Nžn, radau inete, rašo 4 kg. per savaitę
Pirmoji diena
[B]Pusryčiai
indelis jogurto, pusė banano, kivis, sauja aviečių ar kitų uogų, šaukštas javainių.
Priešpiečiai
skrebutis su griežinėliu kumpio ir agurku.
Pietūs
200 g virtų bulvių, obuolį, 50 g rūkytos lašišos su svogūnais ir šaukštu liesos grietinės.
Pavakariai
šokolado plytelė, 3 sausainiai.
Vakarienė
omletas iš 2 kiaušinių ir 150 g raudonųjų paprikų ir 25 g kviečių daigų (kepkite šaukštelyje alyvų aliejaus).
Antroji diena
Pusryčiai
rupių miltų duonos riekė, keptas kiaušinis.
Priešpiečiai
dubenėlis vaisių salotų.
Pietūs
daržovių mišrainė (po 100 g griežinėliais pjaustytų morkų, kopūstų, cukinijų ir pomidorų), apšlakstyta salotų padažu ir apibarstyta šaukštu tarkuoto parmezano.
Pavakariai
puodelis arbatos, sausainis.
Vakarienė
folijoje kepta žuvis su garbanotųjų kopūstų lapais ir ryžiais.
Trečioji diena
Pusryčiai
2 rupių miltų duonos skrebučiai su griežinėliu lieso kumpio, salotų lapais, ananaso ir pomidoro skiltele bei liesu majonezu.
Priešpiečiai
150 g kubeliais pjaustyto meliono, aplieto puse indelio lieso jogurto ir apibarstyto 1 šaukštu smulkintų migdolų.
Pietūs
mišrainė (30 g virtų ryžių su pjaustytu griežinėliu ananaso, puse banano ir kriaušės apliekite jogurtu ir citrinos sultimis).
Pavakariai
puodelis kapucino kavos ir pyrago riekelė.
Vakarienė
30 g virtų ryžių, pakepintų su tarkuota morka bei obuoliu, 120 g kalakuto krūtinėlės.
Ketvirtoji diena
Pusryčiai
pusė rupios kvietinės bandelės su griežinėliu lieso sūrio bei šviežiais žalumynais, kriaušė.
Priešpiečiai
džiūvėsėlis su fermentinio sūrio ir raudonosios paprikos griežinėliais.
Pietūs
mišrainė (pusę supjaustytos kinų salotos sumaišykite su pusės obuolio ir paprikos gabalėliais, apliekite indeliu jogurto ir šaukšteliu majonezo).
Pavakariai
kavos puodelis, maža bandelė ar raguolis su džemu.
Vakarienė
30 g virtų makaronų su 200 g pievagrybių, troškintų su svogūnais ir apibarstytų 30 g tarkuoto fermentinio sūrio.
Penktoji diena
Pusryčiai
30 g šokoladinių dribsnių su pienu ir puse pjaustyto banano bei puse obuolio.
Priešpiečiai
125 g tarkuotų morkų su indeliu lieso jogurto.
Pietūs
varškės sūrelis su žalumynais, džiūvėsėlis, lėkštelė žalių daržovių, indelis jogurto su saulėgrąžų sėklomis.
Pavakariai
bandelė su 50 g griežinėliu virto lieso kumpio.
Vakarienė
pupelės, troškintos su paprika, svogūnu ir pomidorų tyre.
Šeštoji diena
Pusryčiai
bandelė, aptepta liesu sūreliu ir džemu.
Priešpiečiai
liesa varškė su ridikėliais, svogūnų laiškais, daigais arba česnakais.
Pietūs
rupių miltų duonos riekė, aptepta jogurtu, apdėta salotų lapais ir pjaustytu kietai virtu kiaušiniu.
Pavakariai
kavos puodelis su porcija (200 g) riešutinių ledų.
Vakarienė
lęšių sriuba su daržovėmis, išvirta iš vištos krūtinėlės sultinio.
septintos nėra