nu ir aš savo sumanymais pasidalinsiu... žadu kitais mokslo metais mokytis Italijoje, pagal mainų programą. esu dar tik moksleivė. mama šiandien klausė, ką man Kalėdoms dovanoti. tai pasakiau, kad knygą arba kursus. Knygos nerado, dabar apie kursus galvoju. tikriausiai gausiu!

būtų geriausia Kalėdų dovana iš visų iki šiol buvusių.
dabar planas mano toks: ryt paskambinsiu ir išsiaiškinsiu viską tiksliai apie tą programą. aprašyme parašyta, kad reikia būti du metus mokiusis italų kalbos, bet aš galvoju, kad nuo sausio iki vasaros galo normaliai mokydamasi, dviejų metų mokyklinę programą išeisiu tikrai. ar aš klystu? man atrodo, kad vidurinėj, per du metus italų kalbos mokymo, ne kažin ką gali išmokti. vis tik antra užsienio kalba. dvi pamokėlės per savaitę, ir nemanau, kad ten kas labai rimtai žiūri. taigi tikiuosi iki kito rudens turėti italų kalbos pagrindus (bent jau tiek)... mano draugas be jokių kalbos žinių gyventi išvažiavo ir per tris mėnesius jau kalbėjo, o per pusę metų jau visai laisvai.... na jį įsivaikino italų šeima...
Kursų ieškosiu Kaune. gal žinote kur geriausia būtų? esu nesveikai užsidegus šita idėja... labai man tos mainų programos reikia