Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

1400 kcal. dietos puikiai galima laikytis ir valgant tai, ką nori, o ne kas nustatyta mirksiukas.gif Galit maitintis cepelinais, šokoladu ir kitu gėriu ir sėkmingai lieknėti mirksiukas.gif Beje, nereikės valgyti kas 2val. ir gaminti specialiai
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 01 20, 07:07)
1400 kcal. dietos puikiai galima laikytis ir valgant tai, ką nori, o ne kas nustatyta  mirksiukas.gif Galit maitintis cepelinais, šokoladu ir kitu gėriu ir sėkmingai lieknėti  mirksiukas.gif  Beje, nereikės valgyti kas 2val. ir gaminti specialiai

Pritariu drinks_cheers.gif Man ir artimesnis sirdziai toks variantas, kad laikaisi tarkim 1400 kcal dietos, bet valgai ka nori ir kada tik nori, tik kad i ta skaiciu itilptum. g.gif O va, tie specialus valgiarasciai dietai, tai jau daug terliones. ne visada gali laiku pavalgyti, arba butent tai, kas nurodyta jame.. schmoll.gif

O jokingiausia tai, kad kiek besilaikyciau visokiausiu dietu, su laiku griztu i 62 kg. bash.gif protest.gif Sakau gal cia pas mane taip organizme uzprogramuotas tie 62 kg? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 01 21, 00:53)
Pritariu  drinks_cheers.gif  Man ir artimesnis sirdziai toks variantas, kad laikaisi tarkim 1400 kcal dietos, bet valgai ka nori ir kada tik nori, tik kad i ta skaiciu itilptum.  g.gif O va, tie specialus valgiarasciai dietai, tai jau daug terliones. ne visada gali laiku pavalgyti, arba butent tai, kas nurodyta jame..  schmoll.gif

O jokingiausia tai, kad kiek besilaikyciau visokiausiu dietu, su laiku griztu i 62 kg.  bash.gif  protest.gif Sakau gal cia pas  mane taip organizme uzprogramuotas tie 62 kg?  verysad.gif

na zinot, sitas valgiarastis kaip pavyzdys parodytas. va kaip pries tai komentavo kolege keiskit cukunijomis,kalafiorais ir liekniekit sau nuostabiausiai. o cepelinus ir sokolada bevalgydamos..na kazin ar sulieknesit biggrin.gif wub.gif
1400kaloriju dieta mano nuomone yra pats tas normaliam kuno svorio mazinimui.pati anksciau pasiemus lenteles skaiciuodavau kiek ko suvalgyt.veiksminga g.gif bet ir prisiziuret reiktu. nuo gabaliuko juodo sokolado gal ir nieko nebus, bet cipiakus kirsti...kazi kazi wub.gif g.gif

sekmytes jums

p.s.: sia dieta jau isbandysiu budama Londone. ryt isvykstu. neziia ar vel grisiu i tevyne, bet pasitaikius progai butinai parasysiu kaip sekasi i sita tema. ir jus nepradinkite, teskit be manes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute_m @ 2006 01 20, 02:19)
Na man tokios dietos - t.y. mazai kaloringos (iki 1500 kcal) arba ypac mazai kaloringos (iki 1200 kcal per diena) yra prie sirdies daug labiau nei visokie abejotino sveikumo Atkinso dieta, ar dietos kurios labai apriboja tam tikros maisto medziagos kieki.

Pasiulymas,  4u.gif siulyciau  keisti makaronus ir duona (arba uzkimsti skrandi tarp valgymu) i minimuma angliavandeniu turincias darzoves - pvz. cukinijas, brokolius, kalafijorus, agurkus, pomidorus. Tada ir porcijas galima didinti, ir vitaminai, ir visokios ten kitokios medziagos. Be to tam, kad suvirskintu darzoves, organizmas naudoja daugiau energijos , tai ir skrandis uzkemsamas ir neto kaloriju maziau. Mano trigrasis.  ax.gif

Beje, sultys (netgi be prideto cukraus, ir ypac citrusines) turi daug kaloriju ir ypac daug angliavandeniu - t.y. auksta glikemini indeksa (sukelia staigu cukraus padidejima kraujyje, tada pagaminama mase insulino, ir sukeliamas edrumo priepuolis  unsure.gif ) Dauguma dietologu rekomenduoja pirma menesi - jokiu sulciu (na nebent morku), jas keisti arbata arba vandeniu. Vietoj sulciu valgyti pati vaisiu - ne toks gaunasi insulino suolis.

pasiulymas priimtas thumbup.gif
nes nemegstu makaronu..tai nelabai ir valgysiu blush2.gif o kas 3 valandas valgyt irgi nebutina, kaip kas jauciasi... cool.gif
Atsakyti
O tai saliera,kaip valgyti ar tą gumbą griaužti,ar lapus g.gif Nu man jis tai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 14 vasario 2006 - 00:16
Na aš numečiau po gimdymo netgi 5kg daugiau negu kad buvau prieš nėštuma,ir pieno turėjau,ir dar turiu.Ir nesiruošiu saves alinti dietomis,tiesiog po žiemos šalčių ir švenčių,kaip sėdi namie ir nieko neveiki,tai truputi riebaliukų vėl priaugo biggrin.gif .

Kaip lepune,rašė čia tokia dieta po švenčių tinkama.

Tai kartais reikia kokia iškrovos diena padaryti,bet nenoriu tik vandenį gerti,tai sakau ,bent kokia vieną dieną daržovių pagriaušiu lotuliukas.gif

Tai ar kas pasakys.kaip tas morkas ir salierus valgyti,ar susitarkuoti,ar kaip zuikiui griaušti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Ta bulvių dieta tikrai veiksminga, aš jos laikiausi praeitą pavasarį ir per savaitgalį nukrito 2kg thumbup.gif tik paskutinę dieną, t.y. sekmadienį į bulves jau sunku buvo pažiūrėti, nors iš pradžių tai buvo labai skanu biggrin.gif bet aš valgiau tik virtas bulves, gal todėl man jos taip greit ir pabodo, todėl kitoms siūlau paįvairinimui ir sriubytės pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
wow kokia dieta blink.gif as bulves tiesiog dievinu wub.gif man galetu nebuti jokios mesos tik bulves, darzoves ir dar varskyte bigsmile.gif o cia viskas ieina, super thumbup.gif tik va kur probeleme, del tos pacios priezasties, kad myliu bulves dabar laikausi delcios dietos blush2.gif kai ja baigsiu galeciau ir pasibulvinti alia bijau, kad nebutu man delcia per niek g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kam pravers bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na ka merginos, sekmes 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulia: 05 kovo 2006 - 06:23
As tai cia kiek naujienu uzinojau - net nemaniau, akd yra moteru, besizavinciu "ledinuku" ar panasiomis dietomis doh.gif O siaip labai naudinga, aciu mazhuliai 4u.gif
Atsakyti
Nžn, radau inete, rašo 4 kg. per savaitę

Pirmoji diena
[B]Pusryčiai

indelis jogurto, pusė banano, kivis, sauja aviečių ar kitų uogų, šaukštas javainių.
Priešpiečiai
skrebutis su griežinėliu kumpio ir agurku.
Pietūs
200 g virtų bulvių, obuolį, 50 g rūkytos lašišos su svogūnais ir šaukštu liesos grietinės.
Pavakariai
šokolado plytelė, 3 sausainiai.
Vakarienė
omletas iš 2 kiaušinių ir 150 g raudonųjų paprikų ir 25 g kviečių daigų (kepkite šaukštelyje alyvų aliejaus).

Antroji diena
Pusryčiai
rupių miltų duonos riekė, keptas kiaušinis.
Priešpiečiai
dubenėlis vaisių salotų.
Pietūs
daržovių mišrainė (po 100 g griežinėliais pjaustytų morkų, kopūstų, cukinijų ir pomidorų), apšlakstyta salotų padažu ir apibarstyta šaukštu tarkuoto parmezano.
Pavakariai
puodelis arbatos, sausainis.
Vakarienė
folijoje kepta žuvis su garbanotųjų kopūstų lapais ir ryžiais.

Trečioji diena
Pusryčiai
2 rupių miltų duonos skrebučiai su griežinėliu lieso kumpio, salotų lapais, ananaso ir pomidoro skiltele bei liesu majonezu.
Priešpiečiai
150 g kubeliais pjaustyto meliono, aplieto puse indelio lieso jogurto ir apibarstyto 1 šaukštu smulkintų migdolų.
Pietūs
mišrainė (30 g virtų ryžių su pjaustytu griežinėliu ananaso, puse banano ir kriaušės apliekite jogurtu ir citrinos sultimis).
Pavakariai
puodelis kapucino kavos ir pyrago riekelė.
Vakarienė
30 g virtų ryžių, pakepintų su tarkuota morka bei obuoliu, 120 g kalakuto krūtinėlės.

Ketvirtoji diena
Pusryčiai
pusė rupios kvietinės bandelės su griežinėliu lieso sūrio bei šviežiais žalumynais, kriaušė.
Priešpiečiai
džiūvėsėlis su fermentinio sūrio ir raudonosios paprikos griežinėliais.
Pietūs
mišrainė (pusę supjaustytos kinų salotos sumaišykite su pusės obuolio ir paprikos gabalėliais, apliekite indeliu jogurto ir šaukšteliu majonezo).
Pavakariai
kavos puodelis, maža bandelė ar raguolis su džemu.
Vakarienė
30 g virtų makaronų su 200 g pievagrybių, troškintų su svogūnais ir apibarstytų 30 g tarkuoto fermentinio sūrio.

Penktoji diena
Pusryčiai
30 g šokoladinių dribsnių su pienu ir puse pjaustyto banano bei puse obuolio.
Priešpiečiai
125 g tarkuotų morkų su indeliu lieso jogurto.
Pietūs
varškės sūrelis su žalumynais, džiūvėsėlis, lėkštelė žalių daržovių, indelis jogurto su saulėgrąžų sėklomis.
Pavakariai
bandelė su 50 g griežinėliu virto lieso kumpio.
Vakarienė
pupelės, troškintos su paprika, svogūnu ir pomidorų tyre.

Šeštoji diena
Pusryčiai
bandelė, aptepta liesu sūreliu ir džemu.
Priešpiečiai
liesa varškė su ridikėliais, svogūnų laiškais, daigais arba česnakais.
Pietūs
rupių miltų duonos riekė, aptepta jogurtu, apdėta salotų lapais ir pjaustytu kietai virtu kiaušiniu.
Pavakariai
kavos puodelis su porcija (200 g) riešutinių ledų.
Vakarienė
lęšių sriuba su daržovėmis, išvirta iš vištos krūtinėlės sultinio.

septintos nėra tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klajune: 17 kovo 2006 - 11:59
Pavakariai
šokolado plytelė, 3 sausainiai.

Net akys patrigubejo, kai tai perskaiciau! lotuliukas.gif Idomi dieta sakyciau...
Atsakyti