nurimus tema.  verysad.gif

as galiu su tavim pasirasinet cia smile.gif Irgi moku tik pagrindus
Atsakyti
Oh, ciao thumbup.gif

La lingua italiana e bella, vero? Ma ancora io pago molto poco.

Fuori fa freddo. (lauke šalta) ? g.gif

Nerandu, kaip sudėt tuos ženkliukus virš raidžių, ar pvz. po l afostrofą (lyg taip vadinasi biggrin.gif ), kai reikia prieš balsius rašyt. g.gif Kur juos rast kompiuteryje? blush2.gif

Porą kartų per savaitę lankau kursus, jau šį tą pradedu suprasti. biggrin.gif Bet parašyti tai sekasi dar sunkiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 11 lapkričio 2011 - 22:51
Radau jau tuos ženklelius biggrin.gif Pasirodo reikėjo tk italų kalbą įsivest. doh.gif Tundra aš.

Atsakyti
[quote=Irvel,2011 11 11, 23:39]

La lingua italiana e bella, vero? Ma ancora io pago molto poco.

Ciao raggaze 4u.gif

Molto piacere!.. Parliamo italiano mirksiukas.gif

Irvel, ka norejai pasakyt "pago molto poco"? g.gif

pago> nuo bendr. pagare -> moketi..
paRLo > nuo bendr. parlare -> kalbeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas.

Jau man kitoje temoje išaiškino, kad į lankas nusikalbėjau biggrin.gif Ateik į Parliamo italiano temą. Arba gal iš ten galim čia persikelt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2011 11 23, 22:24)
Labas.

Jau man kitoje temoje išaiškino, kad į lankas  nusikalbėjau  biggrin.gif Ateik į Parliamo italiano temą. Arba gal iš ten galim čia persikelt.  g.gif

Grazie!.. Ir ten jau apsireiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir aš savo sumanymais pasidalinsiu... žadu kitais mokslo metais mokytis Italijoje, pagal mainų programą. esu dar tik moksleivė. mama šiandien klausė, ką man Kalėdoms dovanoti. tai pasakiau, kad knygą arba kursus. Knygos nerado, dabar apie kursus galvoju. tikriausiai gausiu! biggrin.gif būtų geriausia Kalėdų dovana iš visų iki šiol buvusių.
dabar planas mano toks: ryt paskambinsiu ir išsiaiškinsiu viską tiksliai apie tą programą. aprašyme parašyta, kad reikia būti du metus mokiusis italų kalbos, bet aš galvoju, kad nuo sausio iki vasaros galo normaliai mokydamasi, dviejų metų mokyklinę programą išeisiu tikrai. ar aš klystu? man atrodo, kad vidurinėj, per du metus italų kalbos mokymo, ne kažin ką gali išmokti. vis tik antra užsienio kalba. dvi pamokėlės per savaitę, ir nemanau, kad ten kas labai rimtai žiūri. taigi tikiuosi iki kito rudens turėti italų kalbos pagrindus (bent jau tiek)... mano draugas be jokių kalbos žinių gyventi išvažiavo ir per tris mėnesius jau kalbėjo, o per pusę metų jau visai laisvai.... na jį įsivaikino italų šeima...
Kursų ieškosiu Kaune. gal žinote kur geriausia būtų? esu nesveikai užsidegus šita idėja... labai man tos mainų programos reikia smile.gif
Atsakyti
o kiek kartu buna kursai? Ar duoda medziaga?
Atsakyti
4u.gif Sveiki, gal turetumete koki sveikinima su Kaledom ir Naujaisiais metais italu kalba?
Atsakyti
Dar nieko nezinau apie kursus. Bet tikriausiai 2 kartus per savaite bus... Kai ka zinosiu butinai papasakosiu. Tikriausiai bus is Dante Alighieri, nes norejau, kad destytojai butu gimtakalbiai. Kazkodel esu isitikus, kad taip geriausia...
Atsakyti