Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

QUOTE(gold@zebra @ 2009 09 04, 11:59)
Grikiai darosi nebeskanus schmoll.gif

pabandyk užgert pasukom biggrin.gif
Atsakyti
Teko nutraukti grikiu dieta nes netiketai anksciau grizo MB is komandiruotes, prisigrybavom ir neatsilaikiau pries grybus ax.gif . Bet pasinaudojau Jurguteles patarimu ir grikius uzgeriau pasukom, tai atradau puikias pasukas (Norfoj "Be riebalu"). Dabar jei nespeju iki 18 val pavakarieniauti tai veliau gelbejuosi pasukom. Nezinau, gal starta dave grikiai, bet svoris kiekviena diena po truputuka krenta biggrin.gif
Atsakyti
Va tokia dar informacija radau bigsmile.gif
http://www.alfa.lt/s...009-09-14_08-00
Atsakyti
QUOTE(Skazka252 @ 2009 02 20, 11:32)
Aš esu išbandžiusi N dietų. Pasakysiu tik tai, 1. kad tai knisliava, 2. svoris grįžta dvigubai... O veiksmingiausia buvo grikių gieta. Paprasta, maistinga, skanu. 10 kg, per 7 d. O vat kaip išlaikyti rezultata? Sunkiau. Nesenai atradau budą - terpentino emulsijas vonioms, neleidžia svoriui taip greitai grįžti. Aišku dar priklauso ir nuo maisto kiekio.

QUOTE(viktuti @ 2009 03 26, 08:42)
Sveikutes, nusprendziau parasyti kaip man sekasi su kruopom  smile.gif  grikiu nemegstu tai pasirinkau avizine kose ir valgiau visa savaite ir kiek norejau, dar valgiau obuoliu po pora per diena. Per ta savaite nukrito 3 kg ir stabiliai, sia savaite tesiu kova su riebalais, tik i raciona itraukiau  trintu darzoviu sriubas... sveriuosi karta per savaite ir dziaugiuosi rezultatais. I s viso jau numeciau 6 kg o kiek liko tai nezinau, nes baigsiu dietas kai sau veidrodyje busiu grazi  4u.gif  ir truksta visai nedaug  smile.gif

QUOTE(MarkyzE @ 2009 08 02, 13:47)
sveikos moterys ir merginos. Pradedu grikiu valgymo sezona  smile.gif  gal yra norinciu prisijungti? Su kompanija smagiau ir linksmiau  mirksiukas.gif
Papildyta:
laukiu kompanijos  biggrin.gif

Labas visoms 4u.gif
Sakykit o kaip jus tas kruopas verdat, be druskos ar biski galima ideti g.gif As noriu prisideti prie jusu, nes jau nebegaliu, sau nebepatinku, sunku darosi doh.gif Na pas mane valios yra, manau kad galiu pradeti nuo grikiu, man jie skanus, galeciau valgyt ir valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ori: 15 rugsėjo 2009 - 13:16
Ziuriu retai kas cia uzsuka g.gif ar visos kaip stirnos patapo ir pamirso si puslapiuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
skaičiau Taunytės knygas ir štai ten radau štai tokią organizmo valymo dietą, kuri prilygsta 10d badavimui. aš mieliau normalia mityba, nes labai jau skanu man tos kosytės. taigi ji skamba taip:

3d AVIŽINIAI DRIBSNIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo žarnyną) neverdama, užpilama verdančiu vandeniu ir palaikoma. santykis padėsiantis orientuotis būtų toks: 1st dribsnių ir 3st karsto h2o

5-7d GRIKIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo kraujo indus) neverdami, plikomi, bet nenusikaltimas ikist minutei į mikrobangę, tokiu oru visgi norisi kažko šilto pusrytukams, kad užvestų organižmą.

3-5d SOROS
visti 20min (puikios kruopos, sakoma, kad duriša organizmo riebalus ir lengviau pašalinami)

3-5d RYŽIAI
ruošimo būdas: ryžius užpilti šaltu H2O, užvirti, vandenį nupilti, užpilti iš naujo ir vėl užvirti. (proporcijos maždaug tokios 1st ir 3st H2O)

tiesa, kol dar yra sode obuolių, avižinius dribsnius maišau su tyrele, nuostabus skonis, kaip žinia kepti obuoliai yra labai naudingi skrandukui ir organizmui, tai as skilteles į mikrobangę porai min įkišu, tada ant ju mirkytus dribsnius užverčiu ir sumaišau. labai skanu ir naudinga.
grikius taip pat maišau su vasarą rinktais ir užšaldytais žirniais, priduoda tokį malonų skonį, soros man asmeniškai labai dera su petražolemis ir pomidoru, na o ryžiai su morkyte įtarkuota beverdant. Taip maitintis galima ne tik šias 20 dienų bet ir daug ilgiau, skanumėlis, naudinga, nekankina, SVEIKA, sotu.
Atsakyti
QUOTE(Mite_Baja @ 2009 10 26, 21:20)
Sveikutės  smile.gif 
skaičiau Taunytės knygas ir štai ten radau štai tokią organizmo valymo dietą, kuri prilygsta 10d badavimui. aš mieliau normalia mityba, nes labai jau skanu man tos kosytės. taigi ji skamba taip:

3d AVIŽINIAI DRIBSNIAI
...

5-7d GRIKIAI
...

3-5d SOROS
...

3-5d RYŽIAI
...

O gal tas koses su druskyte ir pieniuku galima ax.gif
Atsakyti
na tuomet žarnyno nevalys, bus tiesiog gražus sveikas maitinimasis, kuris manau taip pat duos rezultatų, tik nedidelių. darant taip kaip reikia be obuoliukų, daržovių galima atsikratyti apie 7-10kg (juk prilygsta 10 dienų badavimui)
Atsakyti
Sveikos, keliu tema i virsu,nes matau kad visai apmire 4u.gif taigis, nuo rytojaus pradedu sios dietos maratona, tik dar neapsisprendziau nuo kokiu grudu butu geriau pradeti rolleyes.gif turbut bus grikiai, nes jie mano megiamiausi biggrin.gif butu labai smagu,jei dar kas man i kompanija ateitu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu i kompanija wink.gif nusprendziau keleta dienu tik grikiais ir kefyru apsiriboti,taciau cia daugiau del sveikatos,nei svorio, aisku palengveti keliais kg butu neblogai,taciau,tai ne pirmine priezastis.
Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2010 01 17, 21:52)
Ateinu i kompanija wink.gif

sveika, nu va kaip saunu kad as cia ne viena 4u.gif tai tau snd pirma diena? as tai nutariau pabandyti iki savaitgalio istempti,tik grikiu dribsnius pakeisiu i kruopas,nes kazkaip nelabai jie man skanus pasirode rolleyes.gif o tu pirma karta grikiu dietos laikais?
Atsakyti
Na ką,nuo šiand ir aš pradedu maratoną šios dietos smile.gif Niami niam kruopos...biggrin.gif
Atsakyti