Maniske be yatingos prieziuros auga jau 4 metus
sedi ant palanges, tiesa kotas jau sumedejes...

Ar sulaukėte savo auginamų puansetijų, raudonų lapų? Ar tai tik vienkartinė gėlė?

Va mano Kaledine gelyte, pirkau ja neseniai, bet kazkodel jau meta lapus...

QUOTE(jediara @ 2010 12 13, 22:19)
Tikrai ne vienkartinė.Aš auginau gal 6 metus,tik ji žydėdavo nuo kovo iki spalio mėn.Buvo užaugus apie metrą į aukštį ir stovėjo ant rytinės palangės.Bet vaikui labai tamsino,kai pamokas ruošė.Ėmiau ir pernešiau ant vakarinės palangės.O ji tada per 3 mėn. nudžiovino lapus ir numirė.
Svajone,jei nukris lapai ,neišmesk.Po to ataugs nauji,aišku,jei su visu stiebu nesudžius.
QUOTE(emma @ 2010 12 17, 15:16)
Tikrai ne vienkartinė.Aš auginau gal 6 metus,tik ji žydėdavo nuo kovo iki spalio mėn.Buvo užaugus apie metrą į aukštį ir stovėjo ant rytinės palangės.Bet vaikui labai tamsino,kai pamokas ruošė.Ėmiau ir pernešiau ant vakarinės palangės.O ji tada per 3 mėn. nudžiovino lapus ir numirė.
Svajone,jei nukris lapai ,neišmesk.Po to ataugs nauji,aišku,jei su visu stiebu nesudžius.
keista, kad ji tai "sureagavo"

nupirko siandien vyras maxej suvargusia tokia
tikiuosi atsigaus

QUOTE(Jolita10 @ 2010 12 18, 16:24)
Tikėkis, kad atsigaus

Maniske graziai atzydejo pries, per ir po Kaledu, lapu trecdalis telike, galvoju sakeles as jai pakarpyt, ir tik ziuriu - leidzia ji naujus lapukus, mazgius dar vietoje senuju lapu.. Ir ka gi jai dabar daryt? Visgi karpyt sakeles ar leist jai augint kaip kad ji nori ?

Zinau, kad tema "nesezonine", bet reikia patarimo
Pirkau sia gelyte lapkricio pabaigoje...ir ji vis dar pas mane zydi! isleido naujus ziedus, dabar jie jau nubluke, negrazus, bet toliau leidzia zalius lapus, ir tuos tikruosius ziedus (tokius pumpuriukus). Idomu, ar ja galima priverstinai uzmigdyti? Tarkim, nebelaistyti ir isnesti i tamsia patalpa keliems menesiams? Ar nenumirs taip?

QUOTE(linele** @ 2011 06 18, 16:01)
Zinau, kad tema "nesezonine", bet reikia patarimo
Pirkau sia gelyte lapkricio pabaigoje...ir ji vis dar pas mane zydi! isleido naujus ziedus, dabar jie jau nubluke, negrazus, bet toliau leidzia zalius lapus, ir tuos tikruosius ziedus (tokius pumpuriukus). Idomu, ar ja galima priverstinai uzmigdyti? Tarkim, nebelaistyti ir isnesti i tamsia patalpa keliems menesiams? Ar nenumirs taip?

Manau, kad gėlytei nelabai patiks

Gal zinote kada galima persodinti puasetija? ir kas kiek laiko ja laistyti?

QUOTE(TimbaLimba @ 2011 09 05, 16:41)
Saviškę persodinau pavasarį. Vasarą vaikas aplaužė šakas, sumerkiau jas į vandenį, kad šaknis išleistų ir vėliau pasodinau. Auga kuo puikiausiai. Aš manyčiau, kad persodinti galima iki kol lapeliai dar žali, neraudonuoja. Bet čia tik mano svarstymai. O dėl laistymo tai irgi taisyklės nėra, lieju kai matau, kad lapai jau visai apdžiūvę, gerai prilieju. Nu ir auga puikiai, nesiskundžiu