Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 10, 17:20)
as siandien pradejau, bet i valgiarasti itrauksiu ir vaisius ir darzoves vbei kefyra, nes manau, kad galima  blink.gif ziuresiu ar veiks blink.gif
Avižinių dribsnių dieta    Avižinius dribsnius pavirti arba (geriau) užpilti verdančiu vandeniu (1 stiklinė dribsnių - 3 stiklinės vandens). Valgoma, kiek norima, tris dienas. Gerai išvalo žarnyną.
Grikių dieta.                  Vandenį su grikais užvirti arba sausus grikius pamirkyti vandenyje. Valgoma 5-7 paras, kiek norima. Gerai išvalo kraujo indus.              Po šios dietos rekomenduotina
Sorų dieta                      Sorų kruopas reikia virti 20 min. Valgyti šią košę ne ilgiau kaip 3-5 dienas.    Po šios dietos rekomenduotina
Ryžių ir miežių kruopų dieta  Ryžius užpilti šaltu vandeniu, užvirti, vandenį nupilti, užpilti naujo ir vėl užvirti. (1 stiklinei ryžių - 3 stiklinės vandens). Valgyti 3-5 dienas.

Sveikos, na ir as prisijungiu prie jusu 4u.gif Noriu ir suliekneti ir ypac, kad oda grazi butu ax.gif pradesiu ryt nuo aviziniu dribsniu dietos. Tik norejau paklaust, kai dribsnius uzpili verdanciu vandeniu, tai kiek laiko juos reik palaikyt, kad jau galetum valgyt?
Atsakyti
man atrodo uztenka jiems max puse valandos 4u.gif o vat kitom kruopoms reikia ilgelesnio laiko bigsmile.gif
o as vakar neisveriau ir sumaklavo mano reikalus uzsilikes maitas saldytuve doh.gif tai biski siandie paiskrovausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 13 kovo 2008 - 07:20
Sveikos smile.gif
Kurios laikosi kruopų dietos, tai norėjau paklaust, kai jūs avižinius dribsnius užpilate verdančiu vandeniu, tai iškart ruošiate visos dienos normą ar tik tam kartui kai valgysit?

Aš pasiruošiau iš karto didesnį kiekį, tai va į dienos galą košė skysta kaip sriuba pasidarė.. Tai gal patartut ar kaip daryt kitaip ar čia nieko blogo?
Atsakyti
QUOTE(runtule @ 2008 03 13, 17:43)
Sveikos  smile.gif
Kurios laikosi kruopų dietos, tai norėjau paklaust, kai jūs avižinius dribsnius užpilate verdančiu vandeniu, tai iškart ruošiate visos dienos normą ar tik tam kartui kai valgysit?

Aš pasiruošiau iš karto didesnį kiekį, tai va į dienos galą košė skysta kaip sriuba pasidarė.. Tai gal patartut ar kaip daryt kitaip ar čia nieko blogo?

Nemanau, kad cia kas blogo. Bet as tai uzpilu tik tam kartui, nes greitai isbrinksta, o ir valgyt siltus skaniau rolleyes.gif

Na as ant dribsniu is karto nesesiu. Eisiu link to palaipsniui. O tada matysiu. Jei odos bukle ir taip geres, tai gal net neprireiks man jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 03 14, 00:36)
Na as ant dribsniu is karto nesesiu. Eisiu link to palaipsniui. O tada matysiu. Jei odos bukle ir taip geres, tai gal net neprireiks man jos g.gif

nemegsti aviziniu dr? g.gif as biski buvau nutrukus, vakar padariau iskrova, siandie stoju toliau i vezias blush2.gif
Atsakyti
O as tai pasitraukiu nuo tu kruopu - nebegaliu jau.. Siaip megstu visas tas koses, bet uzteko aviziniu viena diena pavalgyt ir jau nebegaliu i juos ziuret, net nupurto, gal del to, kad preska ta kose g.gif Man jau lengviau butu savaite vien vaisius valgyt tongue.gif

Kazkada seniai kopustu sriubos dietos laikiausi, tai istveriau 5 dienas.. Dabar man net toptelejo, jeigu taip greit ir ilgam atsivalgai nuo kokio maisto, tai gal reiketu saldumynu pavalgyt isvien kelias dienas, kol tasyt nepradetu, tai gal jau daugiau ir ziuret negaleciau i juos bigsmile.gif g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 14 kovo 2008 - 09:53
Nu va, Izolda, del to as vien ant dribsniu nesedu. Nors siaip megstu juos, bet man tada reikia obuoliuka ar koki kita vaisiu isipjaustyt ir meducio sauksteli isidet rolleyes.gif As nuo siandien jua abiem kojom kimbu i saves sveikatinima, tik nezinau ar sitoj temoj tinka apie tai kalbet g.gif Nes kaip ir ne kruopu laikausi g.gif
Atsakyti
Na tai puiku, as jau nuo vakar isikibau biggrin.gif O tema gal tikrai ne ta, labiau tiktu prie organizmo valymo g.gif
Atsakyti
as tai maisau kruopas, va dabar kuskuso nusipirkau blink.gif as uzsigeriu su kefyru, pasukom, paskui ir obuoli sugrauziu, ax.gif nera taip kad ant kruopu sedeciau, bet pagrindini dienos maista sudaro kruopos (ivairios) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 14, 15:21)
as tai maisau kruopas, va dabar kuskuso nusipirkau blink.gif as uzsigeriu su kefyru, pasukom, paskui ir obuoli sugrauziu,  ax.gif nera taip kad ant kruopu sedeciau, bet pagrindini dienos maista sudaro kruopos (ivairios) 4u.gif

Gal nelabai taip gerai baltymus su angliavandeniais maisyt g.gif Cia turiu galvoj, jei norim prasivalyt zarnyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 03 14, 17:21)
Gal nelabai taip gerai baltymus su angliavandeniais maisyt g.gif  Cia turiu galvoj, jei norim prasivalyt zarnyna g.gif

zinok man padeda 4u.gif ir valo zarnas, nes ir pasukos ir kruopos valo zarnas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 14, 19:34)
zinok man padeda 4u.gif ir valo zarnas, nes ir pasukos ir kruopos valo zarnas  blink.gif

Zinau, kad taip skanu, tik va svarstau ar sveika g.gif Ir paciai visai patiktu grikius pasukom uzsigert tongue.gif
Atsakyti