Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wow, koks čia lobynas bigsmile.gif mano sesuo jau treti metai gyvena ir mokosi Italijoje -tai jau puikiai susikalba itališkai, o kai atvažiuoja į Lietuvą su savo diedu italu - tai man pasaulio pabaiga doh.gif jei jos šalia nėra. Te moku voi cafe, mandziare ir vsio, ai dar si, sorela, hihihi.gif Jaučiu teks mesti visus rankdarbius ir imsiuos mokytis, nes kalėdoms žada vėl atvažiuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 20 lapkričio 2007 - 20:18
mano sesuo irgi italijoj gyvena, tai as ir vis pagalvoju kad butu gerai bent minimaliai ismokti italu kalbos ax.gif
Atsakyti
O tai ko laukiat, a? ax.gif Tyli_tyla įmetė nuostabų link'ą, kur yra ir vadovėlių, ir gramatikų. Pačios galit mokintis. Nėra ta kalba tokia sunki bigsmile.gif O jei kas neaišku, klauskit, bendrai bandysim sprendimo ieškot thumbup.gif Svarbiausia, kad tik noro būtų wub.gif

Aš į italų paskaitas tai net nežinau, kodėl užsirašiau. Tiksliau norėjau į ispanų, bet vietos nebuvo. Tai nuėjau į italų biggrin.gif Bet kai gavom tokią nerealiai nerealią dėstytoją ir kai pamatėm, kad, atrodo, beveik nieko nesimokydami sugebėjom per du mėnesius išmokt tikrai nemažai, tai toks entuziazmas toliau mokytis užplūsta. Čia vienintelė paskaita, kurios per semestrą dar nėkart nepraleidau (nors studijuoju dalyką, kuris visai nesusijęs su kalbom) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 11 22, 13:55)
O tai ko laukiat, a? ax.gif  Tyli_tyla įmetė nuostabų link'ą, kur yra ir vadovėlių, ir gramatikų. Pačios galit mokintis. Nėra ta kalba tokia sunki  bigsmile.gif O jei kas neaišku, klauskit, bendrai bandysim sprendimo ieškot  thumbup.gif Svarbiausia, kad tik noro būtų  wub.gif

aš knygučių prisisiunčiau bet mokytis neprisiruošiu blush2.gif žinau kad bus nelegva tai baisu net imtis blush2.gif draugas (italas) man vis atsiunčia tokias pamokėles padarytas. ten dar tik daiktavardžiai, mot. vyr giminių galūnės, o man sunku net ir jas prisiminti doh.gif gal čia su atmintim prastai mastau.gif
aš vis pasvajoju kaip būtų gerai išmokti nesimokant lotuliukas.gif
įtariu su mokytoju mokymosi procesas lengviau eitųsi, vis didesnė motyvacija mokytis mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 11 24, 19:36)
aš knygučių prisisiunčiau bet mokytis neprisiruošiu  blush2.gif žinau kad bus nelegva tai baisu net imtis  blush2.gif draugas (italas) man vis atsiunčia tokias pamokėles padarytas. ten dar tik daiktavardžiai, mot. vyr giminių galūnės, o man sunku net ir jas prisiminti  doh.gif gal čia su atmintim prastai  mastau.gif
aš vis pasvajoju kaip būtų gerai išmokti nesimokant lotuliukas.gif
įtariu su mokytoju mokymosi procesas lengviau eitųsi, vis didesnė motyvacija mokytis mastau.gif

na, žinai, nuo mokytojo irgi nemažai priklauso. Va, jei mokytojas sugeba savo entuziazmu visus motyvuot mokytis, tai tada super thumbup.gif O šiaip man italų kalba bent jau visiškai nesunki kol kas schmoll.gif Ryt pradedam būtąjį laiką biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, sumasciau ir as italu kalba pasimokint...ir ziuriu netgi supermamoj yra keletas bendraminciu...parsisiusiu jusu nurodytas nuorodas ir radau cia ir as kazka, jei mokat rusiskai skaityt, tai bus nesunku...smile.gif
Italu kalba

Svarbiausios frazes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linushi: 19 gruodžio 2007 - 18:38
QUOTE(Linushi @ 2007 12 19, 19:37)
Sveikos merginos, sumasciau ir as italu kalba pasimokint...ir ziuriu netgi supermamoj yra keletas bendraminciu...parsisiusiu jusu nurodytas nuorodas ir radau cia ir as kazka, jei mokat rusiskai skaityt, tai bus nesunku...smile.gif
Italu kalba

Svarbiausios frazes

Sveika prisijungus ir sėkmės mokantis 4u.gif

Aš universitete vieną semestrą jau baigiau ir jau pradėjau laukti kito wub.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif reikia jūsų pagalbos blush2.gif gavau sveikinimą ir noriu kuo tiksliau jį išsiversti ax.gif Gal padėsite? Vi auguro Felice Anno Nuovo,e di tutti migliori nel il vostro via.
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2008 01 01, 17:08)
Labukas smile.gif reikia jūsų pagalbos blush2.gif gavau sveikinimą ir noriu kuo tiksliau jį išsiversti ax.gif Gal padėsite? Vi auguro Felice Anno Nuovo,e di tutti migliori nel il vostro via.

Linkiu Jums laimingų Naujųjų metų ir viso, kas geriausio Jūsų kelyje.

čia ta antra dalis taip pažodžiui išversta, bet esmė tokia 4u.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linushi @ 2007 12 19, 19:37)
Italu kalba

Svarbiausios frazes

patiko to svarbiausios frazės pavadiniamas: ciao cacao lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti