Sveiki, pasiskaiciusi sia temike ir as jungsiuosi i jusu gretas

na va pirmiems pusryciams buvo aviziniu dribsniu kosyte su saukstu braskiu uogienes

Sveikos
zadu nuo sekmadieninio pradeti kruopu dieta. Gal kuri noretu prisijungt?

zadu nuo sekmadieninio pradeti kruopu dieta. Gal kuri noretu prisijungt?

As jau nuo pirmadienio jau kruopinuosi
i grikius negaliu paziureti
, bet avizine kosyte valgau skaniai su saukstu braskiu uogienes
siandien dar nusipirkau 4 grudu kose su selenom atrodo,neatsimenu tiksliai

Kiek kg jau nukrito?

Pries dieta buvo kazkur 63kg
o dabar kaip cia pasakius
svarstykles yra planuojamu pirkiniu sarase
netikejau savim kad tos dietos bent diena laikysiuos, tai va..beto ar imanoma kad po 3d bus jau nukrite bent kilogramas

QUOTE(Kwon Ya Mang @ 2011 02 09, 18:31)
as antradieni

vakar bandziau kruopintis, bet pamirsus sokolado privalgiau, o vakare sasysku

siand avizu dribsnius viriau ir idejau tarkuota morka. su sunum abu valgem du kart jau. veliau soras virsiu - nevalgius niekad...
nenoriu mono dietu jokiu, nenoriu staigaus svorio kritimo... tiesiog svelnaus maisto ir kokybiskos pienuko gamybos

QUOTE(shadow @ 2004 11 25, 14:24)
Labutis, as skaiciau kazkokia sveikuoliska knygele apie organizmo valyma. Ir ten buvo pamineta tipo labai efektyvus budas - kuo ilgesni laika valgyti ivairias grudu ar kruopu koses. Jas reikia virti ant vandens, be jokiu prieskoniu neilga laika, o paskui nukelus nuo ugnies dar kokia valandelei pakisti puoda po pagalve kad issustu. Koses galima valgyti kiek tik nori, bet jokiais budais negalima naudoti joku prieskoniu ir druskos. Taip pat si laika reikia visiskai atsisakyti alkoholio , kavos, reikia netgi mest rukyt. Gerti tik zoleliu arbatas ir vandeni. Pradziai rekomenduojama isbandyti 5 dienu tokia dieta, paskui po kiek laio ilginti laika. Idealiausia butu issilaikyt 21-30 dienu. Bet mano akimis ziurint, tai nelabai realu, nes as asmeniskai 5 dienas gal ir istverciau, bet ilgiau tikrai ne.
Tad siulau ismeginti kita dieta, kuri man dave rezultatu.
Tai taip pat organizma valanti kinietiska dieta. Jos esme, viska valgyti taip pat be joku prieskoniu ir druskos, atsisakyti alkoholio ir kavos. Gerti galima zoleliu arbatas.
Taigi, dieta :
3 dienos - virti ryziai
3 dienos - sviezios darzoves
3 dienos - vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges
Sekmes mergaites! As ir pati zadu vel graitai pakartoti sia dieta
Tad siulau ismeginti kita dieta, kuri man dave rezultatu.
Tai taip pat organizma valanti kinietiska dieta. Jos esme, viska valgyti taip pat be joku prieskoniu ir druskos, atsisakyti alkoholio ir kavos. Gerti galima zoleliu arbatas.
Taigi, dieta :
3 dienos - virti ryziai
3 dienos - sviezios darzoves
3 dienos - vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges
Sekmes mergaites! As ir pati zadu vel graitai pakartoti sia dieta

noriu isbandyti

QUOTE(Mite_Baja @ 2009 10 26, 21:20)
Sveikutės
skaičiau Taunytės knygas ir štai ten radau štai tokią organizmo valymo dietą, kuri prilygsta 10d badavimui. aš mieliau normalia mityba, nes labai jau skanu man tos kosytės. taigi ji skamba taip:
3d AVIŽINIAI DRIBSNIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo žarnyną) neverdama, užpilama verdančiu vandeniu ir palaikoma. santykis padėsiantis orientuotis būtų toks: 1st dribsnių ir 3st karsto h2o
5-7d GRIKIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo kraujo indus) neverdami, plikomi, bet nenusikaltimas ikist minutei į mikrobangę, tokiu oru visgi norisi kažko šilto pusrytukams, kad užvestų organižmą.
3-5d SOROS
visti 20min (puikios kruopos, sakoma, kad duriša organizmo riebalus ir lengviau pašalinami)
3-5d RYŽIAI
ruošimo būdas: ryžius užpilti šaltu H2O, užvirti, vandenį nupilti, užpilti iš naujo ir vėl užvirti. (proporcijos maždaug tokios 1st ir 3st H2O)
tiesa, kol dar yra sode obuolių, avižinius dribsnius maišau su tyrele, nuostabus skonis, kaip žinia kepti obuoliai yra labai naudingi skrandukui ir organizmui, tai as skilteles į mikrobangę porai min įkišu, tada ant ju mirkytus dribsnius užverčiu ir sumaišau. labai skanu ir naudinga.
grikius taip pat maišau su vasarą rinktais ir užšaldytais žirniais, priduoda tokį malonų skonį, soros man asmeniškai labai dera su petražolemis ir pomidoru, na o ryžiai su morkyte įtarkuota beverdant. Taip maitintis galima ne tik šias 20 dienų bet ir daug ilgiau, skanumėlis, naudinga, nekankina, SVEIKA, sotu.

skaičiau Taunytės knygas ir štai ten radau štai tokią organizmo valymo dietą, kuri prilygsta 10d badavimui. aš mieliau normalia mityba, nes labai jau skanu man tos kosytės. taigi ji skamba taip:
3d AVIŽINIAI DRIBSNIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo žarnyną) neverdama, užpilama verdančiu vandeniu ir palaikoma. santykis padėsiantis orientuotis būtų toks: 1st dribsnių ir 3st karsto h2o
5-7d GRIKIAI
(valgoma kiek norima, gerai išvalo kraujo indus) neverdami, plikomi, bet nenusikaltimas ikist minutei į mikrobangę, tokiu oru visgi norisi kažko šilto pusrytukams, kad užvestų organižmą.
3-5d SOROS
visti 20min (puikios kruopos, sakoma, kad duriša organizmo riebalus ir lengviau pašalinami)
3-5d RYŽIAI
ruošimo būdas: ryžius užpilti šaltu H2O, užvirti, vandenį nupilti, užpilti iš naujo ir vėl užvirti. (proporcijos maždaug tokios 1st ir 3st H2O)
tiesa, kol dar yra sode obuolių, avižinius dribsnius maišau su tyrele, nuostabus skonis, kaip žinia kepti obuoliai yra labai naudingi skrandukui ir organizmui, tai as skilteles į mikrobangę porai min įkišu, tada ant ju mirkytus dribsnius užverčiu ir sumaišau. labai skanu ir naudinga.
grikius taip pat maišau su vasarą rinktais ir užšaldytais žirniais, priduoda tokį malonų skonį, soros man asmeniškai labai dera su petražolemis ir pomidoru, na o ryžiai su morkyte įtarkuota beverdant. Taip maitintis galima ne tik šias 20 dienų bet ir daug ilgiau, skanumėlis, naudinga, nekankina, SVEIKA, sotu.
AR NIEKAS NEBANDO SITOS DIETOS?