Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė žvaigždė

Sveikos, gėlių mylėtojos smile.gif

nemečiau ir aš to, kas liko iš kalėdų žvaigždės, kai numetė lapus. Nukirpau, kaip buvo rašyta, ir palikau likimo valiai. Pradėjo leisti lapus, persodinau, tai visai iš proto ėjo, prileido begalę šakelių, net lapai pynėsi, Apgenėjau, tai toliau gražiai auga, tik iškilo klausimas, ar dabar dar ja kaip nors genėti, trumpinti? Skaičiau, kad vasarą reikia genėti, bet ji man dabar ir tokia graži. Kaip jūs prižiūrite savo gėlytes?
Kai išstudijuosiu, kaip įkelti nuotraukas, įmesiu, kad patartumėte, ar reikia jai ką nors daryti blush2.gif

Atsakyti
Žodžiu, nuotraukų nebus, nes tiesiai per aplinkui keliasi, tai apsieisiu be eksperimentų. smile.gif Bet prisiminiau, kad turiu dar vieną klausimą. ax.gif
Na, sakykim, įvyko stebuklas, mano žvaigždė paraudonavo, atšventė Kalėdas, tai ir vėl ji numes lapus kaip pirmą kartą tik nusipirkus? Ir tą jau gerai paaugusį krūmą vėl reiks nutrumpinti ir laukti naujų lapelių? Ar jau nebenumes? Gal yra forumiečių, kurios jas augina jau keletą metų?
Čia buvo klausimas labai į ateitį. tongue.gif Bet reikia apsidrausti, kad žinočiau, ką tokiu atveju daryti. ax.gif
Tikiuosi, iki to laiko čia užsuks viską žinanti mamytė ir apšvies mane. wink.gif
Atsakyti