Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

Labas rytas visoms kruopininkems 4u.gif nuo siandie ir as jungiuosi i Jūsų būrelį mirksiukas.gif
nusibodo juodai tie spuogai ir votys... nusprendziau apsivalyt blush2.gif
mano mociute ka tik praejo 10d kruopu dieta, tai jauciasi kuo puikiausiai, susitvarke krajospudis smile.gif
tikiuosi uzteks valios ir man bent 10d issilaikyti sios dietos ax.gif
Atsakyti
O tavo mociute valge grynai vien tik kruopas ar itraukdavo ir kokia darzove?
Atsakyti
...o man tie ryziai neisbrinksta, kaip Faustikas rase....Uzplikiau nakciai, bet ryte beveik nepasikeite....tai isviriau po to g.gif
O jus kuom nors gardinate tas kruopas? Ar cia jau blogis? unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
Linele, rasiau apie ryzius, o galvojau apie grikius doh.gif Pardon, todel jie Tau ir neisbrinko, nes ir man jie sianakt neisbrinko ir neturi jie isbrinkti lotuliukas.gif Su grikiais, kas kita.

Vakar taip ir buvo: vien grikiai (10 saukstu saliu, kai isbrinko, truputi daugiau. PAKANKA per diena net labai) ir daugiau nieko. Plius zalia arbata ir taure balto vyno. Vynui "ne" negaliu pasakyti, nes mes tiesiog tuo gyvename.. O, be to, yra ir vyno dieta, jei ka... tongue.gif

Siandien gaminau savo vyriskiui vakariene su juros gerybem, ir pati nei 'brakst". Visai nesusigundziau. Taigi, siandien antra diena kruopu ir siandien ryziai+zalia arbata+ baltas vynas blush2.gif

O per vakar lygiai - 1 kg, bet as dar ir 30 min krosa begau. Atidariau begiojimo sezona thumbup.gif. Ryt turetu irgi 1 kg minusuotis, nes siandien vietoj kroso, pasitampymas su vezimu is 4a. ir atgal + 2 val vezimo stumdymas bei parduotuviu lankymas. (Nusipirkau sportines kelnes ir 2 rubaskes treniruotems klube lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustikas: 19 vasario 2008 - 18:45
QUOTE(pepilota @ 2008 02 19, 11:14)
O tavo mociute valge grynai vien tik kruopas ar itraukdavo ir kokia darzove?

darzoviu tai nea, tik per 10d gal kokius 5 bananus suvalge, o kruopas kartais pagardindavo dziovintais abrikosais arba slyvomis.... plius nemazai skysciu gere.

as jau viena diena istveriau thumbup.gif tikiuosi, pavyks ir toliau taip lengvai mirksiukas.gif nes siaip as valios visai neturiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
na, man jau 3diena. Minus 1.5 kg ir po 1cm nuo visur. Siandien man soru krupou diena. Nezinau, kodel pasirinkau. Laaabai jau neskanu, bet istversiu. Ryziai, matomai, kaloringesni nei grikiai, nes kur kas maziau nukrito nei pirma diena. Aisku, vyneliu uzsigeriu bigsmile.gif

Bet man visai nesunkiai kruopinasi. Puodelis su 10s. issiverda ir jei tik signalas, kazka imest i skarndi 2-3 saukstus "pakapoju" uzsigeriu arbata ir "vsio". Nelenda ir nealkana. Gal dar itakoja, kad ner laisvos minutes apie maista galvot.
Atsakyti
Soros fuuu!! Ir neskanu ir nei gramas nenukrito. Pasiziurejau kaloriju lentele- kaloringos...Siandien norejau perliniu kr. diena darytis- irgi kaloringos. Bet sirdele taip nori vaisiu... Tai jau spjoviau i kruopas tongue.gif . Suma sumarum per 3d. 1,5 kg. Koja pakiso vynelis...itariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustikas: 21 vasario 2008 - 11:05
Na ka mano 2 savaite jau baigesi smile.gif saziningai valgiau tik kruopas ir kokia darzoves ar koki obuoli ir turiu pareiksti oda tikrai lb issivale thumbup.gif nugaryte svarutele o budavo ziauri tragedija doh.gif daba tik jau gyjantys keli mirksiukas.gif o ant veiduko ir keli ik beliko ir tai jau baigia uzsitrauks biggrin.gif nerealus dalykas tos kruopos drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
noriu sulaukti kovo 8-osios ir jau tuomet butinai laikysiuos kruopu dietos, t.y. prisidesiu prie tu, kurios jau laikosi. beje, pries dvi savaites buvau sporto klube, kur trenere pasake, kad ne visos kruopos tinka : netinka tos, kurios turi gleiviu. va tokios naujienos.
beje, beveik menesi nevalgau vakarais, ir siek tiek riboju maista ir jau nukrito 5 kg, o kai dienos metu labai norisi valgyt, tai suciulpiu ledinuka, tad nemanau, kad tai labai blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2008 02 24, 21:22)
Na ka mano 2 savaite jau baigesi  smile.gif  saziningai valgiau tik kruopas ir kokia darzoves ar koki obuoli ir turiu pareiksti oda tikrai lb issivale  thumbup.gif  nugaryte svarutele o budavo ziauri tragedija  doh.gif  daba tik jau gyjantys keli  mirksiukas.gif  o ant veiduko ir keli ik beliko ir tai jau baigia uzsitrauks  biggrin.gif  nerealus dalykas tos kruopos  drinks_cheers.gif

Sveikinu! Kiek valios...!!! first.gif good.gif
O kaip svori paveike tos dvi kruopu savaites? g.gif
Atsakyti
5 kg blush2.gif
Atsakyti
Mano sesuo laikėsi šios dietos...jai per mėn nukrito 5kg thumbup.gif ir jaučiasi gerai cool.gif
Atsakyti