Sveikutės
skaičiau Taunytės knygas ir štai ten radau štai tokią organizmo valymo dietą, kuri prilygsta 10d badavimui. aš mieliau normalia mityba, nes labai jau skanu man tos kosytės. taigi ji skamba taip:
3d AVIŽINIAI DRIBSNIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo žarnyną) neverdama, užpilama verdančiu vandeniu ir palaikoma. santykis padėsiantis orientuotis būtų toks: 1st dribsnių ir 3st karsto h2o
5-7d GRIKIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo kraujo indus) neverdami, plikomi, bet nenusikaltimas ikist minutei į mikrobangę, tokiu oru visgi norisi kažko šilto pusrytukams, kad užvestų organižmą.
3-5d SOROS
visti 20min (puikios kruopos, sakoma, kad duriša organizmo riebalus ir lengviau pašalinami)
3-5d RYŽIAI
ruošimo būdas: ryžius užpilti šaltu H2O, užvirti, vandenį nupilti, užpilti iš naujo ir vėl užvirti. (proporcijos maždaug tokios 1st ir 3st H2O)
tiesa, kol dar yra sode obuolių, avižinius dribsnius maišau su tyrele, nuostabus skonis, kaip žinia kepti obuoliai yra labai naudingi skrandukui ir organizmui, tai as skilteles į mikrobangę porai min įkišu, tada ant ju mirkytus dribsnius užverčiu ir sumaišau. labai skanu ir naudinga.
grikius taip pat maišau su vasarą rinktais ir užšaldytais žirniais, priduoda tokį malonų skonį, soros man asmeniškai labai dera su petražolemis ir pomidoru, na o ryžiai su morkyte įtarkuota beverdant. Taip maitintis galima ne tik šias 20 dienų bet ir daug ilgiau, skanumėlis, naudinga, nekankina, SVEIKA, sotu.